Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Remélem az elsõ :/ )

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
persze neked sosem critelne 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy is, aki scoutozik annak már amúgy is van rutinja, mivel nem a legegyszerûbb kaszt. (sõt, szerintem az egyik legnehezebb).
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"Ha egy Spy vagy Scout leáll veled pacsizni, válts Csontfûrészre, és nyerjen a jobbik!"
Az esetek 90% aki "kezdõ" medic az kihal!
sokszor fõ célpont a Spyoknak és a Snipereknek.
nem igazán bírja megvédeni magát(bár Spy és Scout ellen szerintem nem rossz.)
Hat szerintem lazan levadaszok vele egy heavy-t is csak ügyesen kell menni 😄 pew pew pew
Dee amugy jo oldal : D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Én is Win7-en tolom és nincs ilyen problémám. Szerintem a tûzfal fogja meg, add hozzá a hl2.exe-t a kivételekhez a TF2 könyvtárában. Elvileg fel is kellett volna dobnia egy figyelmeztetést a Win7-nek, hogy megakadályozta a csatlakozást, lehet nem vetted észre vagy a játék eltakarta (a játék menüjében nyomj egy ALT+TAB-ot).
Felraktam a Windows 7-t és a TF2 ben nem látja a szervereket. A Steam szerver keresõjében lát szervereket, de nem csatlakozik hozzájuk. Mi lehet a probléma? Találkozott már ilyesmivel valaki?
Elõre is köszi.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
Egyébként továbbra sem értem, hogy mit sír mindenki a pyro miatt... Poén kaszt, ráadásul akinek van fél agya az nagyjából ugyanannyi másodperc alatt meg is öli.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Hai
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Egy jó ideje nem indítottam már el a játékot, viszont erre egyszerû a válasz. Nem nekik kell átgondolniuk, a playereknek. Pyro OP, jajj, mi lesz velünk, szar W+M1, mi ez már ==> NERF... csak kicsit túlzásba estek, úgyhogy visszabuffolták, mondjuk ahogy elnézem nem teljesen. Egy köztes szintre hozták.
BTW: -20% majd +10% != -10%
x*0,8*1,1 != x*0,9
@
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
na most, hogy ezt mibõl vontad le, az nekem furcsa - ja, merthogy újabb update; hát, pedig nyilvánvalóan nem õk, hanem a takarítók csinálják, amilyen hozzáértõen csinálják az update-eket, folyamatos crash, meg a változtatások... pl mikor is? pipeline-on utoljára fél éve frissítettek, és egy hétre rá, látni lehetett, hogy mit változtatott a legutóbbi frissítés, szóval minek vártak fél évet, meg a zseniális minõségi sapkák és fegyverek...ebbõl is csak 1-2 van, ami úgy beleillene a téefbe
inkább gondolják végig, mit akarnak, lásd pyro - elõbb elveszik, pár napra rá, visszaveszik
1. A flaregun nem egy nagy ördöngõsség (olyan mint a pipe) kb 30-40 óra után már tudod hova célozz.
2. Igenis meg lehet ölni MÉG MINDIG valakit w+m1-el. Gyere fel OGC-re vagy Kartelra és figyeld "pisti98"-at ahogy elsõ lesz pyroval...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.