Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Még tavaly tf2wikire ránéztem, az alapján láttam hogy ez a legjobb kombináció, ha úgyis metálokat kell gyûjteni.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Oo
Akkor valami nálam lehetett a gond😄
Eskü úgy emlékszem, hogy többször is próbáltam, de semmi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jim Morrison
erdekes, eddig alig kaptam cuccokat, az elmult 2 hetben 6ot 7et is 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
mindig is három egyforma fegyverrel csináltam a scrap metálokat 😄 Így van már 2 Refined metálom. Elõtte is így volt, és van most is.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azt már észrevettétek, hogy az új drop rendszer óta akár három egyforma fegyvert is elfogad a scrap metal craftoláshoz...
vagy pl 2 ugyanolyan plusz 1 másmilyen... persze az azonos kasztból...
ennek örülök, mert már a fülemen jött ki, hogy, van 10 FAN-om és nem tudok velük mit csinálni😄

sonic syndicate
szerintem a conviction-nel

conviction

Jim Morrison
melyikkel? ha chaos theory vagy double agent akkor felteszem es multizhatunk.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate

Rage47
uh elfelejtettem a hétvégi highlandert, splinter celleztem :S
sonic syndicate
tf2wiki....

motyodlee
ööö... oké 😄
a játékban meglévõ hangfájlokat szeretném valamilyen módon kimenteni, wav-ba vagy mp3-ba , tudnátok segíteni milyen programmal lehetséges? 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
az x22 automatice kiszedi

motyodlee
héjhó
honnan lehet kiszedni a hangfájlokat?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Narxis
Mert nem lájkol.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
MIERT DOB KI mindig a bballos szer? :/

Rage47
ejha 😄
na én ezt nem értem 😄, megnéztem a tf2itemses oldalt, hogy ugye ott nem frissítettem valami update után erre ott is MÁR ez van...

nem kéne ennyit inni? O.o
az meg hogy a viharban lehet, hogy olyan sapkám van most a medicen amit kurvára de nem kaptam meg vagy tettem rá? az a russian picket vagy mi, és a táskámban a legutolsó helyen van....

nem is tudom mi alakulhatott át 😄
Aquir
Negatív! Azóta nem telepítette egybõl az updatet, és másként nem mutatja a játék állapotát (vagyis sehogy). A kérdésem egyértelmû volt, rá a válasz nemleges.

z99999
http://www.youtube.com/watch?v=wxNnSeWfWuk

Pszt.

z99999
teljesen

Pszt.

mivé lehet kraftolni a medált ? 😄
Rowlend
Valvetõl már minden megszokott 😄

GET OVER HERE!

Serpa
az megszokott, h egyik napról a másikra eltünik egy tárgy a táskából?

Lacccca
Érdekes módon mutatja mikor volt az update, és ebbõl már következtethetsz arra hogy frissítette e magát a játékod vagy sem.
Egyébként ha sokáig szoktad futtatni a steam-ed akkor a Downloads ablakban utána tudsz nézni hogy a belépés óta töltött e valamit a steam.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Aquir
az egy honlap, ami érdekes módon nem mutatja mikor updateltem...

Lacccca
Miért nem nézed meg a NEW-s ba?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Aquir
mindenesetre most updatelt

Aquir
Hol az aranymedálom? Miért nem tudom megnézni a team fortress mikor updatelte magát? Steam update elvágta a lehetõséget rá LOL

Viktor99
Mindenki haragudjon Dzsimire me nem adta oda a privát aimját :[
Jim Morrison
megkaptam a csizmat 😄 jejejeeee 😄

Jim Morrison
magyar youtube? 😄 regi video -.- 😄

mifasz van megpróbáltam így 2 nap után megint tf2zni erre töltés közben kikúr asztalra...

Zomil
nah igen azok is bronze medált kaptak akik megjelenés ota tolták 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
ami már kijött, de vissza is vették, mert még erre sem képesek

Zomil
csupán 7 hsz-el ezelött linkeltem be...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
mind neked ment "w+m1"

Aquir
yay!

Zomil
jah föleg, h mostmár visszarakták neki az eredeti égési idöt, amugy meg tudok vele célözni elég jól 😊

a nincs igazad az most mire ment? 😄
magaddal vitatkozol? ne legyél skizo 😄

sonic syndicate
nincs igazad

sonic syndicate
ráadásul a minicrit-et még mindig beadja, szóval...

sonic syndicate
vagy csak béna vagy és nem tudsz célozni, ami nem a valve hibája

Zomil
megvan 😊

Zomil
nembaj attol még airblast rulz 😄 annyira vicces mikor a soldier visszakap egy minicrit-es rakétát 😄

Amugy nem tudjátok mik az uj cuccok amiket beraktak?

Narxis
Added a 20% damage bonus to The Backburner.

<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zomil
az a vicces, h ugye a tüz erejének csökkentése miatt most a flare gun is gyengébb lett, azon igazán erösithetnének kicsit, nem olyan könnyü vele célozni 😊

csökkenteni