Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokalaci
én 2 év alatt untam meg tf2-t addig csak azzal játszottam . most én is wowo-zok xd igaz tört szerón mert annyira nem köt le hogy fizessek is érte ( csak fun szerón tolom). Meg most újra elkezdtem gmodozni mert az ogc szerverek megújultak és mapot gyártok hozzá.

http://facebook.com/musicleander

Narxis
L4D 2 csak simán megtetszett. 😄 Mondjuk ennél meg azért parázok mert "hirtelen" elfelejtik és kiadnak egy újabb részt. Ha jól emlékszem 37 euro, azért az nem kis összeg vagy csak hozzászoktam az "adakozó" TF2 fejlesztõkhöz, ez se fog örökké tartani, de bõven behozta az árát. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakaoskalacs
._. mostmértvagyilyen

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kakaoskalacs
megmondom a frankot jössz velem WoW-ozni 😄

Rage47
Engem nagyon nem fogott meg a Bioshock 2, a rókabõr rosszabbik esete sztem. A multi is azért van benne, mert trendy...
l4d2-ben nem fogsz parázni amúgy 😊
Rage47
engem csak a tf2 tud igazán lekötni multis gémek közül, fõleg ha van egy jó társaság vmelyik magyar szerón
Narxis
Én is így vagyok, megunom TF2-t rövidebb, hosszabb idõre aztán meg hiányzik akkor játszok vele csomót, megint megunom stb.

Rage:

Bioshock 2-vel mi a baj?:o Bad Company 2 tetszett, de jobban vonzana valami scifis/paráztató multis game.

Narxis
<#wow2><#falbav><#idiota>

Rage47
Bioshock 2-t felejtsd el sztem, inkább Bad Company 2, vagy AvP
kakaoskalacs
tf2-t unom a za helyzet sõt kezdek kiesni a jatekos korszakbol , egy jatek sem köt le 1-2 oranal tovabb
Probalok más felé mozogni más hobby ami hasznosabb

Jim Morrison
õsszel már a 4 jön.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Á, alig költök játékra, amik megvannak multik azokat tolom inkább. HL-el is úgy kerültem kapcsolatba, hogy anno videokártyához járt egy Black Box aktivációs kód, így lett TF2-m, Portalom, HL2:Ep 2 és DoD: Source-om. Annyira megtetszett a Half-Life, hogy mondom muszáj megszereznem, visszaszereztem a régi accomat, Steam support visszaadta(elfelejtettem még a felhasználónevet is:S) és azon meg megvan HL 1 meg még pár HL nevû amirõl nem is hallottam, valami Opposing Force meg blueshift? Na mindegy, elkezdtem HL1-et és nagyon bejön, a régi grafika ellenére a játékmenet kitûnõ.

Viszont L4D 2 is tetszett amikor demoval játszottam, szóval nem tudom. Még a Bioshock2-t és AvP-t is megvenném, de azokra már tényleg nincs keret.(Ha valaki tud egyébként valamilyen otthon végezhetõ munkáról, pl. borítékolás priviben szólhatna).

L4D 2-nél attól félek átbaszás lesz megint és õsszel jön a 3. része. :S

Jim Morrison
Az minnyá' fizetos mmo lesz mi?<#kuss>

Rage47
minek wow, ott a tf2<#eplus2>
Jim Morrison
bazz 😄

kakaoskalacs
Mellesleg én most vacilaltam hogy wow Wot :lich king és gamecard vagy l4d2 aztan inkabb wow 😄

z99999
ejdesok pénze van valakinek, mellesleg mindenképp utóbbit

Pszt.

Narxis
Kapcsold ki tûzfalat.

Connectelni se tudok .semmit.

Valakinek ötlet? most raktam fel megint tf et és egy szervert nem talál.

kakaoskalacs
utobbi

Narxis
Még venni akarok Steamen játékot, de nem tudok dönteni, HL2 és Ep1(ezek nincsenek még meg) vagy L4D 2. Melyiket választanátok?

Narxis
Ja ezt írta Steam is.

Julius Caesar
Azzel pedig mennie kéne. Bár vannak olyan bankok amik néha letiltanak kéréseket. nekünk volt már olyan, hogy bank letiltotta a kérést az amazon.com-ról.... NC

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

nekem kölök visa kártyám van és simán mûködik😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Narxis
Dombornyomott Master Cardok.

Julius Caesar
Ja, hát ilyen káendhá dzsunior kártyákkal meg májsztróval ne is próbálkozz.... Visa vagy american express...

Narxis
Jah, úgy kellene, de nekem felesleges, 1 évben egyszer ha veszek 1 játékot.

Jim Morrison
Úgy kell csinálni.

Narxis
Most már nekem is elfogadta, a 3. bankkártya jó volt neki...

Julius Caesar
Eddig ahányszor kártyával fizettem, mindig ment. Még az orosz maffia mp3 letöltéses oldalon is.

Ja és van a családnak egy kártyája direkt netre, amin csak pár ezer forint van.

sonic syndicate
@destroyer91
az egy átlagos üzenet, nem az a hiba forrása, csak rossz parancs a célkeresztre stb

Narxis
áááááá de utálok bankkártyával vásárolni, sose mûködik :@

valaki vegye meg a Zero Geart és átutalom a pénzt

nem nyúltam hozzá...bár raktam be egy autoexec.cfg fájlt a napokban,mert nem lehetett kikapcsolni a game-bena voice communicaiont,de azóta ujraraktam a tf-et szóval nincs belepiszkálva...
Jim Morrison
Belepiszkaltal a configba?

Beast Machine
<#banplz>

...vágod?

Narxis
camper

Beast Machine
Nagyon várom az engie updatet, mivel fõként azzal játszok.

...vágod?

exec: couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Unknown command "cl_crosshairscale"
ez mi a bránert jelent?😄
na hy all,elkezdett baszakodni a tfem,azt csinálja hogy betölti a szerót aztá bejön a kép és megfagy konkrétan az egész,utána restartolom a game-t,automatán leveszi a grafikát az ajánlottra,ugy müködik,ahogy feljebb akarom rakni,ismét megfagy...vmi config faszságot irogat ki😄,vki nem tudja mi a baja?
elitehun
Inkább olyan néven kellett volna berakjad hogy: bazinagy ronda pók<#csodalk>
Julius Caesar
Huntsman pók:

http://www.collegehumor.com/video:1928197

Aquir
de van DE VAN

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
nincs uj uzenet :/

Rage47
sonic syndicate
http://www.pldx.com/blog.php/2009/06/team-fortress-2-movie-recording-guide/

Julius Caesar
Errõl jut szembe, régebben láttam valahol egy írást, hogy lehet a sourcenak megparancsolni hogyha screenshotolok ne abba a tökömnagy TGA-ba mentsen, hanem emberi méretû JPG-be (a felbontás maradjon, csak a formátum ne, nem kell nekem raszteres kép egy játéknak) .

Ezt hogy lehet megcsinálni? Valami parancs vagy script vagy mi?

Viktor99
Kéne egy kis help osztálytársamnak. Hátha ti tudjátok mi a gond. Ha aviba akar konvertálni vagy csak randomba is (elmondása szerint) néha kidob egy ilyen hibaüzenetet és kilép a gáma.

kakaoskalacs
6csillagot adnek rá ha lehetne :>