Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandris94
legutóbb egy 5éves monta ezt rám :o

Crabby

motyodlee
27e???<#wow2>
nem alábecsülésképpen, de én 15 körülre saccoltam. Nem rég vettem egy darbukát, az volt 26e.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
A diatonikusak olcsóbbak, ez 27e Ft.
Nekem annyi közöm van fúvósokhoz hogy egy ideig klarinétoztam még gyerekkoromban, persze ez más 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Utálom...
hmm hmm
Unreal pack megér 13eurót?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sonic syndicate
jut eszembe,, ha itt mindenki olyan jól tolja demoval, akár bballozhatnánk is :3

Viktor99
Azt a pulcsit ami ráesett a radiátorra és szép kiégett folt lett rajta 😄DD
semmit
amit szeretnék azt nem tudja megadni nekem senki...
amúgy igazából bevásároltam már magamnak ajándékokat saját pénzbõlXD
Baszgitár erõsítõ (régit eladva+kis ráfizetés), webcamera (ami szarakszik windows 7el) xbox 360 controller... ruhák
Jah meg az új gép még szeptemberben.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Bazdmeg N a hülye képeid 😄DD
angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

kakaoskalacs
mennyi egy iylen én is gondolkoztam szajharmonikan de nemvagyo ka témában jeles igy felhagytam az ötlettel 😊

igy karacsonyra a bevételböl amit Jézus átad nekem 3 dolog merult fel ps3, kamera ,ruha :\

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Aquir
Alapvetõen minden fajta máshogy hangzik. Van amelyik "csak" a hangja miatt különleges. Ez egy standard modell, a kromatikus volta azt jelenti, hogy minden kulcsban lehet játszani rajta.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
akkor ezt bizony kötelezõ lesz lejátszani 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

angelslie
De perverz vagy te :S

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Viktor99
Krómosabb
Viktor99
A télapót
angelslie
Ez hangzásban más mint a hagyományos szájharmonika?

Aquir
karácsony utánra magamnak egy kromatikus szájharmonikát, mást nem is kértem, ez meg érdekelt

Rage47
camera beardet
angelslie
Mitkértek karácsonyra?:o

Aquir
nincsen "igen"-smiley

kakaoskalacs
nah megvan az elsö rajongom 😊<#circling><#eljen><#eplus2>

Utolsó mondat <#igen>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kakaoskalacs
ösztönböl tolom sokakat ez zavar :\
medic vagyok ki életeket felkavar

rimelt de szar :_D

Viktor99
😄DD
Jim Morrison
mer te mivel vagy jó?
elf meg paladin itt nem számiit.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
sztem rákos lett <#idiota>

csak csöndbe legyél Crappy

Nandris94
jaés répalé fasz :C

Crabby

Nandris94
hát a soldierhez télleg nemkell nagy tudás... se demohoz D: az is azt bizonyítja h a fórumon mindenki jó velük xd lõnikell ozt jóva'! azt meg h mennyivel lõjje elé a rakétát az az elsõ 5 percben megnyilvánul, és ez az airshot, és a jumpot is magába foglalja... ammeg why pro gaming sux... xd a soldierrel vannak legtöbben "pro"-k, mert leragadt az agyiszint náluk 😞

estefelé értelmes mondetokat írok hmmh

Crabby

elitehun
Jah hogy te vagy az a Jim Morrison a steamen a barát listámon XD
Jim Morrison
<#gonosz3>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
<#zavart2>

Viktor99
Az természetes! ^^
Rage47
v3ktor jobb
Jim Morrison
N, mekkorát daráltun 😄 Jó medic vagy <3

elitehun
Én dettó 😊
Narxis
szerintem is
én is ezekkel vok a legjobb

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
@elite_hun
jumpok? airshot? airstrafe?

sonic syndicate
HAHAHAHAHAHAHAHA <#idiota>

Rage47
szerintem is
és én pont ezekkel vok legjobb😊
Demoman és Spy igényli a legtöbb skillt szerintem...

elitehun
Ezt úgy értettem hogy nincs érdemleges dolog amit ki kéne tapasztalni. max annyi hogy mennyivel lõdd elé a rakétát. semmi taktikája nincs
elitehun
Ezaz. Bármelyik béna gyökér az elsõ 5 percben megtanulja kezelni.
hogyne lenne noob? lol

Julius Caesar
Mennyit kockultok ti? nekem a medic az elsõ 49,5 órával és spy (vagy pyro) az uccsó nem egészen 10 órával.

Js és a solly nem noob.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Aquir
A demoman-em lett most az elsõ, közel 200 órával, beelõzte az engineert
A nyílegyenes noob rakétákat lövõ soldier meg az utolsó, 40-nel =) elég világos az állás

angelslie
A pajzs a karddal együtt igazán jó 😊

angelslie
És mi is a probléma ezzel?

én demoval meg soldierrel tolom és 1 acsit kaptam eddig demomannel 😄