Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ Console Application játékom...
ui:ha lehet tényleg ne adjatok rá 5nél kevesebbet, vagy inkább ne is szavazzatok...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Q: Some people argue about HL2 EP3. You promised that the source engine will be updated.
A: Let make this clear now! The new updates for the source engine may cause incompatiblity with older machines (such as a GF 440MX). But we added some newer options, such az multicore rendering and 64 bit support with AMD CPUs.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Q: It's been more than 20 years since you released the game, but still many players are getting low fps on quantum computers, is there anything you can recommend?
A: Running the game at DirectX 54 and typing cl_noholograms in console can drastically improve your performance.
Q: How do you think Heavy Update v23 will affect the game?
A: Well, we think new gatling laser minigun will be a good counter against Jetpacked Scouts.
Q: There are still some people who haven't got a hat since the release of the game, and it's natural that they are ''idling'' in many maps such as achievement_idle_uranus, is there a solution you are working on?
A: Indeed so, currently we are planning a new drop system that will surely give everyone a new hat in the next twenty years, because as you guys have said, 0.0000000002 chance to get a hat every 18 hours does seem a little low.
Q: One last question, but this one is about HL2: E3. When do you plan to release it?
A: We will release it after our latest sequel to L4D universe, Left 4 Dead 72, is released. And a little reminder, those who pre-order L4D72 will immediately get a unique 3d holographic Francis' Tattoo on their favorite class.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
"500 - Internal Server Error" 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
debenyaltam😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Engi update kb 1-2 hónappal a soldier-demo után?
hmmm
1,Összecsapottmunkaelesz?
2,Valve ennyire unjaemár a TF2-t és gyorsan kiszarja az utsó ápdétet hogy végre kiadja a várva várt folytatást, aminek már megjelent két epizódja és a rajongók alig várják a folytatást... azaz
aaaaa
LEFT 4 DEAD 3MAT<#wow1>#wow1>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Utolsó off.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Utolsó off.
Julius: honnan tudod, hogy nincs? 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jim: mielõtt belemerülnél a zsidózásba felõlem lehetek zsidó. Pont telibeszarom a vallásokat. Ateistának kell lenni és akkor a reggeli misét is megúszod.
"-Pokolra fogtok jutni, ugye tudjátok..."
"-Legalább nem fogunk fázni, tanárnõ." 😊
rage: én nem vagyok megkeresztelve, és nem is leszek.