Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
vajon ha haver macjérõl belépek a játékba akkor megkapom a fülhallgatót?😛

Jim Morrison
5 oran bellul kijon az update?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
eléd ült? 😮

Zomil
senkinek, szar az egész töröld youtube-rol azonnal!

(csak viccel, amugy jó video azok az ugrásbol backstab-ek szépek 😄 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
jó kis video, jók a zenék😊
Aquir
aha  

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
mer ? ;O

#21591: nem rossz, multkor asszem basiek ellen is jol kemkedett 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Senkinek nem tetszik? :[
Nandris94
ez heffi amint tf2-zik ma 😞 tök rég nem jáccott mert nagyon elemult és boom

Crabby

Viktor99
Ez mi a bré?
Nandris94
*dramatic hangok*

http://i48.tinypic.com/4t0qkn.jpg

megtört.

Crabby

Viktor99
Inkább Meni haverom egy állat 😊

Zomil
inkább ez a helyes megközelités 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon
inkább team fortress reklám apple usereknek 😄

Arab money

Jim Morrison
MEKKORA APPLE REKLAM ! eszem megall...

sonic syndicate
miért, milyen a blogpost? csak a szokásos valve hülyeség...

Zomil
talán azért, mert már mindenki várja, h megjelenjen mac-re és valószinüsithetö, h ezzel együtt jön az engi update is, erre bedobnak egy ilyen blog post-ot 😄

persze, h egyértelmü....ki az a hülye akinek nem esik le, h a "zagyva" szöveg mit jelent 😄
szvsz akkor is kicsit nevetséges 😄

balvin
szvsz ebbõl mind arra utal hogy mac-en is lehet majd tf2zni, azért remélem inkább az engi updatet próbálják álcázni...

cultivated tree fruit - -apple
things that rhyme with "grapple" - apple
Speem Gortress zmavailable on the Babac. - Team fortress available on the Mac (ebbe én beleérzek egy kis zombiemod-ot, de kitudja...)

FSpofon
mi troll ezen? ez 1 bejelentés
nézd meg a képet is mellé
ha arról nem vágod le akkor meg úgyse érint

Arab money

armageddon666
sztem jóarcok 😄

@

z99999
"zmavailable" 😄DDD

Pszt.

Zomil
"Big things are happening RIGHT NOW at Valve. Things involving cultivated tree-fruit. BIG things. Things that rhyme with "grapple." Things that rhyme with "Speem Gortress zmavailable on the Babac."

Not today. But tomorrow. BIG THINGS. Stay tuned..."

Aztaq***va mekkora troll már a valve 😄DDDD
Nevetséges 😄

kakaoskalacs
ennyiiii mindeki bek*phatjaa

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Zomil
ilyen kitüzö kell! 😄

Aquir
ty

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kakaoskalacs
chhh : D

Medic-ezés trükkje az szerintem hogy frankon kell kerulgetni a feléd lött joságokat , lagg nelkul..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Owned 😄
Jim Morrison
😄

Zomil
menö 😄

sonic syndicate
igazából a medic a scout összes lövését kilaggolja

Zomil
nemis mert sniperkedek is 😮
mondjuk ha nincs kedvem célozgatni akkor csak huntsman spam 😄

amugy meg nemtom mit kell nézni, én csak azt látom, h a medic laggol egy baszott nagyot 😄D

sonic syndicate
látod, nem érted, mert csak pyrozol <#idiota>

Zomil
mi?

Rage47
sonic syndicate
-autoconfig?

de várj, mert már egy jóideje ezzek a kártyával játszom 😛 és eggid ilyen probléma nem is volt 😞
szóval akkor nem tudjátok a megoldást ti sem :S
lehet az lesz, hogy megint újra rakok mindent...
Zomil
akkor várd meg, h legyen megint normális vga-d, ha akkor is szar akkor gyere vissza 😄

ja, a hud az, hogy hogyan helyezkednek el az infó panelek...ha jól emlékszem...azért használom ezt, mert megszoktam, a 800x600 meg azért van mert a videokártyám kifüsölt, és egy ideiglenes van.
nem használok semmit. igazából újraraktam a gépet és felraktam a játékot és ennyi. tényleg nem értek ezekhez 😄
játszani tudok azt kész ^^
mi az h 800x600 ban normál hud? az rossz?
Zomil
használsz vmi grafika butito config-ot? mert könnyen lehet, h az a hiba okozoja

sonic syndicate
omg...800x600-ban normál hud :x

amúgy érdekes probléma, nem erre gondoltam

nem csítelek soha...
Rage47
wall hack
micsoda? 😄
nem vagyok otthon ebben a témában, légyszi fejtsd ki ^^
FSpofon
wh off

Arab money

Remek...elkiabáltam...mégsem lett jo, csak 1 db szerveren...
tesco: hibaüzi nincs, konzolba irja ki azt amit irtam az elõbb.
amúgy igy néz ki :S
Narxis
jah :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
nektek is szarakodik a steam?
Julius Caesar
Igen köcsög vagy, mert más pénzén utazol bazmeg. Ennyi a történet.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nos sikerült 😊
A directX-el volt a baj...azért köszi szépen a segítséget ^^