Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megyek is nézni egy kis jóféle csápos kakis hentájporeszt, Neked is ajánlom, meg fog nyugtatni! 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Vajon miért nem lepõdök meg ezen a kis megjegyzéseden?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azt meg nem tudom hogy külön képességei lesznek e az új cuccoknak, de amíg csak új skinek addig semmit nem ártanak.
az update fegyók imbasága másik téma.
Pszt.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
de amint látod, nem illenek a tf2 alapvilágába....ráadásul ez hitelét vesztette a középkori lovag kaszttal
BATTLEFIEL BC2 - új jármû : bohócos ugrálóvár
COD2 - új fegyever : Star Trek fézer (vagy mi csoda :/)
WOW - új skill : Altatógáz, egész világra hat... (Outlanden külön kell aktiválni)
Folytassam? 😊
azt pedig végképp nem értem miért állsz le szarozni meg niggerezni. most komolyan neked mi bajod van mi?
mellesleg: attól hogy mexikói cucc egy oroszon, még nem nézhet ki jól? grat.
mellesleg 2: erõltetett származás cuccok: egyik lényegi szempontként emelték ki hogy a tárgyak illeszkedjenek a tf2 sagába...
ha neked az se jó hogy karakter hû, meg az se hogy nem az, akkor mégis mi az??
mivel kiemelted hogy nem vagy jó modellezõ nyilván nem kérek kész tárgyakat, de gondolom alap elképzeléseid vannak, ha már így leszarozod mások többnapi/heti munkáját, azt pedig szeretném hallani, szal hajrá.
Pszt.
attól, hogy neked tetszik, még nem lesz jó...mondjuk, szar ízlésed van, nevezhetjük úgy is...egy mexikói beütésû hogyan illik egy orosz származású emberhez?
pl akkor te meg egy nigger vagy?
Pszt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arab money
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tf2 accoununtsmen vagy HOGY KE LEIIRNI (i need a grammer nazi ! 😄)
igy kezdõdik :
" After our usual delay, ..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lenne 1 kérdésem. Van a TF2-ben toplista ? Mert egyik szerveren 3109 pontom van míg 1 másikon 1112.
Ez alapján gondolom nincs és csak egyes szervereken van ott is azért, hogy akik az adott szerón játszanak azokat besorolják. Remélem jól gondolom.