30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
PunkZoli #24380 na igen csak azóta volt motor frissítés meg csomó class update, szinte az egészet lecserélték -
Mad Monkey #24379 rendben végül mostanra jött le...de emlékszem régen nem igy volt...felraktam cd-ről és netről update-elt.
azért köszi :) -
#24378 Este hagyd bekapcsolva és hagyd tölteni. Vagy álíísd be hogy automatikusan kikapcsoljon. Máshogy nem lehet tudomásom szerint... -
Mad Monkey #24377 sziasztok!
egy olyan problémám lenne, hogy már jó néhány hónapja nem játszottam, de most újra fel akarom tenni a tf2-t. telepíteném is de amint elinditom a telepítést a cd-ről felmegy steam-re és onnan kezdi leszedni magát a játékot (nem az update-et). hogy lehet megcsinálni h a cd-ről telepítse, mert így elég hosszadalmas lesz mire leszedi...?
előre is köszi a választ! -
#24376 Team Fortress 2
- Added several crafting recipes for new weapons.
- Added a ton of items to the store.
- Added a ton of items to the random drop list.
-
#24375 Ja hogy azt kell nézni... Először annál én is lestem hogy mi volt az. (ha én játszottam volna és utána ellőtt volna a scout akkor tuti ment volna az idióta sikitós rage) -
#24374 chrome okos, nem olvasztja el a havt. -
#24373 előtte nézd, 1:23-nál, ne 1:25-nél
ahogy eldodge-olja -
#24372 elpajpolni EGY scoutot? :O na ne... hallod háromszáz óra demo után én ilyet nemtok :/ taníccs' -
#24371 elolvad a böngésző alján, szal fail. -
#24370 jah, vagy 10centi le is esett -
#24369 én is ilyeneket szoktam (1:23):
-
#24368 kaptatok hóesést, látszik e? -
#24367 jah -
#24366 szar tf nem megy mert szar. akinek meg fent van, annak elindul? -
#24365 nálad ez ilyen ritka? :D remélem az egész meccs alatt négy jött össze -
CzBeno90 #24364 Köszönöm! -
#24363 random dobja a gép, illetve minden kaszt 3 fegyverét feloldhatod az achievement milestone-ok teljesítésével -
CzBeno90 #24362 Kedves Fórumozók!
Kérlek segítsetek! Eléggé kezdő vagyok Team Fortressel és azt szeretném megkérdezni, hogy mi alapján kaphatunk/szerezhetünk cuccokat a játékban? Mert észre vettem, hogy rengeteg játékos valami őrült cuccban feszít, és már toltam egy rakat mecset, lett pár kiegészítőm, de nem tudom, hogy hogyan és mi alapján kapjuk őket. Eltudnátok ezt mondani?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
xxxpaulxxx #24361 -
#24360 -
#24359 Azért még nem cseszték el teljesen ezt a játékot... :) Az előbb mentem egy lobbyt és baromi jó arcok voltak. Különös, de élveztem :P (Főleg hogy nyomtam egy quad killt x) ) -
#24358 -
#24357 -
#24356 lol -
#24355 -
#24354 5ször gyorsabb netem van, pingem a harmada, szóval reszkessetek
Már csak működnie kéne ennek a gány játéknak -
#24353 köszi! -
Pio #24352 -
#24351 Off:
volt nem is olyan rég valami animációs verseny. nem tudom győztes lett-e, de láttam egy olyan videót, aminek valami olyasmi a története, hogy egy emberkének lemészárolják a családját, aztán felnő, megerősödik, és elindul a rendszer ellen, kinyír mindenkit, végén ott a király és a királynő, asszem a király ölte meg a családját, vagy neki volt köszönhető. Kinyírja őket, és utána mutatják a trón mögött a király fiát, és olyan érzésem volt, mintha a történelem ismételné önmagát, meg erőszak erőszakot szül, meg ilyesmi.
Háttérben ennek a zenének a remixelt változata ment, csak valami rapszöveg volt alatta, ami illett az egész animációhoz.
Annyiban nem off, hogy szerintem ebben a topicban láttam... mondjuk nem most volt :D -
ilyened se lesz ! -
xxxpaulxxx #24349 és egy jó kis set?:O -
#24348 Update -
#24347 -
Neoncsoves #24346 kell egy sapi? -
#24345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MIÉRT NEM UGRANAK MÁR KI A 10.-RŐL EZEK A MOCSKOK! MÁR ÍGY IS CSAK A BUZI TRADERŐL SZÓL EGYESEK ÉLETE! halál rátok buzisapifejlesztők vagy kik!
Jó kis ápdét (lásd feljebb) -
#24344 uj szettek vannak? mindenesetre leall a hl.exe szero csatinal... ennyi volt mara a tf. -
#24343 Nem tudom mi a frásznak erőltetik ezt a szett buziságot, főleg hogy sapka is kell mindegyikhez. -
#24342 uj you are on your way ? waow. -
#24341 :D