Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Na most vagy nekem nem jeleníti meg, vagy Rage már tiszta ideg, kitörölte a postodat, kitette képemet a falára és abba dobálja a pillangókését...

(Remélem az elsõ :/ )
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Hát nem kötöszködik?
Jim Morrison
v3 al beszeltem !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Jimmyvel beszeltem !
Jim Morrison
v3ktorral beszelek !

Zomil
tök mind1 mi a helyzet ugyis mindig a másik fog lecritelni 1 ütésböl 😄
persze neked sosem critelne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Julius Caesar
Sokat medóztam és ha scout jön meelezni (és 1v1 pl) lehetsz jó, meg prõ, egy ugyanolyan rutinos scout fog nyerni. Ha csak nincs makkod.
Amúgy is, aki scoutozik annak már amúgy is van rutinja, mivel nem a legegyszerûbb kaszt. (sõt, szerintem az egyik legnehezebb).

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

fogmábe

Viktor99
Ki írilyen nagy marhaságot a medichez?
"Ha egy Spy vagy Scout leáll veled pacsizni, válts Csontfûrészre, és nyerjen a jobbik!"
Az esetek 90% aki "kezdõ" medic az kihal!
z99999
jajhát nem lehet mindenki prõ 😛

Pszt.

tototto
kakaoskalacs
Medic

sokszor fõ célpont a Spyoknak és a Snipereknek.
nem igazán bírja megvédeni magát(bár Spy és Scout ellen szerintem nem rossz.)

Hat szerintem lazan levadaszok vele egy heavy-t is csak ügyesen kell menni 😄 pew pew pew

Dee amugy jo oldal : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
micsoda belsõ vitába keveredik az illetõ<#vigyor>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

sonic syndicate
http://team-fortress2.blog.hu/

tessék végigbogarászni, érdemes 😄

Igen ezt én is láttam. Köszi a segítséget, végül megoldódott. Újra felraktam a steamet és az összes játékot úgy, hogy kikapcsoltam a tûzfalat. Lehet ez volt a gond. Most már jó mind a 2 játék.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Jani21
Ez egy furcsa probléma. Találtam a Steam fórumán hasonló problémával küszködõ emberkéket. Van ott 1-2 megoldási javaslat és link az itt található leírásra, ami sokaknak megoldotta a problémát. Tégy egy próbát.

Mind ki van kapcsolva, a rendszer 64 bites. Nem tudom mi lehet...

Jani21
Érdekes, még akkor az lehet, hogy a tûzfalat nem minden hálózatra kapcsoltad ki. Win7-en a különbözõ hálózatokhoz (nyilvános, otthoni) külön lehet kapcsolgatni a tûzfalat. Amennyiben ez is rendben, akkor több ötletem nincs. Nekem csak elsõ indulásnál produkálta ezt, de amint engedélyeztem a tûzfal felugró ablakában jó lett.

Minden tûzfalat kikapcsoltam. Érdekes módon a Modern Warfare multija is lefagy. A singel elindul ,valamint a portal is.

Jani21
Szia!

Én is Win7-en tolom és nincs ilyen problémám. Szerintem a tûzfal fogja meg, add hozzá a hl2.exe-t a kivételekhez a TF2 könyvtárában. Elvileg fel is kellett volna dobnia egy figyelmeztetést a Win7-nek, hogy megakadályozta a csatlakozást, lehet nem vetted észre vagy a játék eltakarta (a játék menüjében nyomj egy ALT+TAB-ot).

Sziasztok!

Felraktam a Windows 7-t és a TF2 ben nem látja a szervereket. A Steam szerver keresõjében lát szervereket, de nem csatlakozik hozzájuk. Mi lehet a probléma? Találkozott már ilyesmivel valaki?

Elõre is köszi.

sonic syndicate
ON

Narxis
OFF

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
Nem OFF mert TF2-es gamer töltötte fel 😛
(OFF)
Viktor99
Viktor99
😄D
sonic syndicate

== means you gay
Twetr0x
fáradt vagyok, nem tûnt fel a felkiáltójel. no worries.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

sonic syndicate
c-ben viszont a !=

Aquir
a =/= a nem egyenlõ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
mintha pl. heavy-vel nem tehetné meg ugyanezt pistike, és még nehezebb is megölni...pubolhatnál sürübben, persze nem magyar szerveren...akkor látnád, h az uj pistike kaszt a heavy natashával, idegesitö szar 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
nálam meg a != az a nem egyenlõ... mert a != az tényleg a nem egyenlõ... és jééé x*0,88 != x*0,9, jót írtam vagy jót írtam? ...

@

Jim Morrison
ma craftoltam arany machetat, meg homvreckert es megkaptam a demo egy mellee fegyveret (valami ujat) 😄 egy oran bellul

Twetr0x
fura, nálam x*0.8*1.1=x*0.88

Egyébként továbbra sem értem, hogy mit sír mindenki a pyro miatt... Poén kaszt, ráadásul akinek van fél agya az nagyjából ugyanannyi másodperc alatt meg is öli.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

sonic syndicate
felül, a banner alatt van egy gomb, hogy tf közösség, na, arra kattints

kakaoskalacs
Miylen uj fegyverek ?
Hai

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

armageddon666
"inkább gondolják végig, mit akarnak, lásd pyro - elõbb elveszik, pár napra rá, visszaveszik "

Egy jó ideje nem indítottam már el a játékot, viszont erre egyszerû a válasz. Nem nekik kell átgondolniuk, a playereknek. Pyro OP, jajj, mi lesz velünk, szar W+M1, mi ez már ==> NERF... csak kicsit túlzásba estek, úgyhogy visszabuffolták, mondjuk ahogy elnézem nem teljesen. Egy köztes szintre hozták.

BTW: -20% majd +10% != -10%
x*0,8*1,1 != x*0,9

@

Aquir
Portal 2-re

Narxis
pisti98 jó arc, ne bántsd. 😄

Narxis
Annyira éreztem, hogy ugrani fogsz erre a mondatra... 😄 Jó hát én már nem játszok vele annyit ezért nem tûnnek fel ezek a hibák, lehet már a TF3-ra gyúrnak titokban.

sonic syndicate
"Újabb ápdét, dolgoznak a srácok. 😊"

na most, hogy ezt mibõl vontad le, az nekem furcsa - ja, merthogy újabb update; hát, pedig nyilvánvalóan nem õk, hanem a takarítók csinálják, amilyen hozzáértõen csinálják az update-eket, folyamatos crash, meg a változtatások... pl mikor is? pipeline-on utoljára fél éve frissítettek, és egy hétre rá, látni lehetett, hogy mit változtatott a legutóbbi frissítés, szóval minek vártak fél évet, meg a zseniális minõségi sapkák és fegyverek...ebbõl is csak 1-2 van, ami úgy beleillene a téefbe
inkább gondolják végig, mit akarnak, lásd pyro - elõbb elveszik, pár napra rá, visszaveszik

Viktor99
Nagyon örülök hogy te ezt így gondolod.
1. A flaregun nem egy nagy ördöngõsség (olyan mint a pipe) kb 30-40 óra után már tudod hova célozz.
2. Igenis meg lehet ölni MÉG MINDIG valakit w+m1-el. Gyere fel OGC-re vagy Kartelra és figyeld "pisti98"-at ahogy elsõ lesz pyroval...
z99999
végre updatelték a pipelinet, már majdnem kikészültem....

Pszt.

Narxis
Újabb ápdét, dolgoznak a srácok. 😊

Zomil
ujabb itemek 😊

sonic syndicate
*teabag

sonic syndicate
mindenben lehet tauntolni, lásd teabeg...