Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A humorérzék vajon miiiiii.... O_o

Na megyek is nézni egy kis jóféle csápos kakis hentájporeszt, Neked is ajánlom, meg fog nyugtatni! 😊
Nitramk
de, te bizony kabbe mer ezt ide kiraktad, és amúgy is stfu you moron, go the fuck, we dont need ya. vótmá

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Julius Caesar
Felesleges gúnyolódni, nem én írtam a cikket, nem én csináltam a steambe ezt a funkciót és a sajtónak s eén adtam ki. Igaz, annyiban bûnrészes vagyok hogy kiraktam ide és értelmes reakciókat vártam.

Vajon miért nem lepõdök meg ezen a kis megjegyzéseden?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

És akkor majd nyilvánossága hozzák, hogy az emberek 99%a játékon kívül csápos kakis hentájporeszt néz a gépén napi 24 órában, hatalmas felfedezés, thank you Captain Obvious!
Julius Caesar
http://www.sg.hu/cikkek/75747/atnezi_a_gepunket_az_uj_steam_rendszer

Viktor99
Ám a blekk szkotis széjklopsz.
<#gonosz3>

Narxis
Nem vok black.<#zavart2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bLackburner

Narxis
Jövök a backburneremmel és hátba lesztek crittelve!!!!!

z99999
egyikkel se játszom, de az ugrálóvár érdekesen hangzik.
azt meg nem tudom hogy külön képességei lesznek e az új cuccoknak, de amíg csak új skinek addig semmit nem ártanak.
az update fegyók imbasága másik téma.

Pszt.

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

FLAME ON!

sonic syndicate
"egyik lényegi szempontként emelték ki hogy a tárgyak illeszkedjenek a tf2 sagába..."

de amint látod, nem illenek a tf2 alapvilágába....ráadásul ez hitelét vesztette a középkori lovag kaszttal

Viktor99
Ezek is viccesek + Jól néznek ki mégis elbasszák a játékot, imbák és szarok...
Viktor99
COD6:MW2 - új fegyverek : gumikalapács, ami 50 percig stunnol és megvakít
BATTLEFIEL BC2 - új jármû : bohócos ugrálóvár
COD2 - új fegyever : Star Trek fézer (vagy mi csoda :/)
WOW - új skill : Altatógáz, egész világra hat... (Outlanden külön kell aktiválni)

Folytassam? 😊
z99999
nem neked szántam válaszként, nem tudom miért adta be úgy
azt pedig végképp nem értem miért állsz le szarozni meg niggerezni. most komolyan neked mi bajod van mi?

mellesleg: attól hogy mexikói cucc egy oroszon, még nem nézhet ki jól? grat.
mellesleg 2: erõltetett származás cuccok: egyik lényegi szempontként emelték ki hogy a tárgyak illeszkedjenek a tf2 sagába...
ha neked az se jó hogy karakter hû, meg az se hogy nem az, akkor mégis mi az??
mivel kiemelted hogy nem vagy jó modellezõ nyilván nem kérek kész tárgyakat, de gondolom alap elképzeléseid vannak, ha már így leszarozod mások többnapi/heti munkáját, azt pedig szeretném hallani, szal hajrá.

Pszt.

sonic syndicate
mintha cod-ba csinálnának hello kitty-s cuccokat/skin-ket....

ki tudja? <#idiota>

sonic syndicate
attól, hogy neked tetszik, még nem lesz jó...mondjuk, szar ízlésed van, nevezhetjük úgy is...egy mexikói beütésû hogyan illik egy orosz származású emberhez?

pl akkor te meg egy nigger vagy?

Viktor99
Õõõ... Nem?
FSpofon
szánj rá 10 percet és nevezd át az összes alapmodellt az újakra 😛

Arab money

z99999

Pszt.

z99999
ezek is tetszettek

ennél meg a kés különösen
link

Pszt.

Viktor99
Hát a vicc ebben az hogy miközben olvastam amit írtál, én is el-el mosolyodtam pár ötleten, mert hát én nem sokat foglalkoztam ezzel. Na de persze vicces meg minden, de én is úgy vagyok hogy egyen ropit egy üzemi konyha WC-jébõl az az ember, aki be meri tenni ezeket a büdös sza... vagyis elég értelmetlen fegyvereket. Még amikor kezdtem én is magáért a stílusáért szerettem meg ezt a játékot. Akkor még élveztem. Akkor...
sonic syndicate
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A nevezõket megnévze a legtöbbre igaz az, hogy "trying too hard". Elõre leszögezem, feleennyire jól se tudok modellezni, és akkor még sokat mondtam, de ennek ellenére maguk az ötletek nem tetszettek. A legtöbben próbáltak minél poénosabbak lenni, mint egy rossz humorú iskolás, aki szerint csak az vicces, ha túl van erõltetve minden. Sombreros heavy? Viking soldier? Rendõr scout? Vagy ott vannak azok, amik arra mennek, hogy minnél inkább ráhajtsanak a klassz származására: "A sniper ausztrál, akkor legyen rajta sámán maszk, meg bennszülött arcfestés meg díszek meg fegyverek lolxD" vagy "A demo skót, akkor legyen skótszoknyája, buzogánya, kardja meg pajzsa és vágjon fejeket lolxD". Az eredeti játékban semmi ilyesmi nem volt, nincs egy olyan "igazán" vicces fegyver, sokkal inkább a hangulatra, stílusra mentek rá. A származás meg legfeljebb az akcentusban és egy kicsit a jellemükben nyilvánult meg, de nem vitték túlzásba. A sok jelentkezõvel végig kellett volna hallgattatni a beépített fejlesztõi kommentárt, és máris kevesebb szakács heavy született volna, aki kekszeket lövöldöz."

z99999

ez tetszett pedik

Pszt.

Amúgy aki szereti az update-eket ITT talál bõven.
Narxis
Ez most akkor egy újabb update?

Fabio Capello
A tervezett spy cuccok kurvajól néznek ki viszont, egy olyan kés kell nekem 😄

cs1rk3
jó a hejesírásom megint szuper 😄

cs1rk3
már beleteték a szuper fegyvert todum mi a kombinácioja lenyomjátok az ALT+F4 és mindenki meghal az elenségnél+ kaptok 3 sapit 😊

Megéri!
armageddon666
igen, drawback pedig, hogy elsütésnél törli az accodat. Az atom mindent elvisz :$

@

Viktor99
Akkor ha lemodellezek egy atombomba lövõt, akkor adnak neki "+999 damage, +300 splashdamage és +25% reload speed"-et? :o
nem csak a nyertes cuccokra. valamelyik témában azt írta egy Valve developer, hogy nem mondták, hogy csak a nyertes cuccokat adják majd ki 😊

FSpofon
igen, a nyertes cuccokra tesz a valve új statokat és majd kiadják soon™, meg lehet a többibõl is válogatnak majd párat.

Arab money

Viktor99
Jóak meg láttam is ezeket, de mi is ez pontosan? Skin készítõ verseny?
Fabio Capello
az fasza lesz :] alig várom 😄

Aquir
jóak

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

z99999
nagyon szépek mind!

Pszt.

FSpofon

Arab money

Jim Morrison
én speciel nagyon rég tette be backburnert.

tf2 accoununtsmen vagy HOGY KE LEIIRNI (i need a grammer nazi ! 😄)

igy kezdõdik :
" After our usual delay, ..."

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dave10000
Rendben kösz.

Julius Caesar
Persze, mert cornercamppel leszedsz vele egy überfasza põt és beírja tök idegsen hogy "nyomjad fasszopó m+mw1", ami igaz is, de sérült az egója mert egy olyan láma mint én leszedtem. És ez jó érzés <#crazya>

Narxis
jók

Zomil
van 1-2(natasha,backburner, demo kard+pajzs,direkt hit) amit utálok, de a többivel meg vagyok elégedve 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon
jol

Arab money

dave10000
Üdv.

Lenne 1 kérdésem. Van a TF2-ben toplista ? Mert egyik szerveren 3109 pontom van míg 1 másikon 1112.
Ez alapján gondolom nincs és csak egyes szervereken van ott is azért, hogy akik az adott szerón játszanak azokat besorolják. Remélem jól gondolom.

foxpal
Szerintem nehezebb.. a spy-nak is nehezebb dolga van😄
Bár én most soldierrel vagyok és amikor irányítják akkor mindig kiszednek a kis szarok...