30108
  • lolSL
    egy 500ftos játékról van szó, amiben benne van a heavy is, hadd adjanak már itemeket.
  • Aquir
    most akkor sírjátok végig az utcát... :p
  • xxxpaulxxx
    A pofátlanság újabb fokozata...
  • Serpa
    így már érthető.
  • Serpa
    -Fixed trading the Saxton Hale Mask granting the achievement to the recipient
  • Sadist
    Ha gift wrap-be csomagolják, akkor el lehet ajándékozni másnak.
  • Sadist
    Valahol úgy olvastam, hogy ha trade-del szerzed meg, akkor is megkapod az érte járó achievementet.
  • Jim Morrison
    most mar nekem is csak 7 mask + saxton mask
  • woy
    nekem csak 2 de az saxton :)
  • Jim Morrison
    javitok : 15 maskom van :D
  • Jim Morrison
    megvan vegre az osszes mask :D most akkor craftoljam be? :/
  • kakaoskalacs
    Valak iadjon nekem eg Axtinguishert pliiiiz
  • Serpa
    tudtommal a haunted scrap nem tradelhető, ennek ellenére vki képes volt rá.
    kértem helyezze az ajánlásai közzé és oda is rakta.
  • Jim Morrison
    rohadt ladak
  • Jim Morrison
    talan holnap meg lesz mind, erre craftolhatom el...
  • Aquir
    jah, az van a leírásban
  • Jim Morrison
    mindenkeppen ki kell craftolni a saxton hale t vagy mit? mashogy ne lehet megkapni az achit?
  • TheGrinder
    Nem tudom mikor jelenik meg, de már a múlt században elkezdték fejleszteni :) ! Már 1-2x átírták, úgyhogy csak jó lesz! Egyébként én is nagyon várom már! Tudomásom szerint nem kell hozzá a HL, különálló game lesz!
  • Twetr0x
    Valamikor 2007-ben, half-life nem kell hozzá. Örülök hogy segíthettem. Ajándékokat az öltözőbe.
  • Rage47
  • Zomil
    Sztem kezdje a topic legelsö hozzászolásával:
    "Nemtudjátok mikor jelenik meg, és hogy kell-e hozá Half-Life? "
  • Jim Morrison
    vagyis az uccso par ezer hsz t olvasd el.
  • sonic syndicate
    vagy csak olvass vissza, már ezerszer le lett írva
  • TheGrinder
    Nekem nem adja be a Gored! öcsit! Valaki írja már le, hogy mit kell pontosan kérem szépen!
  • PunkZoli
    botanika
  • sonic syndicate
    a fegyverekért
  • Twetr0x
    hi :)
  • Rage47
    mondod, te, aki minden Update-kor már éjjel lefarmoltad az összes achit woodyval és twetrox-szal
  • Rage47
    igen^^
  • sonic syndicate
    és ezzel most mit értél el? életcél?
  • Rage47
    fél nap alatt meglett az összes halloween achievement :D
  • Viktor99
    Van azért neked is logikád :D
  • Viktor99
    Én is ma csináltam meg a Haxtin Sale maszkot, ugyohgy az elkövetkező napokban is maszkokra vadászom amiket meg uj fegyokért adok :P. Az eternal reward már kéne. Kíváncsi vok milyen
  • Sadist
    Szerintem csak akkor lesz igazán. Aki most nem szerzi meg, az várhat rá egy évet. Szerintem nem tudnak olyan sokat craftolni ez alatt a másfél hét alatt.
    Persze ha van egy 10 fős társaság saját szerverrel, akkor nem olyan nagy kunszt gyártani a zacsikat. Elvileg 5 percenként dobja le a pályára a csomagot, ha osztoznak, akkor nem egész egy óra alatt mindenkinek jut egy maszk. 7 és fél óra alatt meg mindenkinek garantáltan lesz 9, ennyi játékidő meg egy hosszú hétvége alatt simán összejöhet.
  • Aquir
    szokásos státuszbigyó... játékosoknak nagy e-penisük lesz, a végén meg annyi cuccot aggatnak rájuk hogy a heavy sem bírna el bennük 2 lépést :p
  • woy
    szerintetek ennek a saxton maszknak lesz értéke ha elmúlik a halloween ?
  • Sadist
    Nekem heavy, pyro és sniper hiányzik, spy-ból van kettő. Tegnap mázlim volt, mert egy külföldi szerveren egy srác darabját egy scrap metalért adta, kaptam tőle 3-at vagy 4-et.
  • Rage47
    én csomószor voltam úgy, hogy ment a nagy csata, jött az üzenet, hogy van gift, én körülnéztem, és ott volt a sarokban... persze a többiek nem látták, mert csak egymással törődtek. én mindig körülnézek, mikor gift van a pályán, sokszor azon múlik, hogy elég figyelmes vagy-e, mert lehet, hogy elmész mellette. amúgy szívesen adok maskokat, asszem van 3 fölös most.
  • Viktor99
    Nekem is...
    (Jé ki vagyok emelve :D)
  • Jim Morrison

link :D