Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
faszom beléjük, használhatatlan a gém, a loadoutomat nem tölti be "could not connect to steam" hibával, a store pillanatnyilag zárva, és EGYETLEN KIBASZOTT ISTENVERTE SZERVERRE SEM TUDOK FELCSATLAKOZNI... -."

Valve...

kapd be a bal bokámat.

sonic syndicate
ebay, trade

lolSL
meg lehet szerezni mindent ingyen
és az itemek készítõihez kerül majd a cashbõl

Serpa
eladni fegyvert, sapkát, ..., miért nem lehet? és akkor egy szál semmiben rohangálnék a pályán ... :S

Zomil
és az a nevetséges, h még jól is járnak vele, szvsz egyáltalán nem kevés pénzt fognak ezzel a rendszerrel kasználni..

mondjuk az vicces, h ilyen rendszer általában ingyenes játékokban szokott lenni és a tf2 még nem ingyenes...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
durva
Zomil
erröl csak egy dolog jutott eszembe: szánalmas...

vagy ez csak engem zavar?

jó igaz, most hogy már mindenhez van update, ideje pénzt is lehuzni a felhasználoktol...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
steam wallet, oylan, mint egy steam-es bankszámla - átutalod a pénzt, és azt szabadon használhatod fel: játékokat veszel steamrõl, vagy tárgyakat tf2-be:
a legmagasabb ár jelenleg 5 dollár, az új spy kés

lehet a "Steam pénztárcába" rakni pénzt (minimum 5 dollár, euro, meg nem tom mennyi font), és abból lehet ingame itemeket venni

Serpa
ez ilyen mikro-payes "izzé" lesz v mi?

Some items can never be found or crafted, only bought

But these are a small number of cosmetic items. Valve are strict about making sure those that give you “gameplay advantages” are findable for free. There are also a few items that are findable but not purchasable.

fasza

Fabio Capello
anyád O.o

sonic syndicate
http://media.pcgamer.com/files/2010/09/Team-Fortress-2-Mann-conomy-Update-Store1-590×368.jpg

sonic syndicate
http://www.pcgamer.com/2010/09/30/team-fortress-2-now-selling-items-for-real-money-massive-update-just-launched/
http://www.pcgamer.com/2010/09/30/interview-valve-on-why-theyre-selling-team-fortress-2-items-for-real-money/

kicsit durva norbi update

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

<#ijedt>

sonic syndicate
Added the Mann-conomy.
- Added 65 new items (hats, weapons, tools, minigames, gifts, crates).
- Added the Mann Co. Store & Catalog.
- Added Trading.
- Added Item customization.

Additional TF2 features:
- Added new auto-team-scramble system:
Set mp_scrambleteams_auto to 1 (default) to automatically scramble the teams if the criteria is met
Set mp_scrambleteams_auto_windifference to set the number of round wins a team must lead by in order to trigger an auto scramble (default is 2)
- Updated how Spy disguise targets are selected to more randomly distribute the selections
- Fixed the FreezePanel background not using the correct color if you were killed by a player or building on your own team
- Server browser tweaks:
It will now encourage you to add servers to Favorites or Blacklists after you have a good/bad experience on them.
The Server Browser now automatically closes after successfully connecting to a server (opt-out via the Options-Multiplayer->Advanced dialog)

Achievement tuning:
- Demoman achievement "The Stickening" changed to 3 from 5.
- Heavy achievement "Krazy Ivan" changed to 50 from 100.
- Medic achievement "Consultation" changed to 3 from 5.
- Medic achievement "Peer Review" changed to 10 from 50.
- Medic achievement "Placebo Effect" changed to 2 from from 5.
- Medic achievement "FYI I am A Medic" changed to 1 from 5.
- Medic achievement "Family Practice" changed to 5 from 10.
- Soldier achievement "Geneva Contravention" changed to 3 from 5.
- Scout achievement "Strike Zone" now counts assists.
- Scout achievements "Fall Classic" and "Foul Territory" are fixed.

Engine changes (CS:S, DoD:S, HL2😄M, and TF2)
-----------
- Added sv_alltalk to the list of convars that are checked for the sv_tags list.
- Fixed a model instance crash.
- Removed engine ConVar "r_ForceRestore".

Other Games
-----------
Half-Life 2: Deathmatch
- Updated to run on the Orange Box engine with CS:S, DoD:S, and TF2.

Jason

Viktor99
Miért jó nektek hogy ezt a szart küldözgetitek mindenhova? 😮
sonic syndicate
újabb képregény...

sonic syndicate
http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=4eff0720836a198b6174eecf02cbfdbf

Narxis
<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
1) ha kolis lennék, gyors netem lenne, eddig 100/100M volt
2) így is gyorsan betöltõdött

<#idiota>

Jim Morrison
csak szar a neted a koleszban es nem akartam, hogy 1 oraig toltodjon NEKED. persze a hulye technos videok bejonnek, de csak azert mert nem figyelnek rad.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lolSL
minden yt video számlálója beakad 300 után egy ideig

sonic syndicate
embed-rõl hallottál-e

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
csóró a kolesz

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
én is érdekesnek találtam😄
nálunk tiltották a steamet is, de írtam a rendszergazdinak, hogy nyissa meg a portot
sonic syndicate
koleszban lassú a net? <#idiota>

Kösz szépen!
lolSL
nagy steam ablakban steam menü és backup games

Azt megtudjátok mondani hogy ki tudom-e irni a játékot amit letöltött a steam progi? Mert ismerõsöm is megvette a játékot,de koleszban lassu a net ahoz hogy letöltse,és odaadnám neki a már letöltött játékot ha lehetséges!
Julius Caesar
Most kezdtem el oroszul tanulni. Cirill ábécét már vágom.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

gtfo szerver joak
Viktor99
FUJJ OROSZOK!

Am rédzs szerintem hosszú távon jobban járnánk ha megemelnéd a nagy valagad, és ki raknál pár IP-t a bannerba. Te lusta koreai!
Fabio Capello
én csak azokat, ahol nincs classlimit, és mindenki csipázik vagy spy

Rage47
orange szerókat meg utálom
Fabio Capello
én rendszeresen egy ruszki orange x3 szeróra járok, má ismerjük egymást 😄

sonic syndicate
haha

ha baráti légkört akarsz, szerezz pár ismerõst, és csak velük játssz, a magyar szervereket pedig kerüld el

Fabio Capello
nemigaz, speciel a TF2 most a leggyakrabban játszott játékom, nézd meg a community oldalamon 😄

Rage47
Múlt szombaton toltam pár órát az új klánommal😄 Highlander klán vagyunk külön etf2l-re.
Amúgy Te sem játszol vele, csak a hülye leffórdeddel.
Kösz szépen!
Fabio Capello
jólvanmá rédzs, mikor játszottál te utoljára... folyton csak azt a bamba Online feliratot látom nálad de hogy In-game azt soha... 😄

Rage47
Mostanában alig játszom vele, mert inkább Staracraft2-zöm, de kedvencem a multimoka.hu, OGC vagy Kartel, ha magyarról van szó - tudom, sokan szidják õket, de azért szoktak jó meccsek is összejönni, és egy átlagjátékosnak, aki néha játszik, nem pro szinten van, simán megfelel. Külföldiek közül a Hampshire Havies, ami hirtelen eszembe jut.
Rendben! Köszönöm a gyors válszt! Esetleg még egy szted jó társasággal rendelkezõ szervert tudsz mondani nekem,ami neked is bejött/bejön ha még játszol!?
Rage47
Úgyis letöltené, hiszen sok update jött ki. Sztem engedd letölteni.
Üdv! Ma megvettem a játékot , és a steamet fel is telepitette rendesen,majd be is aktiváltam , de magát a játékot nem telepiti,hanem inkább elkezdi letölteni holott a cd-n 3 nagyobb file is található ami sztem a játék maga! Valami megoldás vagy olyan dolog amit fegyelnem kell?
bigapó
ez baromi jó 😄

The Matrix has you...