Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak wav-ot játszik le? Akkor nem szenvedek vele inkább 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Texast azért mert a spy az õsellensége.
2 halloween sapit mindenki megkapta.
Bill sapi meg a l4d2 elõrendelés miatt van.
@Tóni: Akkor is jó ;D
@Narxis: Lagoló farokkal nem pisálsz mindig mellé?
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
(azok kapnak sapit akiknek szar a statjuk es benak)
peace
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
megelõzvén a kérdést, nem, a valóságban nem recseg<#idiota>#idiota>
egyébként teamspeaken és ventrilon nem recseg, csak a játék voice chatjében
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Igazából ezerszer írhattam volna még ilyen fölösleges tisztázó hozzászólásokat, de már ezekre sincs lassan igényem idõ/érték arányt nézve 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De attól még ígyisugyis utálom a valveot és remélem hogy felrobbannak mint egy bloody soupcan és végre hagyják ezt a kezdetben remek játékot ugy ahogy van (inkább csinálják vissza)
@Rage: Utállak most már nem is beszélek veled többet!<#schmoll2>#schmoll2>
van, még veletek röhögtünk egy kört (beégetõ, ászerõ, poff! atompofon stb)
töröld a resource mappát
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
btw azt hittem késõbb kezdted, elvégre Jani mondta, hogy õ beszélt rá, addig portal-oztál, a többi OB játékkal játszottál stb