Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://facebook.com/musicleander
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy meg aki játszott a régi tf-el az szerintem érzékeli hogy el lett cseszve ez a játék ami kezdetben nagyon jó volt. Mindegy, nekem meg ez a véleményem.
http://facebook.com/musicleander
Ha nincs update akkor azért sirtok, ha meg van akkor meg azért...
Akinek nem tetszik nem kell játszani én annak a hive vagyok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pszt.
btw ha nem tetszik, vegyetek MW2-t, sírva rohantok vissza VALVEhez 😄 "SUPPORTOT MEG FREE CONTENTET AKARUNK !!! T.T"
@
GET OVER HERE!
totalblablabla.hu
Ha nem tetszik ne játsz vele...
Ennyi
vagy egyszerûen a macesek rögtön megtapasztalják milyen accountot lopni, ha vki van olyan hülye hogy neten adogatja a kódját hogy lépjélmárbenahaddlegyenfülesem
GET OVER HERE!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ha már nem tudod lejjebb venni a grafikát, ez megteszi ( Steam / steamapps / account / team fortress 2 / bin / ), persze csak ha erre van szükség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy a füles nem a sapka helyére megy, hanem misc slotra.
Pszt.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
engiener kezében update gyanús fegyver
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene