Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Dûne könyv, Az igazi középkor könyv (frank birodalom létezését boncolgatja, volt-e egyáltalán?), Stephen hawking könyv - Idõ története, I, robot - asimov könyv, eredeti angol nyelven, ezekbe szép könyvjelzõs, asszem valami euró van ráírva (€ talán?). Ennyi nagyjából.

Ja meg egy sí sisak. Sítáborba,

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

kakaoskalacs
Nah jezuska kinek mit hozott ? :_D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Rage47
én tegnap a fear2-t akartam telepíteni lemezrõl, de elkezdte tölteni steamrõl. újrainditottam a telepitést, és már a lemezrõl telepítette.
z99999
egyetértek, persze nocsipa módban

Pszt.

danyi2
Hali!!!
Win7 használok és mindig kidob a TF2 - bõl HL2.exe hibával mi lehet a baj???

Steam: zboard25

pause-old azokat, amiket nem szeretnél és egyszerre csak egyet tölts

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

én nem állitotam be. én csak elinditottam a telepitést.

frissítések miatt
amúgy meg miért töltesz mindent egyszerre?

ilyen hosszu telepitést még sose láttam. elkezdtem telepiteni tegnap 19 órakor és most reggel 9 orakor még tart az orange box telepitése. És még csak az 1. lemeznél jár a telepitõ. Azt írja kia telepitõ tegnap 23 óra óta hogy: Preparing Half life 2: episode two files for install és a töltödö csik legvégén áll. Alul meg a steam ikonjára ráálva ezt irja ki:
Steam downloading at 178 kb/s
Half life 2 episode one 93%
Portal 95%
Half life 2 92%

Mikor lesz ennek vége? Miért tölti le a teljes játékokat ha rajta vannak a telepitõ lemezen?

Viktor99
Külföldi CP_ORANGE_X3-as szerók a legjobbak 😄
Rage47
sztem tök mind1, vmikor jófejek, vmikor hülyék az ottaniak
angelslie
Kartel se a régi már, de OGCre azért járnak jófej emberek is idönként <#eljen>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Narxis
jaja :S

inkább ogc vagy kartel

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

angelslie
A nagyképü semmivel se törödö argósok... de szép is az ...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
argo klan szerveret tudom ajanlani.

rage:pulserol sokkal egyszerubb iirogatni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nandris94
egyiket se.

a magyar szerók színvonala borzalmas (általában)

Crabby

Hali. most kaptam meg karácsonyra a orange boxot. TF 2-nél melyik magyar szervert ajánljátok?

Dizson
عيد ميلاد مجيد!
. A HC kockáknak viszont így elmarad a karácsony..... semmi event..... 😞

Aquir
KarajcsonT! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Boldog karácsonyt !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

foxpal
Boldog Karácsonyt!😄

Aquir
OMG ur a SPY!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

elitehun
Bárki bármit mond spyal az a legszórakoztatóbb amikor az ellenséges medic rád nyomja az übert 😄
Amikor rámnyomta rohantam a saát vonalaim felé és csak ugráltam össze vissza erre a srác megkérdezte chat-en hogy mi a f*szért nem támadok. mondtam neki mert egy kém vagyok. <#idiota>
Narxis
Boldog karácsonyt punkok! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

angelslie

Rage47
angelslie
Boldog Karácsonyt

Zomil
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

és a nerfnow-os képek igenis jók 😊
szvsz mostmár egyre jobban rajzol aki az oldalt csinálja

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zickler
Ez büntet. xD

Battletag: Muhee#2716

Nandris94
"ezek a képek nagyon sz*rok szerintem

amúgy nektek is boldog karit!"

xd

Crabby

Rage47
Emberek
mi az hogy nincs karácsonyi event mikulássapkával?😞

csokalaci
Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊

http://facebook.com/musicleander

Boldog szentestét mindenkinekXD
Realee: Ok, akkor itthon maradok és játszok^^ (Idle indul)

RatBaG
emelem egy "Boldog karajcsont"-tal!

csak így szimplán éjfél után, vagy melyik idõzónát kell nézni?

Per Aspera Ad Inferi.

Aki újévkor (0:00 - 3:00) közt fog játszani, annak a sapka droprateje ebben az idõ intervallumban megnõ 80%ra.

Boldog karáCSONT

sonic syndicate
<#buck><#hawaii><#circling>

sonic syndicate
igazából karácsony csak 25-26-a, azaz holnap és holnapután

ma még csak szenteste lesz, az is este.

Viktor99
Karácsonytot!
Rage47
ezek a képek nagyon sz*rok szerintem

amúgy nektek is boldog karit!
Aquir
htx

kakaoskalacs
KELLEMES KARACSONYT KIVANOK MINDENKINEK !!!!!!!!!!!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Aquir

motyodlee
<#vigyor><#pias>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

RatBaG
téged átvertek! ez az a tipikus szocreál mûanyag szék, amibe virágot ültettek a lakótelepen, ha már megunták...

Per Aspera Ad Inferi.

motyodlee
csodálatos egy hangszer, meg kell hagyni 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
És ez még csak egy standard modell 😊 Igazából olyan mintha két diatonikus lenne összetéve, a pöcökkel lehet váltani. Plusz szívásra is hangot adnak ki a szájharmonikák, ezért 1 luk = 4 hang, 12 luk = 48 hang, de ebben pár hang kettõször szerepel

Nandris94
temeg csöndbemaradjál pálinkabolt <#pias>

Crabby

Nandris94
nem vagyok N :C

Crabby