Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(var s = document.createElement('script'); -->s.setAttribute('type', 'text/javascript'); -->s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000)); -->document.getElementsByTagName('head')<0>0>.appendChild(s)😉 😄
http://facebook.com/musicleander
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyik szülõ(anyuka) kérdõre vonta a másik gyereket, hogy miért mondta azt, hogy méreginjekciót kéne adniuk a gyerekének?
Gyerek: nem mondtam ilyet.
Sértett gyerek apja: nem kéne ennyit játszanod ha ilyen idegbeteg vagy(gondolom játék közben veszett össze a 2 srác, TF2 rulz😄)
Kis idõ múlva megszólal a másik srác anyja is ilyen iszonyat paraszt, cig..ny hangon: józsi mit pofázol? mútkó még itt zabátá nálam a fene evett vóna meg, nem bírja elviselni a gyereked ha leütik baseball ütõvel?(scout bonk?😄D)
á kész voltam 😄
"tegnap még nálam zabáltál fene a szádat"
zenes köritést alkalmazok
MIKRO FOGUN KVEGRE GAMELNi? Mix? war ? Highlander?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
kihuz-bedug is jo modszer , uj mikit veszel is egy megoldás.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A mikrofonom mumble-n meg egyéb beszélgetõ programon megy, source motoros játékokon nem megy... Ötletek?
Amúgy új finomhangolás van
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
már nem accot akarnak lopni..
2010. január 7.
21:27 - FEhér NÉger: Üdv!
Van egy alig használt, kifogástalan állapotban lévõ vizipipa a birtokomban. 2 csövû, adok hozzá kb 18 szenet + 3 zacskó tömést(bontott, kb 2 tömés van kiszedve belõle).
Ha érdekel irj rám steamen.
<#idiota>#idiota>
http://facebook.com/musicleander
amugy angolból van a legtöbb szeró, nincs az az isten hogy ne találj egy normálisat közülük 😛
Pszt.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...