Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nekem már megvannak

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hali! lenne egy felesleges camera beardom és egy engi lámpás sapim. Valakit érdekel?

Aquir
lehet szerveren lévõk neve alapján is, ez már gyors és így bonyolítottam egyet

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
azt hittem steam játék gift. A tf2-esrõl nem tudok sokat

Szerintem félre értel. <#smile> Lehet a játékban venni 1 euróért "random gift"-et, amit ha használsz a szerveren amin vagy, valaki random kap egy ajándéktárgyat. Nekem ilyen jelent meg bal oldalon középen, de mégse kaptam semmit. <#confused> Lehet, hogy valahogy el kellett volna "fogadni"? De hogy? Mert azt írta, hogy "K - Remove", de mást nem. <#fejvakaras>

bigapó
köszönöm.

The Matrix has you...

Aquir
(ha kaptál másnak elajándékozható játékot, akkor ott van a "games / manage gifts and guest passes" alatt,) másrészt ha te kaptad valakitõl ahogy írtad akkor vagy emailre jön, vagy a steamen belül az azonosítódra, ekkor menj a community oldaladra, ott biztos kiírja a dolgot

Aquir
itt van lejjebb mindegyik új fegyver, és a játékban is meg tudod nézni õket ingame, ha a Crafting melletti Mann co. könyvecskére kattintasz, ott megkeresed az újabbakat (11. old körül), és az adott tárgyra kattintva rányomsz a jobboldali gombra a leírások alatt. Ekkor megnyitja a böngészõt ugyanennél a tf2 wikinél, és az adott tárgy oldalán legörgetve látszik sokszor X + Y = Z módon hogy mibõl lehet megcsinálni

Ez a Gift-es dolog hogy van? Mert a mai játék alkalmával 2x is kiírta bal oldalra középre, hogy kaptam valakitõl Gift-et, de nem jelent meg semmi új cucc!? <#confused> Nem igazán értem. <#szomoru1>

A játék meg magyar nyelvû lett (nem egészen), pedig angol van beállítva. <#rolleyes> A Steam az magyar nyelvre van, de azt nem is akarom angolra tenni. Van más megoldás, hogy mégis angol nyelvû legyen a játék? <#worship>

bigapó
a spy kést és a fegyvert is craftoltad? mi kell hozzá? nekem is kellene egy olyan cucc, a sniperek nem halnak meg egy fejlövésbe.

The Matrix has you...

bigapó
igen, ezt jelezni akartam, hogy csak nekünk sok ez a 17 ojró...persze külfödön sem sokan rohangálnak sok pénzzel, de ez nevetséges, hogy meg lehet venni egy csomó cuccot ami pluszt ad, ez tényleg "jogtalan" elõnyszerzésnek tûnik. Kíváncsi vagyok mennyire fog felborulni a ballansz, mert eddig is voltak olyan meccsek amikor az egyik csapat beszorította a másikat és csak mészárlás folyt.

The Matrix has you...

Aquir
nalátod

sonic syndicate
nemérdekes, elcseréltem

sonic syndicate
nem erre voltam kíváncsi, így újra <#idiota>

WTT: Demoman's Fro
WTS: Hatless Engi, Bonk Helm, Backburner

Vááá de egy köcsög már ez a valve akkor is😄😄😄
Mennyi cucc... és még a nem annyira rare-eket is képesek pénzért adni lazán😄
és még mennyi cucc lesz itt... mert tuti már most is annyian vásároltak, mint a szemét

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sonic syndicate
na szóval, újra

WTT: Demoman's Fro
WTS: Hatless Engi, Bonk Helm, Backburner

Selling cheater's lament!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
okay

sonic syndicate
ehet steam profil lapján is, de meg kell adni a pontos linket, pl steamcommunity.com/id/xxxxxxxx

és akkor az áldozat vagy elfogadja, vagy nem

Aquir
csak friendsekkel lehet tradelni? Talán még meggondolom magam hogy ne soloban nyomjam

sonic syndicate
van valakinek fro-ja? van egy hatless engim és egy bonk helm-em

Twetr0x
én megdupláztam a sapkatõkémet, és egy 2 ládás bónuszt realizáltam estig.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

sonic syndicate
<3 pyro takony <#idiota>

Viktor99
Hát én ma haveroktól összekunyiztam 3 medic itemet, és craftoltam medic sapit + cseréltem yellow beltet pyro takonyra
Jim Morrison
nem talallak. vegyel fel TE 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TheGrinder
mert az a legjobb sapi 😄 fcapello majd felveszlek csak most el kell mennem

Fabio Capello
Aki még nincs meg nekem steamen (Jim pl 😄), vegyen már fel, fcapello a nevem :]

Jim Morrison
miert ilyen fontos? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TheGrinder
na valaki cserél egy MASTER'S YELLOW BELT et??? nagyon fontos!!!

Jim Morrison
nekem meg az a duel cuccos

TheGrinder
gyerekek én nem nagyon vágom, most tudunk 1mással cserélgetni cuccokat??? 😄 mert ha igen akkor nekem nagyon kellene egy master yellow belt 😄

Jim Morrison
Never tell your password to anyone.
Hackton Sale: Üdv, elkészült a hackelt TF2 shop, ahonnan ingyen vásárolhatsz sapkákat, fegyvereket és egyéb nyalánkságokat! Ne habozz! www.hackedtf2shop.tk

dejo

Jim Morrison
oh 😞

3uj cuccot mar craftoltam, de most a milk kene, de nagyon

sonic syndicate
fizetéseset nem lehet trade-elni

csokalaci
én craftoltam 2 új cuccot pyronak, tök viccesek

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
most kicraftolom a milket : D nagyon kivancsi vagyok.

HA VAN VALAKINEK OLYAN CUCCA, AMIT CSAK FIZETES ELLENEBEN LEHET MEGSZEREZNI, AZ KEREM JELEZZE !

Rage47
elkezdett érdekelni a játék, a végén még játszok újra ma este vele😄
Jim Morrison
rozsaszin vagy mi 😄 nemtom, a rocket lunchert vagy a sniper riflet szinezzem be? 😄
mondjuk taktikailag nem lenne jo... 😄

Jim Morrison
JimMorrison723.hu has found: Color No. 216-190-216

OMG 😄

Twetr0x
Az egésznek a lényege: 2 sapkából percek alatt 3 sapkát csináltam

sonic syndicate
ez a 2 mondat uyyganazt jelenti:

most csak sapit csereltem el == Én a ten gallonomat egy backbiter's billycockra és 2 dobozra cseréltem, aztán a 2 dobozt egy whoopee cap-re 😄

Jim Morrison
en kezdetektol nyomom, de most annyi minden jott, hogy csak kapkodom a fejem jobbra balra. ezert sem tartom nagyra ami twetrox leirt, azt se tudom egyaltalan jo topikba jott e be.

Rage47
milyen jó lehet a topik egy új játékosnak, felét nem érti 😄
Jim Morrison
felet nem ertem 😄 olyan mintha az oszt tarsaim beszelnenek a wowrol 😄 am most csak sapit csereltem el.

Beast Machine
Gyerekek, én vagyok az egyetlen, aki Gabe-et Dagobert bácsi módra képzeli el, amint úszkál a pénzében?

...vágod?

Twetr0x
Én a ten gallonomat egy backbiter's billycockra és 2 dobozra cseréltem, aztán a 2 dobozt egy whoopee cap-re 😄 BIZNISZ VAN GYEREKEK

sonic syndicate
Phishermen everywhere rejoice. Now after obtaining someone’s account you can trade away all the ingame items they paid for. Fun fun fun.

Jim Morrison
evszazad uzlete 😄DD
uj raksivetot eltradeltem egy troublemakers meg alien swarm sapira + az uj buff banner szerusegre 😄D kiraly >D

Jim Morrison
szar a scout pittoly, 4 loves utan lefagyott a game... o sem birja.

<#csodalk>