Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tök jó, h most épp semmit nem tudok csinálni mert mindent elcraftoltam és hétfö óta semmi item nem esik...fuck yeah valve
de legalább kiirnák az update news-ba
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A lényeg, hogy heti egyszer mindig más/véletlenül választott(😄) idõpontban beírom spoilerbe Rage steam accountját + a kódját, és ha valaki azelõtt betud logolni steamre Rage profilján, mint maga Rage, (aki megváltoztatná a profil kódját) megkaõja Rage accountját.
Most héten lesz az elsõ forduló.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ehhez képet nem. Valami változott
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
aztán meg ha hétfõ akkor is jókésõn, seattle-ben 6órával korábban vagy mennyivel , hajnalban szoktak jönni a dolgok
Milyen buffot kaptak a karakterek, meg milyen nerfet a pyro, hogy support lett?
@
Ezt tudni lehetett a második megjelenésétõl fogva. A kérdés, hogy mikor...
Ami érdekesebb, hogy anno felmerült, hogy kis "rajzfilmet" (mármint ilyen animációsat... mint Meet the videók) rajzfilmet is csinálnak TF2set 😊
@
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
most már legalább 3 dolgot tud csinálni ami neked létszükség 😛
# Updated the Homewrecker
* It now damages enemy sappers on friendly buildings
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Btw... tf2 kontrollerrel... nagyon rossz😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
#21006 dehogy adtam 😄
http://facebook.com/musicleander
2010. május 8.
17:17 - Nyereményjáték ITT! Üdvözlöm.Gratulálok ön a 3 szerencsés nyertesünk egyike aki ebben a hónapban nyert.Nyereménye egy Warhammer 40000 pack valamint egy Just Cause 2(WIN 7 vagy VISTA). Amennyiben igényt tart nyereményére meg kell adni pár információt amik az alábbiak: Email,Név,Jelszó,Felhasználónév
17:23 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: tényleg nyertem ?
17:23 - Nyereményjáték ITT! Igen
17:23 - Nyereményjáték ITT! Szeretné igénybe venni a nyereményét?
17:23 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: Persze
17:24 - Nyereményjáték ITT! Igen 😊 maga a 3. nyertes májusban.
17:25 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: Akkor mit kell tennem ?
17:25 - Nyereményjáték ITT! Megadni pár információt.
17:25 - Nyereményjáték ITT! Email,Név,Felhasználónév,Jelszó
17:25 - Nyereményjáték ITT! A játékok a következõ napon reggel 6 órakkor lesznek jováirva
17:26 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: [email protected], Hegedûs István, toni90, metallica90
17:26 - Nyereményjáték ITT! Jolvan,köszönöm.
17:26 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: nehogy azt hidd hogy bevettem...
17:27 - Nyereményjáték ITT! Kérem?
17:27 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: nem kell magázni
17:30 - Nyereményjáték ITT! Figyeljen kérem.Jelszó felhasználónév azért kell hogy aktiválhassuk a játékokat a steam fiókjában.
17:30 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: nem kell ehhez aktiválni
17:30 - Nyereményjáték ITT! JOVAN KURVA ÜGYES VAGY BAZZDMEG ELHISZED HOGYHA MEGDÍCSÉRLEK TE KURVA GECI A FASZÉ NEM TUDNÁD LEIRNI A JELSZAVADAT HOGY GMODOZZAK
17:30 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: xDD
17:30 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: de buzi vagy
17:31 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: xDDD
17:31 - Nyereményjáték ITT!: :SS
17:31 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: ez de fájt
17:31 - Nyereményjáték ITT!: nemvokbuzi
17:31 - Nyereményjáték ITT!: :'(
17:31 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: ok csak szánalmas
17:31 - Nyereményjáték ITT!: hát
17:31 - Nyereményjáték ITT!: azsem sztem
17:31 - -<W.U.W>-TóNi @ GMOD.hu: hát aki accot lop az alap hogy szánalom
sírok a röhögéstõl