30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#24540 ja, akkor jó -
#24539 neki -
#24538 Fantörpikus. Minth Cseh László odaadta volna neki az aranyérmet. Legalább inflálódik. -
#24537 ez kinek ment? xd -
#24536 noob vagy -
#24535 ? :D -
PunkZoli #24534 szarkép -
#24533 egyértelmű, hogy a jim által linkelt gyerekre céloztam, az a slinky -
#24532 szövegértelmezés? ne mondd már, hogy ennyire nem tudsz gondolkodni :x -
#24531 ez most kinek ment? -
#24530 ja hogy ő az osztálytársad...élőben is ilyen, hogy is mondjam, nagyképű?
-
#24529 fent vagyok -
#24528 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyere mar fel sztímre pocsomoccse :D
Akkor eladom játékokért muhahaha -
#24527 jah :D egyet már elkértem -
#24526 Kérdezd meg hogy ad-e olyan medalt nekem egy demo koronáért.. Nem is, ugy kérdezd hogy: VEKTOR KORONÁJÁÉRT ad-e egy medalt? -
#24525 Üsd meg a nevemben is. :D -
#24524 Ezen mit kell nézni azt hogy a tradelésért él? Azt a 4 medalt? -
#24523 A ROHADT MAKKER OSZTÁLYTÁRSAM !!!!444 :DDD -
xxxpaulxxx #24522 Poker Night at the Inventoryt próbáltátok már?:D Eszméletlen milyen dumák vannak benne:D -
#24521 ha nincs kedved sokat szarakodni vele, akkor a cfg mappán kívül az összeset (már ha arra szükséged van)
azt sok mappát meg fájlt mind a gcf fájlokból generálja -
#24520 Igen, erre lettem volna kíváncsi, hogy MELYIK mappákat szabad letörölni... -
#24519 a bétában olyan változtatások vannak, amiket majd csak később raknak a sima verzióba a visszajelzések után (már ha belerakják)
de mivel nagyságrendileg kevesebben játsszák, mint a sima verziót, ezért a simát ajánlom -
Renátó1985 #24518 Azt valaki megmondaná nekem, hogy a beta és sima verzió között mi a diferencia? -
#24517 van erre külön program, tf2_materials_removal_program.exe, ezt lefuttatod, és semmi custom tartalom nem lesz
...
igen, kitörölsz mindent a játék könyvtáraiból -
#24516 simán letörlöd a játék könyvtárából gondolom -
#24515 A custom mapok, hangok, modellek, meg a többi szerverről letöltött szaroknak mi a szofisztikált eltávolítási módja? -
#24514 Nekem nem a Steam, hanem maga a TF2 szokott kifagyni. Kb. a karácsonyi patch óta. Kép megáll, hang beakad és ismétlődik, és csak a reset gomb segít. -
Renátó1985 #24513 megvan a progiban ment simán köszi -
natalyel #24512 Nem tudom, nem hiszem, mert mással nem csinál ilyet... -
#24511 Nekem tegnap gond nélkül ment a regisztráció, de az is igaz, hogy az akciók miatt most nagyon le vannak terhelve a szerverek, szóval lehetnek gondok. Regisztrálásnál captcha kódot jól beírtad? Böngészőből vagy steam kliensen keresztül próbáltál regisztrálni? Nekem tegnap böngészőből sikerült elsőre.
mellesleg itt is tedd fel a kérdésed -
Renátó1985 #24510 Your account creation request failed, please try again later.
ezt a hibaüzenetet kapjuk 3 napja nem tudja valaki mi lehet? -
Renátó1985 #24509 Mi regisztrálni nem tudunk állandóan azt mondja, hogy próbáld később. Csajom öccsének vettem volna meg mert leárazták egy napra és én is beszereztem.Tegnap vettem meg ezt a játékot steamen és állandóan visszaesett a letöltési sebesség miközben szedtem, szóval lehetnek gondok.
Aki gondolja vegyen fel steamen még új vagyok ezt a counter strike source-t és a Battlefield B.C. 2-őt vettem meg vietnam-mal.
Steam name: Renato_Misak -
#24508 Hardverprobléma? -
natalyel #24507 BUÉK.
Más:
Mintha olvastam volna, hogy voltak/vannak páran, akiknek gondja akadt a steam-mel. Tegnap telepítettem egy másik gépre, majd egy játékot akartam letölteni - rendszeresen kifagyott, de úgy, hogy totál kifagyasztotta a win7-et, még a ctrl+alt+del-re sem reagált. Kétszer uninstalláltam és raktam fel újra, midig más letöltési százalékoknál, de kifagyott.
Esetleg valami ötlet, trükk? -
#24506 ! :P :) -
#24505 TF2 updatben kevés új évet :) -
#24504 -
#24503 azt megkoszonnem ! -
#24502 Én adok ingyen egy panamát ha kell... -
xxxpaulxxx #24501 Miért ne snipereznék?:D
De amúgy most ez mi? Mindenki kapot sapkát tegnap?:O Pedig már azt hittem szeret a Valve:D:D