Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave10000
Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy a Natasha-t, hogy lehet megszerezni ?

ejjdejó

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Arra jutottam hogy mégsem hagyom abba a tf2-t. (egy darabig)
Megnéztem ezt a vidit és eszembe jutott miért tetszett ez a játék a többinél. Mert OLYAN HIHETETLEN SZÉPEKET LEHET LÕNI hogy az beszarás... És persze csapatjátékon van a hangsúly.
Aron egy nagy állat!
http://www.youtube.com/v/CgMas7RzIds&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Viktor99
Most bemásolom ide a véleményem az új fegyóról de csak azért mert nem sokszor láttok tõlem pozitív véleményt! (Am az achik között van egy gitár kép. Gondolom az lesz a tauntban.)

"Hát, kövezzetek meg, de szerintem rosszabb is lehetne. Sõt! Amíg nem erõsítik addig nekem tetszik. Ez amugysem egy olyan cucc amit mindenki úgy tudna használni hogy mindenkit elmakkol, és még kinézetileg is elég fajin'!
Lehet hogy utoljára nem végeznek olyan szar munkát?"
sonic syndicate
eltaláltad

És ez a golden Wrench nem lesz majd elérhetõ achival???

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

TESSÉK, egyesek még domaineket vásárolnak és steamgroupokat csinálnak csak azért, hátha meghatódik a dolgon a valve és ad neki egy arany csavarkulcsot. :)
Rage47
elérték az 50. golden wrenchet, jön a következõ engi fegyó
Viktor99
:[ Járok logopédulushoz!
úgy értettem hogy rakás RASSZ a játék o_O

van ausztrál, francia (olasz?), orosz, etc

Rage47
Twetr0x
rakás rasz ez a játék? szerintem elírtad :D

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

.kétáj a ze zsar sákar

Twetr0x
ab etûkkelm egg ondbav agy.

Viktor99
a zén kutyá maranyos! :[
FSpofon
igen, mert ha sikerrel járt volna, akkor levadászná viktor99 és megölné, és megetetné a kutyájával..

..a lábát, mert a szívébõl levest fõzne a családnak

mert õ nem a csavkulcstól hanem az irígységtõl lett sárga :D

Arab money

MerlinW
Túléled?:)

[merlinw.org]

Twetr0x
Egyébként most elcraftoltam poénból minden fölösleges cuccom, de bejelentem hogy nem jártam sikerrel.

Viktor99
... amit aztán eladsz SW aukciósházában. 50g-rõl menj felfele mert a kis gnómok szeretnek alkudozni :/
Twetr0x
Semmire, de ha megölsz vele valakit, az aranyszoborrá alakul.

BaLeeX
Mire jó egy ilyen arany csavarkulcs? <#conf>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Viktor99
Akkor ugy fogalmazok hogy "Tipikus 10 éves vércsicska kisgyerekek akik csak azért járnak pubolni hogy a sapijukat mutogassák"

A világért sem bántanék itt meg senkit még ha néha sikerül is. Sajna ilyen ami a szívemen az a sázmon tipus vagyok... A nagyon kimondó fajtából :(
Viktor99
Bocsánatot kívánok.
Julius Caesar
Igazad van, aki pubozik az már csak divatkocka szarházi.

Arra még nem gondoltál, hogy valaki telibekullantja az überprõklánokat? Felmegyek, játszok és szórakozok. Ehhez meg fasznak kell klán, elég pár ismerõs.

foxpal: Hát hogy a játékban meg ezekben az updatekben is van pár poén, ami burkolt. Szerintem jók.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Viktor99
Mit izgatják magukat ezen? Istenem... Tipikus 10 éves vércsicska pubberek akik csak azért élnek hogy legyen sapijjuk meg golden faszuk!
(Krissz mûve©)
Ilyen arany csavarkulcs csak a burzsoá k*csögöknek kell, mind bekaphatják! :P
mert igazam van<#mf2>

foxpal
Egyik szerón most dobtak ki egyet aztán ment az anyázás ezerrel :D

foxpal
Kifejtenéd a dolgot?:D

Rage47
mindig ezt mondod ^^ -mindenre-
FSpofon
de majd a 10. class update karácsony elõtt megteremti a tökéletes egyensúlyt!

Arab money

A TF2 egy rakás szar lesz ezután az update után! (Ha még nem az!)

nem viccelek

Julius Caesar
Egyik lapon ott van az "all seeing eye" féle piramis is (ugyan az ami a dolláron) csak szem helyett egy sapka van ott.

Amúgy most mondjatok bármit, sztem VALVe-nak van egyféle finom humora, ami nem esik le sok embernek. Szeretem az ilyen célzásokat, elrejtett dolgokat.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Fabio Capello
Szerintem nem csak te... .:D Épp most osztottak ki a szerón ahol vagyok kettõt öt perc alatt... ÉNISAKAROK :D

foxpal
Rajta vagyok:D

Fabio Capello
Valakinek összejött már a Golden Wrench? :]

csokalaci
The Dispenser is a Spy
http://www.youtube.com/v/wUDRl3qWnPc&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

http://facebook.com/musicleander

Zickler
Valami azt súgja hogy az lesz, hogy minden engi lerak 1 sentryt, majd egybõl felrobbantja és megy egybõl a csatába a bonus crit-l.

Battletag: Muhee#2716

Zomil
jah sajnos, persze csak most kapcsolták ki, vagyis a mostani 25 simán megszerezte refined metal szétszedéssel/összerakással mi meg szivhatunk... :S

amugy szvsz semmi bonyolult nincs azon a fegyveren :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon
nem lehet a héten abból csinálni cuccokat, csak friss alapanyagból

az új shotgun eléggé túlbonyolításnak tûnik :(

Arab money

foxpal
Hogy lehet szét craftolni cuccokat?:D

FSpofon
úgy tûnik

Arab money

foxpal
Hmm érdekes:D
De valami még mindig nem világos, hogy most csak 100db lesz csak vagy mi?:D

zsakosfrodo2
Az jelzi, hogy hány golden wrench talált gazdára. Facepunch fórumon, ahol elég soakt foglalkoznak vele, azt állítják az okosok, hogy naponta 25-öt golden wrenchet osztanak ki (valószínûleg). sZóval aki szeretne próbálkozni, az holnap próbálhatja újra. Annyit kell csinálni, hogy nyomogatni kell a craft it! gombot, persze craftolni is kell ténylegesen. Állítólag mûködik az a módszer hogy szétcraftolsz valamit, majd visszacraftolod. De a valakinek van elég felesleges itemje, az próbálkozhat rendes craftal is.

foxpal
<== Azért befigyel a kis szabadkõmûves szimbólum:D

foxpal
mi ez a lista ott az engi update-nál ?:D eddig 24 hero vagy mi?:D

Aquir
egyébként hol van a fõoldalon link erre?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kakaoskalacs
Aranycsavarhuzot belerakjak vagy mia a fsz az : D besirok

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Egyelõre mondjuk zéró infó.