Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja meg egy sí sisak. Sítáborba,
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Win7 használok és mindig kidob a TF2 - bõl HL2.exe hibával mi lehet a baj???
Steam: zboard25
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
amúgy meg miért töltesz mindent egyszerre?
Steam downloading at 178 kb/s
Half life 2 episode one 93%
Portal 95%
Half life 2 92%
Mikor lesz ennek vége? Miért tölti le a teljes játékokat ha rajta vannak a telepitõ lemezen?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
rage:pulserol sokkal egyszerubb iirogatni
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amikor rámnyomta rohantam a saát vonalaim felé és csak ugráltam össze vissza erre a srác megkérdezte chat-en hogy mi a f*szért nem támadok. mondtam neki mert egy kém vagyok. <#idiota>#idiota>

és a nerfnow-os képek igenis jók 😊
szvsz mostmár egyre jobban rajzol aki az oldalt csinálja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mi az hogy nincs karácsonyi event mikulássapkával?😞
Realee: Ok, akkor itthon maradok és játszok^^ (Idle indul)
csak így szimplán éjfél után, vagy melyik idõzónát kell nézni?
Per Aspera Ad Inferi.
ma még csak szenteste lesz, az is este.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Per Aspera Ad Inferi.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene