30108
  • PunkZoli
    hámhúsz
  • kifli
    jaa, és ez mennyi?
  • lolSL
    drop cap van, naponta meghatározott mennyiségű cuccot kapsz csak
  • kifli
    az mitöl van hogy mostanába nem kapok semmit? De annyira semmit, hogy 3 órája vagyok egy szerveren, a többiek kapnak cuccot, mert látom chatbe, de én szó szerint semmit.

Jött valam update, lehet azért? Érzékeli hogy lent van asztalon vagy mi?
  • Viktor99
    n1 valve

• Viktor99
    Megvettem volna neki karácsonyra de most már nem teszem mert elrontottad a meglepit! Jimmy Tónit edd meg nem az én hibám!
  • csokalaci
    Mondom, hogy bolond vagy. Egy szóval nem mondtam, hogy mérges vagyok.
    #24412: Neked nincs is meg a gmod :D
  • Viktor99
    Na... Végre eladtam minden ingóságomat és az összes szervemet. Hogy miért nem adtam nektek? Ha! Mert nem kértétek MUHAHAHA!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tauni ne legyél morci, csak viccelek :P Karácsony van szóval nem lehetsz rám mérges ^^
  • Jim Morrison
    alap hogy kértem, csak nem figyeltélbizots. Ezek után nem próbálom ki a játékotokat.
  • csokalaci
    mert nem kérted
  • Jim Morrison
    de miert nem nekem?
  • csokalaci
    Na elajándékoztam a cuccaimat, mivel már úgy sem játszom, erre látom, hogy kaptam egy új itemet, azonban az öröm nem tartott sokáig:
    -<W.U.W>- TóNi @ GMOD.hu has found: The Axtinguisher
    FUCK csak 6 db volt belőle
  • csiter
    nem is warez!
    A szerver nem lett frissitve :S
  • lolSL
    itt nincs warez
  • csiter
    Hali!
    Hogy tudom a játékot frissíteni?? Egyszer már automatikusan megcsinálta de egy hiba miatt nem másolta a helyére. Most meg mikor a szerverre belépnék ezt írja: older version of the game.
  • kifli
    ha asztalon van:
    vga load: 0%
    cpu load: max 10% /mag (kettőt kevésbé használ ezek 6% körül mennek, úgy hogy a szorzót visszaveszi közben magától a gép.)

de ha megmondod parancssorból hogy kell, szívesen kipróbálom úgy is...

De mondjuk így néha-néha 1-2 másik acsit is begyűjtök, mikor megnézem a frissen szerzett cuccokat :)

statom:
    129 kill 850halál és ez növekszik :D

Amúgy a kill-t úgy értem el, hogy egy admin adott noclipet, úgyhogy betettem a másik csapat kezdőjére egy sentry-t :D
  • PunkZoli
    tudjuk, te 9 karakterrel 30külömböző szerveren nyomod:D
  • sonic syndicate
    akinek van esze, parancssorból idlézik, és akkor még a gépet sem fogja...
  • sonic syndicate
    elég kezdők vagytok még idle terén...
  • kifli
    ok legközelebb így fogom, most nem lépek ki :)
  • Rage47
    így indítsd:
    -windowed -noborder
  • kifli
    pont most vagyok 7 órája egy idle szerveren, de volt egy kifagyásom is, kb 3 óra után. Egyik alt+tab-nál nem akart visszajönni a kép -.-.
  • Jim Morrison
    na,3 fegyo esett meg MEGINT EGY SZAROS LADA !
  • natalyel
    Én is kaptam egy aranyszínű kulcsot az előbb. Nekem teljesen kimaradt ez a craftos dolog eddig, és nem is nagyon tetszik, ezért kérdem, hogy ez mit nyit?

Amúgy meg továbbra sem jelennek meg a szerverek, állandóan 1 vagy 2 szervert mutat csak a szerverkereső... Volt, hogy beállítottam a routert, engedélyeztem a portokat, volt hogy visszaállítottam defaultra, kikapcsoltam a Comodo-tűzfalat, a windows tűzfalat egy próba erejéig, vissza, mindegyik után újraindítás is volt, és semmi... nem értem. Aztán: hiába veszek fel szervert favorite-ba, mintha semmit nem csináltam volna, egyetlen egy maradt csak meg - az meg állandóan tele van.
    Elég flusztráló így játékba bemenni, nem választhatom meg, hogy milyen játéktípust szeretnék, az van amit épp azon az egy szerveren játszanak...

Nincs is nagyon így kedvem sokszor játszani...

De azért szívesen mennék lőni :).
  • Jim Morrison
    azt hittem en mar a mindenkinek jaro kulcsot sem kapom meg... meg ezek az uj settek... hulyeseg
  • kifli
    én aszem 6 vagy 7 cuccot szedtem be, achievement_idle mapon :D

Nem csinálok semmit gépen, ugyhogy elindítottam, és letettem asztalra...
    Most is megy, és egy ideje már nem néztem :D
  • Morphin
    jah és szerintem nagyon hangulatos...csak kicsi a pálya...
  • Jim Morrison
    nah, megy a tf... mindenki kap valamit csak en nem... ezen a degootkeepen csak meeeleee van?
  • kifli
    énis kaptam kulcsot, aztán meg mégegy ládát :D
    Amúgy egy vasölöl volt hevy-hez benne :)
  • Rage47
    nem szaroznak egyesek, képesek pár ezret is kiadni érte:D
  • Viktor99
    Csak azalatt a 1-2 perc alatt amig az oldalt néztem mindössze 13-an vették meg :)
  • Aquir
    Ajánlat

• Neoncsoves
    nocsak lehet visszarakom a játékot :DD
  • Sadist
    Én is pont néztem, hogy mondom lehet dropból szerezni téli kulcsot, vagy valaki ilyen jó fej volt :D
  • Serpa
    sztem karácsony alkalmából kaptuk; persze elképzelhető, h nagyon alacsony rátával dobálják majd a kulcsokat ezen drophéten.
    nekem egy phantom esett ki a dobozból.
  • Morphin
    Csak egyszer kapjuk vajon,vagy ezt is lehet droppolni? Tegnap esett egy fist of steel...eladtam, aztán ma pont az jött ki a dobozból.Akkor esett még egy téli dobozka,egy medic sityka, meg egy gereblye. Nagyon hajtok az Ol Snaggletooth-ra.Már csak egy refined kell ^^

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tud valaki egy jó idle szerót? :D:D:D
  • Viktor99
    Na mehet az idle!
  • Rage47
    na ez tetszik.D
  • lolSL
    Double Drop Rate Week Starts for TF2
  • xxxpaulxxx
    Jééé... kaptunk kulcsot a dobozhoz... mondjuk jobban örültem volna valami másnak az új demoman kard helyett:D