Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
1) alapból képet kellett volna adni
2) nem lehet, hogy a hibaüzenet csak egyszeri?

lehet h a direcX-emmel van a baj?
köszi a válaszokat, de nem lett jó egyik sem 😞
ilyesmit ir:

ShaderAPIDX8::CreateD3DTexture: Invalid color format!
FSpofon
shadereket vedd feljebb video beállításoknál

Arab money

sonic syndicate
fakó....

talán
mat_specular 1
mat_bumpmap 1

vagy válogass
http://www.dodbits.com/downloads/cvars/TF2/Team_Fortress_2_cvar_list_a-z.htm

Szevasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy újraraktam a gépet és minden rendesen mûködik, de az emberek színe nagyon "fakó", szóval látszik hogy kék vagy piros, de eléggé halványan, mintha nagyon magas lenne a kontraszt, de a pálya és minden más tökéletes.
Ha valaki tudja a megoldást írja le nekem légyszi...elõre is köszi 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

sonic syndicate
bár most a dota helyett van a LoL és a HoN, szóval inkább egy DNF jobb lenne :*

sonic syndicate
igen, az is a találgatások közt van

Zomil
Öhm emberek most jut eszembe, ugyebár a Dota alkotoját felvette a valve és nem is rég volt róla vmi info, h dolgoznak ezerrel, könnyen lehet, h ezt a játékot fogják bejelenteni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
van egy új kép a valve honlapján:
http://i46.tinypic.com/abh7r8.png

ezekbõl:
http://i46.tinypic.com/15xsmxf.jpg
http://i50.tinypic.com/zss3g4.jpg

és õrá hasonlít:
http://doogs.files.wordpress.com/2009/10/duke-nukem-trailer-coming.jpg

összegezve?

Rage47
az durva lenne 😄
duke lesz a 10. kaszt
sonic syndicate
infók a meglepetésrõl:
lehet, hogy a duke nukem forever jogait megvette e valve és ezt akarják bejelenteni

sonic syndicate
hazudtok, új sapkák lesznek

z99999
érted te a lényeget.

Pszt.

Viktor99
Najó lusta vagyok végig olvasni a hsz-eket.
Összefoglalás:
-köcsög vagyok mert egyszer nem volt bérletem
-nem volánvolt hanem bkv (139)
-ennyivót'
armageddon666
MW és WaW között azért van különbség, de azokat nem is hasonlítanám össze, külön stúdiók munkája, MW és MW2 már közelebb áll, és mégis más.😊

@

Twetr0x
CS 1.6 - CS:Source

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ellenpélda: CoD

armageddon666
többi játéknál kicsit nagyobb idõintervallum van a megjelenések között 😊

@

jó akkor most nézd meg a többi játéknál az elõdöket...

armageddon666
a L4D2-vel mindössze annyi a gond, hogy az 1 egy demónak tûnik mellette 😊

@

hát nemtom. igazából l4d3-at nem fogom boycottolni mert már várom. l4d2-nél egyáltalán nem csalódtam, csak kellett egy kis idõ hogy kirajzolódjanak az újítások a szememben. és 7000Ft-ot megért simán

Rage47
minden esetre én csinálok egy bojkott groupot, aztán majd adunk neki késõbb nevet xD lehet group nevet változtatni?
Rage47
<#worship>
sok szerencsét

left 4 dead 3, szerintem.

kidobták a csontot (The Passing DLC), mostmár nem pofázhatunk hogy hol az ígért DLC... bár kiváncsi vagyok mi újat tudnak mutatni

nem értem a logikát amúgy. reggel 7:05ös buszom MINDIG kisbusz, pedig általában ez van tele, úgyhogy levegõt alig kapsz fent, de az 1 órával késõbbi az már csuklós (és vannak rajta kb 4en), és délután azzal jövök amivel mentem, tehát kb. délután is kisbusz van (ennek mi az értelme?)

Rage47
de ahogy a valvet ismerem, nem fogunk hanyatt esni a meglepetéstõl, mikor elárulják😄
Jim Morrison
<#eljen>
" Reggel amikor már lent az ajtó lépcsõjénél állnak az emberek, azért is kisbuszt küldenek, de bazmeg amikor 4 ember van a buszon akkor küldik a csuklóst. a jó édes anyjukat he'"
itt is igy van :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
hnap államvizsgázok, stfu 😄
civilian? :|

tecciktudni én nem BKV user hanem Alba Volán user vagyok :C

Rage47
ja erre én is gondoltam, durva lenne😄
vagy új tf2 kaszt?
hát ja a mai nappal már a fax kivan lényegében suliba csak ülni megyünk be, délután a szobámat újítjuk fel még úgy 1 hétig úgyhogy fáradtság meg idegesség van.

Rage47
ide lehet fáradni😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1027013813
Narxis
Vidámabb téma:

ha Gabe bácsi azt nyilatkozta, hogy Portal 2 helyett más meglepi lesz és aztán cáfolta, hogy HL2 Ep3, akkor már csak egy lehetõség maradt...

Team Fortress 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
ejnye

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

*ja és én NEM BP-n lakok

kezét lábát törném a bliccelõknek.

fõleg azokét akik leköcsögözik az ellenõrt (aki csak kéri JOGOSAN kibaszott bérletet/jegyet).
ha szolgáltatást akarsz igénybe venni, fizess bazmeg. Minden normális országban így megy csak Magyarországon nem természetes ez, úgy tûnik. Ráadásul a faszom kivan a kibaszott nyugger gecikkel akikre rittig akkor jön rá a buszozhatnék amikor jövök haza suliból illetve megyek suliba (a jó kurva anyját és ÉN fizetek a bérletért õ meg ingyen utazik és elvárja hogy átadjam a helyem miután egy 60 méteres sprintet levág 6db teli tescos szatyorral). ja és én BP-n lakok... szörnyû a helyzet máshol is. Reggel amikor már lent az ajtó lépcsõjénél állnak az emberek, azért is kisbuszt küldenek, de bazmeg amikor 4 ember van a buszon akkor küldik a csuklóst. a jó édes anyjukat he'

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Julius Caesar
Én is ezt akartam mondani. Ha az ellenõr rendes velem, én se szívózok vele, elvégre a munkáját végzi. és én sose bliccelek. Civilizáltabb országokban (tudom, abszurdisztánban kevés az ész, mint a civilizáció) ha szolgáltatást veszel igénybe azért általában fizetnek. Most ne menjünk bele abba, hogy ezzel a pénzzel mi lesz, az más lapra tartozik. Ha meg nem tetszik a volán szolgáltatása GYALOGOLSZ, nem törik le a lábad.
Az ellenõr is ember, pénzbõl él, nem azért büntet mert köcsög.

Magyar mentalitás...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Jim Morrison
masik? amit belinkeltel egyszer nekem ?

Jim Morrison
ezt akartam mondani

Viktor99
Édes istenem, miért?! <#rinya><#rinya>
Zomil
Murphy törvénye ...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
de fasz vagy hogy ennyit kidobsz az ablakon

sonic syndicate
nem :\

a másik jobb, profilokban egyszerûbb

Jim Morrison
na, de most komolyan >/ tenyleg nem használod azt amit Direct neked készítettem ? :/

Viktor99
Nekem semmi bajom az ellenõrökkel, amig nem jönnek a közelembe. Most õszíntén. Megérdemlik! 2 éven keresztül minden hónapban vettem 3600-ért a bérletet (pls az olyat hogy de fasz vagy hogy ennyit kidobsz az ablakon ha lehet mellõzzük). Most az utolsó héten nem veszek gondoltam majd volánra veszek a bkv-t meg elbliccelem.
2 TETVES ÉVEN KERESZTÜL EGY ELLENÕR NEM JÖTT!!! Bezzeg amikor nincs bérletem... -_-