Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek bujjék!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy csináltam egy újabb tf2 movie "test"-et. Megnézem milyen lett a minõsége. Hála Punkzolinak a videó készítõ guide-ért. 😊
ez rájöttem ez hogy van: vannak a sárga nagyok, azok a te építményeid, a piros nagyok, azok az ellenségé, és van a kis pros meg a kis lila, az a lila az te vagy a piros az ellensáég, nyilakkal tucc mozogni, ésha sokáig üldözöl 1 pirost akk megölöd és te nyertél, de õis lõ rád és ha teljesen felmegy a fehér csík lent akk vesztettél, és az építmények is lõnek rád, de azokat 1edül nemtod megölni. na akkor a nagy sárgák nléha így kiválasztanak kis kékeket és zöldeket, ezek 1 helyben állnak, de ha közelmész hozzájuk akkor jönnek veled, és ha a kékek jönnek, akkor azok lõnek az ellenségekre, és így pl 4en már letudtok dünteni egy piros nagy építmény izét, a zöldek meg szimplán jönnek veled, nem lõnek meg semmi, viszont ha megnyomod a space-t akkor naghy sárgává változnik az egyik, ami elég erõs és lõ is, és az is tud kiválasztani kéket meg zöldet :o tök jó játék <#idiota>#idiota>
Crabby
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
                         Starguard
                         kotzka
                         bigyóak
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@
a t9öbbit ami zik azt mi vontuk vissza xdddd
Crabby
egyébként elég alacsony az ingerküszöböd ha ilyennel fel tudják baszni az agyad :\
természetes a spam rossz. pont. 😊
@
😄DDDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...