Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nezze>#nezze>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
http://facebook.com/musicleander
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Am 1:26 az tényleg fail 😄
1:26-nél szarrá röhögtem magam.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Crabby
mellesleg egyetértek, kezdõknek inkább medic vagy pyro ajánlott fõleg a mostani demo sóder rush miatt
Pszt.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Most heavyztem (részben h villogjak a sapka miatt), és ha nincs medic a hátad mögött szinte már használhatatlan kaszt, még egy mezei scout vagy pyro is kiszedni.
Am a sapkára fél évet vártam, de nagyon örülök neki. Ha választhattam volna tuti nem tough guyt választom, de legalább valahogy kinéz (és nem camera beard ami minden második emberrõl befigyel). Szal ha ilyen tempóval kapok sapeszt még 2020-ban is várom, h teljes legyen a kollekció, de nem gond. Ezt most megbecsülöm
Ja és köszi a rangot rage <#worship>#worship>