Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem ,amugy szerintem ti is próbáljátok ki mert nagyon jó hangulata van a Sam&Max sorozatnak. Még úgy is hogy scak az elején vok
balvin: Ja nekem is feltûnt már de vannak moddolt szerverek ahol 6-ot tesz bele
gondolom nem én vagyok az elsõ akinek feltûnik hogy az a cucc hatlövetû, de csak 4et tesz bele
Pszt.
2. buta vagy, de elnézzük... :[
mi van a numlock al?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy ma láttam elõször ezt a trouble maker's cuccer sapkát... nekem kell olyan!😄
Ááá menjetek e fenébe
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
bár... a következõ lépés úgy is az lesz a valvetõl-_-
xD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De am. nem csak azért venném, ismerem a Sam and Max-et is, nem porosodna a steam accomon, játszanék azzal is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ilyet legfeljebb a pecsában lehet venni, vagy ukrajnában, de azt az életben nem fogja steamen aktiválni 😊
Arab money
http://facebook.com/musicleander
De akkor meg minek teszik rá, ráadásul vannak különbözõ verziók belõlük amik elavulnak..
Ismerõsöm kapott és azt mondja 21 játék van benne(ebbõl egy csomó csak mod + ingyenes)
Age Of Chivalry,Counter Strike,Day of Defeat,DIPRIP,Dystopia,eternal silence,garrysmod10,hl1 dm,hl1,hl2 ctf,hl2 dm,hl2 ep1,hl2 ep2,hl2 lost coast,hl2,portal prelude, portal, smashball,synergy,team fortress2,zombie panic
http://facebook.com/musicleander
#20600 en
#20599 az nem jo
De én tegnap jól felvilágosítottam õket! :>
De én tegnap jól felvilágosítottam õket! :>
Biztos megveszem!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.