Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Amikor kijött az Engi update újra felraktam a TF2-t de az istennek se akar elindulni. A Steam accoutomon kiírja h ma játszottam vele de egyáltalán nem akar menni. Ez mitõl lehet?
Amikor kijött az Engi update újra felraktam a TF2-t de az istennek se akar elindulni. A Steam accoutomon kiírja h ma játszottam vele de egyáltalán nem akar menni. Ez mitõl lehet?
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
na regeltem tf2lobbyra én is
Höhö, majd kéne egy olyan Highlander játék, ahol egyik csapatban mindenki az eredeti fegyverekkel megy, másikban mindenki az újakkal 😄
@
hát mert én nem tudok ugyanazzal menni ellene és lelõni 😊 én csak balfaszkodhatok a régi fegyóval
Ez hülyeség, az új cuccok nem jobbak, csak mások. Legalábbis eddig így volt mindig. Szóval nem értem ez miért idegesítõ.
@
hát nem vagyok pro, de kimondottan idegesít amikor valaki a soldier új fegyójával ellõ a levegõben, illetve a távirányítós sentryvel a világ faszáról szétlõ 😊
vagy azok akik unják hogy örökké lelövik az achifarmerek az új fegyókkal õk meg a régiekkel szopnak még mindig
vagy mehetsz achievementet farmolni, achifarmer szerverekre. onnan ismerheted fel ezeket a szervereket hogy achievement_ így kezdõdik a pályanév. felmész, ha szerencséd van vannak fent normális arcok akik segítenek az achievementek megszerzésében
Ezt a gyenge jellemek teszik, akik nem tudják mi az, hogy achievement, és csakazértis de húdenagyon kell nekik a legújabb cucc. de sokkal érdekesebb az egész, ha rendes játék útján szerzed meg õket 😊
És lehetõleg ne update idején... majd ha normalizálódik az engik száma, akkor.
@
simán játsszál azt majd kapsz párat vagy mehetsz achievementet farmolni, achifarmer szerverekre. onnan ismerheted fel ezeket a szervereket hogy achievement_ így kezdõdik a pályanév. felmész, ha szerencséd van vannak fent normális arcok akik segítenek az achievementek megszerzésében
hosszú, kemény munka árán. Semmiképpen sem achievement_ kezdetû mapokon, vagy éppen haverokkal túlontúl rákoncentrálva, "farmolva". Kizárólag fairplay során.
@
és hogy szedjem össze ezeket az engi cuccokat? bocsi még kezdõ vagyok
azt mondták karácsonykor<#nemtudom>#nemtudom>
már kijött
már kijött
mikor lesz engineer update?
Régen hogy háborgott itt mindenki az acsifarm ellen most pedig mindenki csinálja. Errõl ez jut eszembe:

engi updattel nem lesz ingyé' 7vége?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TF2 leírás
Nem valami friss (na jó, kb. egy éve hozzá sem nyúltam), de az alapok nem változtak <#integet2>#integet2>
Nem valami friss (na jó, kb. egy éve hozzá sem nyúltam), de az alapok nem változtak <#integet2>#integet2>
Nincs valami leírás a játékról kezdõknek?
Nem szeretek élõben bénázni és pl. fogalmam sincs hogy lehet letenni engieerrel egy sentryt vagy bármit.
Nem szeretek élõben bénázni és pl. fogalmam sincs hogy lehet letenni engieerrel egy sentryt vagy bármit.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
már én se <#szomoru2>#szomoru2>
Fúú ti gonosz achifarmolók!!
ki jönne achit farmolni ?
ki jönne achit farmolni ?
Na! Ez gyors volt.. max egy háromnegyed óra alatt összeszedtük Bigpapáékkal az egyik totaltf szerón... :/
meet the medik és meet the pyro videoknak nem most kellett vonal jönnie az updattel?
én megkaptam a legelsõ random drop satyimat: Football Helmet
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
Honnan szeditek össze ilyen gyorsan? Mindenki ment öcsiszerverre? 😛
az most nagyobb fordulat, hogy korlátlan távolságra tüzelhet az engi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
jó szar az új shoti