Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Megnéztem ezt a vidit és eszembe jutott miért tetszett ez a játék a többinél. Mert OLYAN HIHETETLEN SZÉPEKET LEHET LÕNI hogy az beszarás... És persze csapatjátékon van a hangsúly.
Aron egy nagy állat!
"Hát, kövezzetek meg, de szerintem rosszabb is lehetne. Sõt! Amíg nem erõsítik addig nekem tetszik. Ez amugysem egy olyan cucc amit mindenki úgy tudna használni hogy mindenkit elmakkol, és még kinézetileg is elég fajin'!
Lehet hogy utoljára nem végeznek olyan szar munkát?"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
van ausztrál, francia (olasz?), orosz, etc
..a lábát, mert a szívébõl levest fõzne a családnak
mert õ nem a csavkulcstól hanem az irígységtõl lett sárga :D
Arab money
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A világért sem bántanék itt meg senkit még ha néha sikerül is. Sajna ilyen ami a szívemen az a sázmon tipus vagyok... A nagyon kimondó fajtából :(
Arra még nem gondoltál, hogy valaki telibekullantja az überprõklánokat? Felmegyek, játszok és szórakozok. Ehhez meg fasznak kell klán, elég pár ismerõs.
foxpal: Hát hogy a játékban meg ezekben az updatekben is van pár poén, ami burkolt. Szerintem jók.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
(Krissz mûve©)

Arab money
Amúgy most mondjatok bármit, sztem VALVe-nak van egyféle finom humora, ami nem esik le sok embernek. Szeretem az ilyen célzásokat, elrejtett dolgokat.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
http://facebook.com/musicleander
Battletag: Muhee#2716
amugy szvsz semmi bonyolult nincs azon a fegyveren :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az új shotgun eléggé túlbonyolításnak tûnik :(
Arab money
De valami még mindig nem világos, hogy most csak 100db lesz csak vagy mi?:D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
<== Azért befigyel a kis szabadkõmûves szimbólum:D