Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Menny és vegyél egy longer menüt , kezdj új életet a KFC-ben
(nemtom vmi csirkét lehet ott kapni, nem rossz de a házi jobb 😄 bár a twister nevü göngyölt izé fincsi volt náluk 😊 )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy mit tud az a kfc? 😄
Akkor én most luzer vagyok? 😞((
2., csak kfc ert nem koltozok le pestre
#22285: ne szojja be' , inkabb csinalj rendes lokot
#22287,#22291: nem
#22289: Pesten, csak ott van 😄 a legeslegjobbak csak amerikaban kaphatook :/ linket majd adok ha steamen kered
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Bow before me mortals!
@
DE olyan ronda cipõt hogy lehet felvenni ? xd
http://facebook.com/musicleander
a következõket akartam amúgy írni:
v3ktor: múlt héten megint ettem KFC ben, idén már másodszor vagy harmadszor, ami azt jelenti, hogy RAJabb vagyok mint te
N: ha jól emlékszem te raktad be az adidas star wars kollekciót (cipõt). Boldog tulajdonosa lettem egy sw cipõpárnak 😄
Mióta van bankkártyám még egyszer nem használtam õket -.- nem volt rá szükségem...
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
összes itemet kivéve medic itemek becraftoltam hogy legyen sapim
elsonek csinalt Fancy fedora-t amibol igy lett 2fb az ta 2fb-ot osszecraftoltam ISMET és lett belole 1 DB EGY DEmo tollas sapka de nekem medic sapi kell baee
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@