Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én is megkaptam random droppal a távirányítót, miközben spyoztam 😄 aztán kipróbáltam az új játékszert, elég mókás cucc 😊)
Aquir
detto. én még most sem feküdtem le, elszórakoztam az újdonságokkal (meg ellenük demoval..😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
vagy undocumented change volt

Twetr0x
igen, sima wrenchnél kifelejtették a leírást: +100% Crit against spies

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Zomil
amikor engem ütnek sima wrench-el az amugy is egyböl crit-el 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Magh
Minden 3. hit zsinórban garantált crit, hát kösz. Nem mintha a wrench nem critelne állandóan, ráadásul kibe kell 3 hit, hevibe, sóderbe? Az meg addigra szétszed. Persze a +HP meg kissentry jó dolog, de ezt a bónuszt én cserélném.

Narxis
durván tolod...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
és igen, ébren voltam egész éjjel

sonic syndicate
tök jó lett....bár továbbra is op egy két dolog...legjobb a rocketjumping engi <#idiota>

ÉN évezem szétbaszni az engiket.
felmentem valami lofasz klán szerverre és csak endzsik voltak, csináltam is epenis demokat, mikor éndemo/énsniper/énsoldierrel szanaszéjjel alázok mindenkit ··,
FSpofon
kell a 12 engi/server FASZOM
2 napig törlöm a tf ikont az asztaltól 😛

Arab money

Aquir
ez nagyon király lesz, már jön is le

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zsakosfrodo2
Na lehet tölteni.

Twetr0x
Hülye valve elírta a gunslingert, az volt kiírva, hogy "replaces the pistol", gyorsan átírták "replaces the wrenchre"

zsakosfrodo2
Amint elérhetõ lesz. (De most komolyan....)

kakaoskalacs
Mikor tolthetõ?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Twetr0x
The Gunslinger:
+25 HP
Minden 3. zsinórban bevitt ütés crit
Sentry helyett combat mini-sentryt pakolhatsz

Combat Mini-Sentry

100 Vas
4x gyorsabban épül
Max hp
Nem lehet fejleszteni
Nem lehet javítani
Felezett sebzés (8hp/hit)

Végre valami normális! ez kellett nekem! Ez + egy frontier justice = win! minisentry soksok assist, nem lehet javítani ezért felrobban = soksok crit!

Twetr0x
Látod? Meg is lett.

Twetr0x
dehogy, minnyá meglesz a 100. wrench és akkor jöhet :o

Rage47
én is :| lehet h csak reggel 9kor lesz update....
Viktor99
A valve bekaphatja ne maradok ébren. HÁHH! Azért is alszom. Ugyhogy diszko ezt most kihagyom
Viktor99
mehetek? :[
sonic syndicate
nyugi, ma is lesz achievement-vadászat :]

Viktor99
Haverok? Igennn? Hmmm.. Járó Robi haverod? Igennn? Hmmm? Elééég jól összeszedted velük mi? Hmm? Valve féle privát achevement manager, Robi kézjegyével? Hmmm? Igen?
sonic syndicate
a soldier update hajnali 4 után jött, még utána kifarmoltunk mindent haverokkal

foxpal
Szerintem lesznek majd eventek amikor megint lehet kapni golden wrench-t 😄

Zomil
még 4 wrench és megkapjuk az update-et remélem nem kell hajnali 2-ig várni rá 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

az a sentrys kép mintha az akarná sugallni hogy hordozható lesz a sentry <#vigyor2>

Zomil
nah még 4 wrench és megkapjuk az update-et remélem nem kell hajnali 2-ig várni rá 😊

Zomil
jah értem 😊

nem szimbolum, a kést valóban a tf2items-ért kapta.

Cepee
+1
+2
de ezek a korábbi oldalakon voltak
egyik
Másik
ezt a kettõt találtam, de lehet van még elrejtve

A rejtett oldalakat megtaláltátok az enginier update oldalon??

FSpofon
aki saját tudásából akarja lelõni az embereket és nem alá meg mellélövés skillel a mindent beadó fos sourceban

Arab money

Nem 1 ismerõsöm van, aki Source helyett azzal játszik... pedig van sourc-a is😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sonic syndicate
ez is a közé a 3 közé tartozik, ami kurvára ronda szerintem...

Viktor99
Nah hogy megtörjem ezt a szörnyen érdekes témát, tegnap kraftoltam sapit mert a sapikért élek. A nyertes pedig:
Narxis
*Az....

Narxis
Aki szerint az update elbaszta a Source-ot. 😄

z99999
minden random programnak van egy alap algoritmusa, valszeg ezt törték fel

Pszt.

csokalaci
Igen, csak hát ki akar 1.6-tal játszani 😛

http://facebook.com/musicleander

sonic syndicate
zomil: tévedsz, csak azzal nem tudnak játszani, ami ugyanazon a motoron fut, mint amin a bant kapta, szóval cs1.6-tal még tud játszani pl

és nem lehet, hogy a kés egy szimbólum? lásd backstab

Twetr0x
Egy szóval nem mondtam, hogy nem érdemelték meg! Ettõl függetlenül a Valve balfaszsága volt, hogy kikerültek a dropok.

Zomil
csak azzal nem ami vac-hoz van kötve 😊

csokalaci
az lehet, de mással már nagyon nem fognak tudni játszani azzal az accal :/

http://facebook.com/musicleander

FSpofon
örüljenek hogy az accountjuk megmaradt, ilyen hekkelés bõven beleesik a subsciber agreement megszegésbe amiért le is tilthatnák az egészet.

Arab money

Twetr0x
Eddig én is azt hittem hogy automata, de nem. 5-6 ember kapott a héten VAC bant, mindegyik kapott wrenchet, ebbõl max 1 csaló volt, és mindegyik azután kapott bant, miután a fórumon felháborodtak, hogy kapott wrenchet. Ráadásul DF még telefonon is beszélt Robinnal. Valve trolled everyone.

Zomil
a community kést a tf2items miatt kapta...
attol, h tett hasznosat a community-nek attol még olyat is csinált amit a valve nem nézett el neki(külsö idle program) és most ez a golden wrench hisztéria...

sonic syndicate
http://www.cyborgmatt.com/sourceop.htm

armageddon666
azért forrást tegyetek már hozzá az ilyenekhez...

@