Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"hadoken"XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jim Morrison
Ezt fogom mindig alkalmazni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zickler
Ez tényleg hatásos jump, csak van egy kis mellékhatása (ami miatt talán nem éri meg kipróbálni.)

Battletag: Muhee#2716

Viktor99
😊
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
lól öcsém az elsõ kékeknél <#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

kakaoskalacs
*eléRTem :C Seriously I suck

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs

elérem a 300H medicet acheivment unlocked :C

Jim Morrison
wáááóóóó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
lejismentettem

instantclassic!😄

kakaoskalacs
ezen szartok be 😄

http://room34.com/chewbacca/

Julius Caesar
Nekem is most írt. De sztem aki SG gropuba bent volt, annak írt. Kiírta h one group common (SG).

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

csokalaci
nincs pínzem

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
Akkor vedd meg nekem a garrys modot.

csokalaci
ja az egy fos D:

Jim Morrison
te meg amit küldtél garrys modot még mindig nem mûxik szóval kussolj 😄

csokalaci
én kaptam ingyen garrysmod 9-et

Zomil
velem is beszélni akartart, de kinyomtam a francban ismeretlenekkel nem beszélek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
És adott öt játékot ? mikor be akarok lépni accountomra azt iirja más használja. gondolom most teszik fel rá a játékokat.

csokalaci
ez engem is megtalált 😄

Jim Morrison
Never tell your password to anyone.
» тσмтємσя <3 Rebecca Hey! Steam gives to everyone 5 games!
It's true!!
http://www.Steamcomunity5games.tk

LOL 😄

kakaoskalacs
Hamár az uj updatekröl van szo : nekem nem jönnek be annyira meg meg kell tanulni kikerulni oket , én pl pipe-ba marha ritkan futok bele , raketat is volthogy atugrottam amit directhit lott ki 😄 gyakorloni kell serveren (akinek van , vannak erre gyakorlo mapok)

Jim Morrison
xDDDDD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Julius Caesar
Kartelre amúgy is egyre több vérpistike jár. Tipikus "überprõk".

Én is utálom kard + pajzs kombót, de elviselem. Irigylem, akinek ez a legnagyobb gondja. Scotch Resistance viszont nagyon fisifosi lett.

DK-t nem értem miért OP-zzák le. Nekem pl sokkal rosszabbul megy mint sima RL-lel, igaz nem is nagyon próbáltam 8csak amíg meg volt vele az achi).

Més részrõl nem értem mit sírnak az emberek. Vegyék fel õk is az Op cuccokat és kész. Ezentúl én se megyek kartelre, mondják meg a fenének mit tolhatnak is mit nem. háborogni nem fogok, magánszerver, azt csinál rajta amit akar. Csak amikor az átlag életkor 12 lesz, majd lehet észbekap.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rage47
ja, kardos demokat egyszerüen shotival leszedem mostanában, aztán csak néznek😊
Nandris94
szerintem például rohadt jó most éppen a tf2, és én jáccok azóta hogy megjelent...

nemértem miért kell most sírni, jó az update, ha nemteccik, ne használd... egyszerû, amúgy mindnek van gyengéje. például a kardos demonak a meelee és a golyó, (ami minden kasztnak van, gondoljátok csak végig...) a soldiernek is biztos van, nemtom, avval nem jáccok sokat, am meg tényleg ha most pub akkor had válasszuk már mi meg hogy mi kell...

Crabby

elitehun
Tudom hogy nem annyira tartozik ide de egyszer mi vagy 40 percig védtük az utcsó pointot. De végül nyertünk :😄
Viktor99
Hát nem... Én szinte mindig alap fegyverrel megyek... Aki tud vigyázni hogy ne találják el az nem hal 😊
Jim Morrison
Köszi.
Én azt nem szeretem, ha a vesztes csapatból átállnak a gyõztesbe...tegnap is ez volt : dustbowlon elsõ menetet simán nyertük, aztán átálltam pirosba, mert védeni kevesebb emberrel rosszabb mint támadni. Átálltam 4percig bírtuk majd elvesztettük, erre 3. részen átáll a gyerek kékbe...istnem, na ez az emi nem tetszik. Aztán végülis 17 percig véttük az utolsó pontot...izgalmas volt mondhatom, de nlegalább nem foglalták be.

Aquir
Overpowered

Jim Morrison
Az update fegyókat kivehetik, de a blautsaugert meg az übert fûrészt hagyják bent, a medic blautsauger nélkül még gyorsaban hal meg...

Mi az az OP?

igazán lehetne végre egy frendly fire -os és update fegyo nélküli szerver 😄
Narxis
Legalább lennének konzekvensek és az összes update fegyvert vennék ki, akkor nem tûnne akkora lámaságnak és sírásnak és lenne egy ilyen szerver is(vanilla vagy mi?😄).

Totaltf-en is megy a QQ, kicsit rossz már hallgatni/olvasni. Én valamivel az updatek elõtt kezdtem játszani, nekem is szar ha ellenem használják az új fegyvereket, de én is használhatom õket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
Ez igaz... Szerintem én ebbe még beletartozok, mivel nekem is az elsõ updatem a scout volt és hát valljuk be, ott kezdtek lefele süllyedni. Az elõtt valahogy más volt. Én azt mondom hogy a mostani fegyverek azért szarok mert túl nagy rajta a változtatás... A régi fegyverek azért "jók" mert ha megnézitek ott legtöbbször a crit alapozta meg az új fegyó tulajdonságait. Vagy vegyük az akkor teljesen ÚJ fegyvereket. Például sandvich vagy flaregun. A sandvich nem imba (mostmár az) mert hát nem lehetett vele lemészárolni egy hadsereget, de túlélni sem azt. A flaregun az ötletes. Van valami köze a kaszthoz.

Na de könyörgöm... Gondoltodjuk csak:

KGB - ha valakit leölsz CRIT
Kard - 75% hp | ha leölszvalakit plusz hp (a pajzsot már le sem írom)

Együttvéve túl sok az új opció egy ilyen up-nál.
Zomil
értem én h korrekt, mert valóban op lett a cucc, de kérdem én, h direkt hit nem op? még célozni se nagyon kell csak most nem a földre célzol hanem bele a tömegbe ha még épp ugrik akkor meg mini krit is, szvsz jóval gusztustalanabb a kard+pajzsnál

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
"rengeteg szeró van ahol kardozhatsz és csattogtathatod rá a haverjaiddal, hogy mekkora király ápdét volt megint. Ezek az új cuccok egyértelmûen OP-k és kurvára nem illenek a játékba. A fõ gond, hogy a többségnek fogalma sincs milyen volt ez a játék kaszt frissítések nélkül a régi public hangulatról meg aztán tényleg elképzelésük sincs. Nem ezért a szarért fizettünk 2 évvel ezelött ez nem esik le sok embernek aki késõbb jött és ugat ha páran a régi motorosok közül ki vannak akadva a sok szenny miatt."

Rage47
holnap suli, üresek a szerverek😄
Narxis

ilyet akkor sem csinál normális ember, aki fél, hogy beverik az orrát az maradjon otthon, de ha el akarja zavarni az embereket a szerverrõl akkor hajrá.

ogc mindig tele van, kartel meg vagy félig vagy néha van csak tele

sonic syndicate
szerintem teljesen korrekt, az új highlander kaszt erõsen OP, mi az, hogy simán túlél 8-10 stickyt....meg életet kap ölés után

elõször az volt, hogy larry megkért mindenkit, hogy amíg ott van, ne legyen kard+pajzs, és aki nem fogadott szót, az kapta a bant

Rage47
hehe, látom te rátaláltál, érdemes olvasgatni az elõadásait/írásait sztem, rohadt jókat mond
Aquir
Az igazi kérdés nem az, hogy van -e élet a halál után, hanem hogy van élet a halál elõtt?

Viktor99
<#wave> Tudom ennél ez lett volna bûn ha kihagyom :[
Narxis
Én is ezért hagytam ott tegnap, hülyék ezek. Utálom amikor így lekorlátoznak egy játékot. Ez pub szerver nem war.

Jim Morrison
A bballra gondolsz? felveszed a tagyot es az ellen kosaraba kell ugranod.

Zomil
felmentem kartelre, megláttam, h demo kard és pajzs ki van véve de a soldier-töl semmi, még az a fos direkt hit se, hát léptem is ki egyböl nekem ne mondják meg mivel mehetek 😄

jobb oldalon alsó szerveren nemrég egy kosárlabdás pálya volt😄
Én is majdnem elkezdtem kifejteni a steamen való digitális rendelés csodálatos témáját... de aztán rájöttem hogy nem arra gondol😊

milyen kosár cucc? o_O