Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
szvsz pedig az új wrenchet jobban megérdemelné, mint bármelyik randompubber vérpistike 😄

és nem véletlenül volt community kése

Zomil
Amugy meg nevetséges, h a valve ezt ugy harangozza meg, mint random drop...elég messze van ez a randomtol.
Egyébként az elsö figyelmeztetést már megkapta a külsö idle programja miatt, a 2. esetnél már bann-t kapott, ennyi...megérdemelte.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
vagy mondj egy jobb indokot

sonic syndicate
és miért?

ugye a valve eltörölte erre a hétre a metál-szétválasztó recepteket, de még mielõtt ezt megtették volna, drunken fool írt erre egy scriptet (értsd ez alatt, nem cfg, hanem egy rendes, külsõ program, egy 3rd party program) és a két valve-es csóka kiszivárogtatott item-drop idõkben nyomogatta a scriptet, így másodpercre pontosan meg tudta mondani, hogy mikor lesz

armageddon666
Ez úgy kamu ahogy van, ugyanis ilyenért nem lehetséges VAC-ban kapni 😊 you have been trolled

@

Dehogyiiis, csak felhívtad a figyelmünket a pontra😛

#22141: Miért kéne spoilerbe???

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Twetr0x
Az is belejátszott, volt egy gyorscraftolója ÉS mert kiszivárogtatták neki a dropokat.
FSpofon: Megfogadom, legközelebb spoilerbe kerül 😞

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Zomil
azért kapott vac-ban mert volt egy progija amivel gyorsan tudott craftolni igy kb. 99% volt, h ö kapja a wrench-et. Ugy tudom nem is igazi craft volt, hanem csak "imitálta" a craftolást és mikor megkapta a wrench-et akkor volt az igazi craft, vagy valami ilyesmi történt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon
ez a jövõ heti barátok közt leírása? spoiler tagbe legközelebb plz..

Arab money

Twetr0x
Nem elpusztította, Drunken f00l a neve, õ csinálta az idlert, a tf2items.com-ot és a sourceop-ot, és VAC bant kapott, mert egy Valve-os arc kiszivárogtatta neki a wrench dropok idõpontjait és így szerzett egyet. 2 másik ember valószínûleg ugyanezért kapott VAC bant, és egy negyedik azért, mert DF a szerverén vissaszámolt neki, hogy mikor jön a következõ wrench drop.

armageddon666
"Olyan, mint a CSS-ben az automata shotgun: a tökéletes fegyver nooboknak."

És még CShez sem ért.

@

armageddon666
Itt is megy a proskodás bazz... rinya a random crit miatt... szerintem kurvajó hogy van. Nagyon mókás mikor elõjön egy egy bele a csapat közepébe ^^

@

Aquir
meg volt valaki aki elpusztította az arany franciakulcsát, de azt meg minek?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
yay!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
Kasztonként külön törölni sajnos nem lehet, habár évekkel ezelõtt megígérték.

Twetr0x
Grammar nazi-e vagy? 😄

dave10000
Jó kis cikk bár velem sokszor esik meg, hogy vagy 2-3 heavy jön velem szembe, azok ellen meg nem ér sokat a natasha. Meg szerintem ha lelassítod az ellent attól még az ugyan úgy támad téged és lehet pont amiatt a 25% miatt fog majd megölni. Meg szerintem nem olyan nehéz 1 célt követni a minigun-nal persze ha scout jön szembe azzal meggyûlhet az ember baja de 1x csak meghal 😊

dave10000
Ok kösz a válaszokat 😊

dave10000
Olyat lehet csinálni, hogy 1 adott kasztnak kitörölném a pontjait(amit 1 pálya betöltése közben mutat) ? Csak mert felmentem 1 achievement szeróra és ott öldögéltem 1 darabig pyro-val oszt ki akarnám törölni mivel "cheat" szerón összeszedni azt a pontot nem nehéz és inkább elõröl szedném azzal a kaszttal.
Azt tudom, hogy van 1 reset gomb de gondolom azzal mindet törölné azt meg nem akarom mivel csak 1 kasztnál kéne törölni.

Viktor99
FAIL! Rossz link! Ez az -_-
Viktor99
Nincs jobb/rosszabb. Csak idegesítõbb, szarabb, imbább, és lassítósabb! :[

Itt van egy gyönyörû cikk arról ami elmagyarázza miért utálják sokan a natashát... 😊
Nincs jobb/rosszab. Sidegrade-nek hívják. Más.
dave10000
A Natasha jobb mint a sima minigun ? Igaz, hogy ad 100% lassítást de az a -25% sebzés az soknak tûnik.

Tessék kérdõjel:

De kisbetûvel kezdted😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Twetr0x
tudom. 😄

(ennek meg ott van a . a végén.)

MerlinW
Hiányzik a kéééérdõõõjeeeel!!😊

[merlinw.org]

Aquir
hah, direkt megnéztem és betettek 2 rejtett képet Engineer apuról ahogy jött a 2 fegyver

z99999
frontier justice-ban nem bízom de a wrangler jó mókának tûnik

legalábbis nem kell majd sírni hogy felesleges a disguise

Pszt.

Carbonka
És ki az?

Twetr0x

Narxis
lehetetlen

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
és ez hogy jön ide?

más dolgozik, barátnõje van, és div1-ben van; na ehhez, mit szólsz?

MerlinW
Tudod, a legtöbb embernek van élete is 😉

[merlinw.org]

Viktor99
😄DD
Rage47
ha a méret és a formátum is jó, akkor mindennek müködnie kell
dave10000
Ott próbálom.

csokalaci
Steamben próbálod ?

http://facebook.com/musicleander

dave10000
Nem tudjátok, hogy tudok felrakni avatárt ? Mert akárhogy próbálom nem fogadja el. Próbáltam úgy is, hogy berakom paint-be és elmentem de úgy se jó. A méretek és a formátum is jó...

oppá 😊 rosz account bocsi

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

vagy ez h müködik, a accountomban nem kéne ottt lennie?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Zomil
nem lehet, h egy másik acc-ra regelted be?

Még ezer éve megvetem a TF2 eredetiben akor ment is tökéletesen, de most megint fel akaorm rakni, ugy kéri az aktivációs kódot, de kiirja h ezzel már akitváltam és mehetek a picsába, mi a teendõ ilyenkor, a games lsitában nincs is benne meg sehol se 😞

csokalaci
de csak mert surf mapok is vannak benne <#banplz>

http://facebook.com/musicleander

sonic syndicate
omg de old

szatyorban élsz?

foxpal
http://www.teamfortress.com/engineerupdate/ Nézzétek az új cuccot omg😄

sonic syndicate
ugyanúgy, mint a többit <#idiota>

dave10000
Rendben kösz.

Rage47
Heavy achievementekkel vagy vélelenszerûen kapod egyszer majd.