Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sztem induljatok ti is. Jó muri lesz. Mondjuk így is-úgy is én nyerek (nem, nem mi) ugyhogy mindegy >😛
Battletag: Muhee#2716
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
-clearbeta
a beta befosott nekem is meg havernak is de így mûködik (igaz így a régi téma van, de kibirom amig fixelik)
De aztán helyreállt.
Próbáld meg kitörölni a ClientRegistry.blob-ot
http://facebook.com/musicleander
omg
ui: válság van, spórolunk a klikkel.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
UP SECTION
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"