Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Minimum és maximum értékkel is rendelkezik ezentúl a viewmodel_fov convar."
"Új parancs amellyel a shotgun és a scattergun sörétjei nem véletlenszerûen oszlanak el kilövés után (tf_use_fixed_weaponspread)."
Minek basszus? Miért baj ha valaki 0-val vagy 84-el szereti tolni? Istenem... A kurva anyját az összesnek már nem tudok mást mondani. Miért kell elbaszni azt, amivel EDDIG SEMM BAJ NEM VOLT? Szánalom.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megyek spyal kék medicnek álcázva, erre a kék heavy néz 3 másodpercig felpörgetett minigunnal és az 5 másodpercben belémereszté az ólmot... Hát hogy van ez?
Továbbra is csak állnak és nem csinálnak semmit.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
4giga ramom van és ugyan ilyen volt 2 vel is 😞
ez nem mostanában csak, elég régóta így van, lehet a vinyóm fáradna?
Végre, többször kékhalált kaptam játék alatt és ott is valami processzor problémát emlegetett.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
játszanék, erre kettõt lépek :
aztán asztal, majd újra meg újra...
...azért sem fogom ignorálni
érdekes nekem egyszer nem szoltak be hhogy crites noob mikor mindig mediccel megyek 80% hogy kritz-el :\
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
mediccel vagyok mert természetesen sosincs egy sem, összejön a krit rányomom heavyre aztán
szrapko vagy ki a tököm megszólal krites noob nyomjad vagy valami hasonló
ha valakinek nemtetszik egy fegyver irjon peticiót adminoknak hogy szedjék ki, addig meg had használja már az ember amit szeretne, legközelebb megöl valaki irjam be rakétás noob nyomjad?
magyar valóság 2010..
JimMorrison723 Dezz <3: ahhoz hogy itt lassam
N.: lol?
JimMorrison723 Dezz <3: az swf t kell feltoltened
JimMorrison723 Dezz <3: 😮
N.: jimi ez
N.: FAIL
N.: XD
JimMorrison723 Dezz <3: xD
#19118:Aha, azért vettem meg😛
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Szóval: hogy tudom azt megszûntetni, hogy az olyan játékoknál, mint a l4d 1,2 ill modern warfare 2 a steam automatikusan bejelentkezzen friendsbe, amint bemegyek egy lobbyba?
btw:
http://www.pldx.com/movie/926/TF2_Trickjumping/
a sniperrõl be tudtuk bizonyítani hogy jobbkezes. (miután átcserélték a normálisra)
BalkezesOo