Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokalaci
nekem van olyan játék, ami még sok idõ után, is ugyan azt a hangulatot kelti, mint régen volt

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
<#eljen>
Rage47
persze hogy nem ugyanaz, eltelt 2-3 év már
Aquir
<#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
eredeti hangulat alatt a retailt értettem, de akár ez is jó lehetett volna 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

FSpofon
mennyivel jobb lett volna az eredeti hangulattal 😄

Arab money

csokalaci
bizony
már nincs az a feelingje mint akkor volt 😞

Twetr0x
A játék eredeti hangulata lett elcseszve...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Zomil
nemtudom, én még élvezem a játékot és addig nem zavar semmi...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
inkább a pyro

Rage47
csak a demo van elcseszve sztem
Viktor99
Mert te alapból gmod pro vagy...

Amúgy meg aki játszott a régi tf-el az szerintem érzékeli hogy el lett cseszve ez a játék ami kezdetben nagyon jó volt. Mindegy, nekem meg ez a véleményem.
csokalaci
ezt tettem én is nekem már nem tetszett a sok update után és abbahagytam

persze megvan, sõt nagyon is tetszik.
Ha nincs update akkor azért sirtok, ha meg van akkor meg azért...
Akinek nem tetszik nem kell játszani én annak a hive vagyok

Viktor99
Most komolyan, megvan neked egyáltalán a játék? És ha megvan akkor játszottál vele régen? Mert akkor tudnád hogy most sokkal szarabb minden...
most mond már meg ezzel mi lett elbaszva a játékon?...

Zomil
és kit érdekel? az a lényeg h elinditom belépek a saját szerveremre és megkapom, most h ezt 1fps-el? nem fog zavarni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

z99999
a kettõ nem függ egymástól, a jaratét is hónapokkal elõbb mutatták meg. ettõl független lehet igaz.

Pszt.

armageddon666
mivel kikapcsolhatók...

btw ha nem tetszik, vegyetek MW2-t, sírva rohantok vissza VALVEhez 😄 "SUPPORTOT MEG FREE CONTENTET AKARUNK !!! T.T"

@

FSpofon
csinálhat servert ahol le van tiltva

Arab money

Rowlend
Õ fizetett ezért a játékért és nem volt sehol szó arról hogy ilyesmi tárgyakkal (Most éppenséggel nem az ipodról beszélek) elbasszák a játékot.

GET OVER HERE!

Viktor99
Ha nem kérdeztelek akkor ne ez legyen az elsõ postod itt! Ennyi!
sonic syndicate
meg új skin is került a játékba, ami a tobor nevet viseli

sonic syndicate
szerinted a shotgun-t miért mutatták meg..?

Szerintem a vmware-t elfelejthetitek, még vmwaretools-szal együtt se fogja elbírni a TF2-t szerintem. Én amikor azt használtam egy 720p-s videó is simán kifektette néha.
Narxis
lol, tényleg. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zomil
simán vmware és letölteni egy osx-et, meg is oldodik a probléma 😄

teszkó! hol írják, hogy ez a mac cucc a class update elsõ napja vagy mi?
totalblablabla.hu
senkinek sem verik a száját hogy hogy tf2-vel játszon....
Ha nem tetszik ne játsz vele...
Ennyi

balvin
most fog jönni a sírás hogy nincs mac a közelben de KELL a füles<#idiota>

vagy egyszerûen a macesek rögtön megtapasztalják milyen accountot lopni, ha vki van olyan hülye hogy neten adogatja a kódját hogy lépjélmárbenahaddlegyenfülesem

Rowlend
Jézus.. Mi lett a TF2 menüjével? Valami iszonyat kényelmetlen valószínûleg azért mer megszoktam a régit.

GET OVER HERE!

Zomil
miért is? 😊

Viktor99
Pfff... És még mindig királyul csinál mindent (amivel leégeti magát) a valve!
I <3 VALV3
Rowlend
Bazzeg, Munkahelyemen Mac van de ott le van tiltva a steam (meg jó pár progi).

GET OVER HERE!

sonic syndicate
aki mac-rõl játszik az FW alatt, az kap egy ipodot, MISC slotba

Viktor99
Nem értem! Most mi van? Valaki írja már le normálisan mi ez az egész! Itt ülök infón és majd megbasz az ideg h megint milyen szart hoztak ki
balvin
haverom kiröhögött, de már tölti nekem otthon a tf2-t az imacjére 😄😄

motyodlee
bocsesz, nem frissítettem közvetlen "mehet" elõtt 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
jah, lehet volt lassulás kiadás óta, de az is lehet hogy a szervertõl szaggatsz (ilyen is van)
ha már nem tudod lejjebb venni a grafikát, ez megteszi ( Steam / steamapps / account / team fortress 2 / bin / ), persze csak ha erre van szükség.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viszont most próbáltam, macen beszereztem a fülest utána beléptem PCrõl és itt is használható, szóval akinek szüksége van rá nem kell macet venni, elég keresni egy macest a hétvége során és nála letölteni a játékot... 😊
Amúgy a füles nem a sapka helyére megy, hanem misc slotra.
z99999
"PC users won't technically receive anything by logging in from a PC, unless you like shooting at Mac users--in which case, consider this earbud promotion a new "shirts vs. skins"-style game mode."

Pszt.

Rowlend
Szerintem alapból csak a Mac-el rendelkezõk kapják meg. És szerintem örök

GET OVER HERE!

EnZsolt
Kedvet kaptam megint egy kis TF2-höz, így feltettem megint. De írtózatosan laggolt a játék pedig 5-ös pingem volt, ez normális mostanság? Vagy valamilyen update miatt lett ilyen? Vagy csak elavult szar már a gépem? ^^

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

sonic syndicate
háhá, megvan 😄

z99999
#21599 😞

Pszt.

zsakosfrodo2
Sztem megkapja afülest, legalábbis csak így van értelme. A halloween-es sapkák meg még mindig megvannak, és halloweenkor újra látszódni fognak ha felveszed.

Rage47
na ebbõl mac vs pc war lesz, mint a demo vs soldier war?😄
tototto
most aki játszik a free weekend alatt megkapja fülest vagy hogy van csak most hétvégén lesz elérhetõ mint anno a halloween álarcok?

motyodlee
hoppácskahoppácska
engiener kezében update gyanús fegyver

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

z99999
jujuj uj update comiccal videjóval meg minden. új engi fegyver introduced. egy shoti távcsõvel 😄 kissé gagyi

Pszt.