Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cod4-gyel nem toltam de css jóféle, és elég különbözõ a 2 stílusa.
Pszt.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
miért?
amugy is számomra a tf2 és a versenyszintü játék egy mondatba emlitése mindig megmosolyogtat 😄
Persze most lehet kövezni, de én ezt a játékot egyszerüen nem tudom komolyan venni. Arra jó, h facepunch-ra felmenjek hülyéskedni micspam-et hallgatni meg én is játszok zenét nekik 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
azt tegyük hozzá, hogy pubon
Viktor99: jót mosolygok azon amit irsz 😄
Ahhoz, h tf2-ben manapság érvényesülj pyroval, elöször is el kell találnod az ellenfelet flare-el, aztán felgyujthatod, és utána püfölheted Axtinguisher-el, sima tüzzel már képtelenség megölni bárkit is...
Jah igen, ha épp van olyan nyomi soldier a másik csapatba aki shotgun helyett rakétavetövel lövöldöz rád, akkor van esélyed egy reflected killre, persze a directhit-et kb. képtelenség visszafujni...
Jelenleg a pyro a leggyengébb kaszt kb. mondjuk ez a kis buff javit a helyzeten. Persze lehet annyit csinálni pyro-val, h fujod a tüzet és mész elöre(viszont akkor killed az tuti nem lesz), de ugyanezt meg lehet csinálni pl. heavy-vel is...Sztem a heavy hála a minigun buffnak és a Natashának a legerösebb kaszt a játékban jelenleg.
Increased base damage 10%
Afterburn duration increased (from 6 to 10)
Flares that hit a burning player at mid-to-long range will crit
Reduced Backburner damage bonus from 20% to 15%
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
am mi tortent a pyroval? mi a baj?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pszt.
Megyek is és szarrá pirózom a sok prõt.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
(Igen, a pyro akkor is egygombos ha "visszalöki" a szarjait és IGEN, AKKOR IS EGY LOW SZAR KASZT)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kerestem mindenhol de nem találtam
Amúgy mit jelent az, hogy "grief"?
http://www.fpsbanana.com/sprays/screens/39575?img=http://dog.fpsbanana.com/ss/sprays/8535.jpg
sõt, ezt a taktikát még elõszeretettel alkalmazzák buzi (szó szerint) gif-ekkel, meg figyelemelterelõ képekkel (ha ezt elolvasod, halott vagy, nézd erõsen a képet és mire meglátod a kép lényegét, már halott vagy.. stb) is
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...