Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
megint felmegyek bballra, eppen hogy spawnolok mar megy a kitiltas jimmorrison... elegem van beloluk. Miert nem lehet megkerni az embert (igen, ember vagyok)? majd beszelek veluk...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
2010. május 16.
11:23 - -<W.U.W>- TóNi @ GMOD.hu: valaki már bedõlt a szarodnak ?
Nyereményjáték júniusba! is now Offline.
http://facebook.com/musicleander
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Amugy aki szeretne egy jó szerveren játszani mindenféle plugin nélkül alap mapokkal annak ajánlom a facepunch uk #1-es szervert. Nagy jó hangulat szokott lenni, admin szinte mindig van, micspam szerver szoval lehet zenét játszani(és szinte mindig szoktak) 😄
Nagyon kulturált szerver máshova azota nem is járok. IP: 89.145.94.47:27040
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Extrém arc a vektor bácsi pofázhat nekii akárkii"
<#gonosz1>#gonosz1>
Én Krisszel és Genkivel toltam és még Unbaised is besegített kicsit. Hát ez kész. Amilyen unalmas elsõre olyan izgalmas egy vagy két óra mulva. Az az állat tömeghent és a játék alapjaira épülõ poénok. Istenem. Állati volt. Amikor az elsõ boss (lávaszörny és akkor mint egy ház) elõjött Krissz tetszését egy hatalmas sikoly-ordítással fejezte ki amíg mi Gnekivel ordítottunk + röhögtünk! Istenem, ez a 2-3 óra SSHD nagyon megért! Kár hogy nem vettük fel 😄
és az egész világon csak egyetlen egy legendary cucc fog esni 😮
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Ami után mindenki rájön, hogy több class update már nincs, vége. És jön az egyetemes
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...