Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
ennek az uj raksi vetonek bballon van ertelme. most megyek pubra megnezni milyen a scout pisztoly meg az uj sniper puska. felek

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Twetr0x
Nincs warez 😊

on a side note: Ha valakinek van "Familiar Fez" sapkája, azzal beszélgetnék.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Van itt warez topik vagy nincs?
Tegnap megvettem (2080 Ft) es tudok kuldeni valakinek egy okt. 31-ig jatszhato full verziot!
Twetr0x
tradeld el sapkákért steam fórumon 😄

Zomil
Nah van már 2 dobozom, mondjuk a franc fog 2.5eurot fizetni azért, h aztán valami random alap fegyver essen ki belöle 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
pár hét múlva meg több ezer eurónyi cucc lesz ha a random community itemeket is kipostolják majd
tudni kell válogatni, nem ész nélkül mindent akarni

sonic syndicate
Bundles
Poly Count Pack - $134.83
The Croc-o-Style Kit - $29.96 <$19.99>
The Gas Jockey's Gear - $24.97 <$19.99>
The Saharan Spy - $24.97 <$19.99>
The Special Delivery - $29.96 <$19.99>
The Tank Buster - $24.97 <$19.99>

Hats
Backbiter's Billycock - $4.99
Baseball Bill's Sports Shine - $9.99
Batter's Helmet - $4.99
Bonk Helm - $7.49
Brigade Helm - $9.99
Camera Beard - $2.50
Demoman's Fro - $4.99
Engineer's Cap - $4.99
Fancy Fedora - $9.99
Football Helmet - $7.49
Glengarry Bonnet - $7.49
Master's Yellow Belt - $4.99
Mining Light - $2.49
Modest Pile Of Hat - $4.99
Noble Amassment of Hats - $7.49
Officer's Ushanka - $4.99
Otolaryngologist's Mirror - $7.49
Professional's Panama - $9.99
Prussian Picklehaube - $4.99
Pyro's Beanie - $9.99
Respectless Rubber Glove - $4.99
Ritzy Rick's Hair Fixative - $2.49
Scotsman's Stove Pipe - $9.99
Soldier's Stash - $2.49
Stainless Pot - $7.49
Texas Slim's Dome Shine - $2.49
Texas Ten Gallon - $7.49
Tough Guy's Toque - $7.49
Towering Pile of Hats - $9.99
Trophy Belt - $2.49
Tyrant's Helm - $4.99
Vintage Tyrolean - $9.99
Ye Olde Baker Boy - $9.99
Total Cost Of Hats - $214.68

Weapons
Ambassador - $0.99
Axtinguisher - $0.49
Backburner - $1.99
Blutsauger - $0.99
Bonk Atomic Punch - $0.49
Buff Banner - $0.99
Chargin' Targe - $0.99
Cloak and Dagger - $0.99
Crit-A-Cola - $0.49
Dead Ringer - $1.99
Direct Hit - $0.49
Equalizer - $1.99
Eyelander - $0.99
Flare Gun - $0.99
Force-A-Nature - $1.99
Frontier Justice - $1.99
Gloves of Running Urgently - $4.99
Gunboats - $0.99
Gunslinger - $0.49
Huntsman - $1.99
Jarate - $0.99
Killing Gloves of Boxing - $0.49
Kritzkrieg - $1.99
Natascha - $1.99
Razorback - $0.49
Rocket Jumper - $0.49
Sandman - $0.99
Sandvich - $0.99
Scottish Resistance - $0.49
Ubersaw - $0.49
Wrangler - $0.99
Total Cost Of Weapons - $36.70

Misc
Paint - $2.49
==== Comes in Purple, Grey, Gold, "216-190-216", Green, Orange, "Muskelmannbraun", Violet, "Peculiarly Drab Tincture", Brown, Rustic, "Zephaniah's Greed".
Total Cost Of Colors - $29.88

Mann Co. Supply Crate Key - $2.49 <1 time use - Receive one special item>
Name Tag - $4.99 <1 time use - Change name of any item in game>
Secret Saxton - $0.99
Pile O' Gifts - %19.99
Dueling Mini-Game $0.99 <5 time use>
Total Cost Of Misc Items - $29.45

Cost together if everything, including every color, is purchased once with PolyCount special price bundle!

$359.20

Cost of Team Fortress 2 - $20

Valve employees trolling and laughing there asses off right now...

Priceless.

Fabio Capello
de ha egy item a játék árának kétszeresébe kerül... :|

Zomil
persze egy kis pénzt oké, még vennék is cuccot, ha nem lenne pár dolog enyhén tulárazva...pl. sapka 17euroért? ennyiért egy értelmes játékot veszek, nem egy vertuális valamit...
persze, h pénzt akarnak keresni, de ne ilyen pofátlanul, jó tudom nem kötelezö megvenni, de én spec. még támogatnám is öket, ha értelmes árak lennének...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
jó gondolkodás. eddig ingyenesen megcsinálták az összes plusz updatet ami ebben a vezetõ népszerû játékban benne van, és akinek megéri az megveszi ezzel pénzt keresnek, ez egészen eddig nem szemét magatartás, egy kis pénzt kapnak a munkáért

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

valahol láttam képet az árakról, és jóval olcsóbbak voltak a cuccok... szerintem vicces, hogy majd 6ezer forint egy virtuális sapka 😄D

Ugye! Hol szoktatok servereket keresgetni? Utánanéztem Gametrackeren,de amiket találtam és értelmesebbnek tüntek (fõként Angol serverrõl beszélek) azon csak 1 map/játékmódot játszanak,de nekem valami olyan kellene ahol folyamatosan cserélik a map-okat is és a játékmódot is! Van erre valami "tf2" kifelyezés,ami szerint tudok elkülöníteni?
Ez a kroki cucc meg a spynak a cuccai nem voltak valami kamu plakáton is? Aztán abból vették az ötletet?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

És akkor a mai naptól hivatalosan is mmofps lett a játék😄😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Narxis
rohadt update

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ron Ragm
Csak néhány sapka van amit muszáj venni (valszeg amihez oda van írva hogy not tradeable), set itemhez szükségeseket meg lehet szerezni normál módon is.
Mondjuk az tényleg szar hogy keleneke a sethez, mert aki megveszi az könnyebben hozzájut mint aki megvárja hogy megtalálja/craftolja.

Boltban vásárolni továbbra sem kötelezõ, minden ami a játékmenetet befolyásolja ingyenes marad (meg még pár egyéb dekoratív cucc is, festéket pl dob a játék), maximum ÚR ISTEN NEM LESZ ELLIS SAPKÁTOK de aki ezzel nem tud együttélni az valahogy nem igazá érti már mi a lényege a TF2-nek.

Anyázni könnyû, olvasni nehéz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zomil
hide: már jó ideje nálam a kartel keménygyerek cim tulajdonosa... 😄
fogalmam sincs ki ö de miota van kartel azota ö is van kb. 😄
nem kell vele foglalkozni...szerinte mindenki hülye/noob csak ö a helikopter

Twetr0x
Update summed up #2:

* Spy fegyókat craftoltam gyorsan, kipróbáztam õket, faszaság
* többit továbbra is leszarom
* Boltér meg háromszor is a kurva anyjukat

(ps: ki a faszom az a hide és miért van ekkora pofája?)

Aquir
és elvileg egyik fegyver se op :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lolSL
azokat is meg lehet szerezni ingyen

Zomil
A másik dolog:
Valve nagy böszen nyomja a dumát, h nem lehet pénzel játékbeli elönyre szert tenni....
Érdekes ugyanis vanna mostmár set bonuszok, amihez a fegyverek kellenek+1spaka a fegyvereket bárhogyan megszerezheted(craft/találod/veszed), viszont a sapktá CSAK VENNI lehet, vagyis aki megveszi a sapkát az megkapja a szet bonuszt...nekem nagyon is játékbeli elönynek tünik...

Rage47
lolol
Zomil
elnéztek*

Zomil
OMG políxount pack 137euro...hol élnek ezek...a Valve complete pack olcsobban kijön és még értelmesebb is 😄

valamit itt nagyon elnéztem a készitök...20euro egy sapkáért? na ne röhögtessenek már...

Aquir
"Oh, fat man, please! This is getting awkward!" 😄

Fabio Capello
nyitva a shop és a JÓ ÉDES KURVA ANYJUKAT, 40-50 eurós cuccok... :/

Rage47
na akkor jó kis balance van a játékban...😄
Fabio Capello
én kikraftoltam, kurvajó 😄 nem lehet disguiseolni ha az van nálad, viszont ha megölsz vele valakit, azonnal átváltozol a megölt személlyé...

A spy fegyó is jóféle, sokkal gyorsabban öl, heavy két golyó volt

ami még megvan nekem az a sleepin sidney (sniper fegyó), ez meg nyolc másodperc jarate-effektet ad találat esetén 😄

Aquir
az energiaszint :p

Miért csak 65? Akkor már OVER 9000!

Aquir
és xp-t mikor lehet majd szerezni? szeretnék egy level 65ös demomant........

sonic syndicate
meg lehet venni is, meg találni is

egyelõre csak tárgy személyre szabásos dolgok vanank pénzért

Rage47
spy kés nem pénzes?
Twetr0x
új update summed up:

* új spy kés így látatlanban <3
* többit leszarom
* pénzért vehetõ szarokért meg kétszer is a kurva anyjukat

Fabio Capello
Jarate+reclaimed=mad milk.

Rage47
😄
sonic syndicate
totalcseten lecsengett

Csak ennyi a drámázás?
Én azért még reménykedek, hogy lesz több is... 😊
/popcorn
Aquir
nice

Tetszik ez az új update. Picit EA-ra hangolt a Valve ezúttal. xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

sonic syndicate
igen, pénzért megvehetõ, jelenleg 5 dollár a legmagasabb ár

és nem teljesen vesztek el a tárgyaid, csak addig, míg a steam vissza nem jön

Fabio Capello
nem a két szép szeméért raktam a játékba majd 150 órát.. 😄

amúgy megszokhattam volna, bármibe lefogadom, hogy a The Sacrifice is egy masszív kétnapos szerverhalálhoz vezet majd... 😄

Rage47
rajtad*
Rage47
Szokásos Update utáni szerverszarakodás, nyugimár, pár nap múlva jó lesz minden.
Don rajtam meg meglepõdtem😄
azért én azt mondanám, hogy ez a game ingyenes...8 euró most is...
Üdv! Most ez mi is pontosan? Mert az eddig megszerzett/talált item-ek (fõképp fegyverek achivmentbõl) mindenem elveszett,illetve nem található, mert a steam nem találja mert õk most pénzért is árulhatóvá tették?
Jim Morrison
mi a f*sz ez? mar elnezest, ez nekem most nem tetszik

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lolSL
holnap már jó lesz

NYUGI CAPELLO!