Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piloss
szintén támogatom

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

poruljartal
jöhet jim 😊

kakaoskalacs
elsõ és utolso 3 map az kurvajo volt anno ^^

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
Jimbo arc : ) támogatom

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

csokalaci
Ki mondta, hogy baj van?

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
Most mi a baj? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
ez elég gáz
csokalaci
Jimmy \o/

http://facebook.com/musicleander

Köszi az infót.
Verify integrity-t próbáltam már, az nem segített.
Úgy néz ki, hogy ez tényleg nem fog megoldódni, a Steam fórumon se tudják, hogy mi a gond...
kifli
Támogatom
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
Bökj rá a Verify integrity of game cache-re (library-> Tf2 jobb klikk-> properties -> local files).
Ha nem segít akkor töröld le az nvidia drivert és tedd fel újra.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Már hónapok óta ez megy, pedig azóta jött ki 1-2 újabb driver.
Rage47
másik driver?
Én támogatom az ötletet.

Viszont nem tudjátok mit lehet tenni az ellen, hogy folyamatosan kifagy a játék nVidia driver hibával?
Rage47
Ja, kellene pár támogató hsz az sg szabályzata szerint, szóval megkérném a topik népét, hogy tegye közzé véleményét 😊
NEOreg3
nekem mindegy, szóval támogatom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rage47
Átadom Jim Morrisonnak a házigazdaságot. Õ többet játszik a játékkal és szereti is cicomázgatni a topikokat és ért is hozzá, szóval jó kezekben lesz valószínûleg.
NEOreg3
elsõ kettõre

Jim Morrison
Na ti emlékeztek még ezekre?
cp_warpath
cp_roswell
es_cave
pl_dbheights
+cp_desertfortress
+cp_labor

Jim Morrison
Jó lenne ha lennének nosztalgiázós mapok kartelen, ilyen castle4 mappal, meg amikor középen híd volt alatta járat aminek a végét kilehetett lõni, stb. Petició? 😄

Nem érdekel valakit Crysis 2 - Maximum Edition gift, 10 mann co. kulcsért?
Aztán megnéztem a mérnök harmadik mérföldkõvel lehet megkapni. Köszi a sok segítséget 😊

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

SzirmosSzisza
Nézd meg mi kell hozzá, de egyszerûbb venni egyet. Ha nem vagy prémium akkor nem tudsz venni, szóval kraftolni kell. De a legegyszerûbb, ha sokat játszol és majd egyszer esik egy 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És akkor tudna valaki segíteni hogy lehet idomítót kraftolni?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Zickler
Az a wrangler. És az nem lézeres célzó (vagyis de). A lényeg az hogy akkor te irányítod hogy hova célozzon, nem automata.

Battletag: Muhee#2716

Hát ilyen burkot vagy mit, meg hogy lézeres célzója legyen

SzirmosSzisza
Wranglerre gondolsz?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bocs az OFF-ért.:
Õrtoronyra hogy lehet pajzsot rakni?
ON

berlinboy6329
H all!

Leszedtem a játékot,lejött szépen,indítanám, Game is currently unavailable...Már egy hete.

gondoltam kipróbálom,ha már F2P lett egy ideje..Rég elveszett accountot megkerestem,nem is tudom minek regeltem még jórégen,de ha már volt,minek csináljak még egyet.Szinte érintetlen az egész,tehát el nem állítottam el semmit,max be nem.De legalább kiírná mi baja van.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SzirmosSzisza
Adok érte sima hevit <#nezze>

Jim Morrison
összecraftoltam megint 6 voodoo cuccot, és megint medic soul lett, csak most haunted. fu

SzirmosSzisza
Hm, ezeken van korlát? Mert van elvileg AFK ajándék farmoló szerver 😄

NEOreg3
random dobja õket a rendes tárgyak mellett

valamint halloween giftekbõl is lehet szerezni, amik random jelennek meg a pályán

RoboKutya78
igy már okosabb vagyok köszi
Hogyan tudok sok ilyen csontot szerezni rövid idõ alatt az egyiket ugy emlékszem akkor kaptam mikor átléptem azt a dimenzió kaput vagy mi a cuccot ami a szem után maradt.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

NEOreg3
backpackben kijelölöd és nyomj arra, hogy reach in

RoboKutya78
összedobtam és lett belölle valami zöld porszerû cucc.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
7 darabot összekraftolsz és kapsz 1 tárgyat amit, ha használsz ad egy random itemet. Én zombi scoutot kaptam.

mármint edit: ADD NEKEM MIND!!!444négy

RoboKutya78
Ezekkel a november 9. én lejáró tárgyakkal mi a túrót lehet csinálni
van egy csomó lábszáram szegem kezem meg még egy ládám is van esetleg ezt odaadom valakinek akinek van hozzá kulcsa egy másik tárgyért cserébe.
http://backpack.tf/id/76561198009147384

Rage47
köszi
SzirmosSzisza
wtf, 1 haunted soulért adnak 3 simát, pedig semmivel se néz ki jobban 😄

Sziasztok!

A Kartel Kocsma pár Halloween jegyében eltöltött nap után visszaöltötte a régi megszokott formáját. Tehát aki "hagyományos módon" szeretne publicolni annak újra szabad a pálya.

Emellett azonban Zsirmo fellõtt egy külön Scream Fortress Event szervert is, szóval aki továbbra is Merasmusa szeretne vadászni, az fáradjon a következõ címre: 84.21.11.243:27015

Hírek, helyzetjelentés és véleménynyilvánítási lehetõség a szerverekrõl: itt.
NEOreg3
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Halloween_Spell

voodoo cursed itemekbõl meg 7-et kell összecraftolni

Jojobaba
szóval mire való ez a soul festék meg a többi vacak amit dob? valami halam is van meg sticky akármi

Piloss
november 9

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

RoboKutya78
meddig lesz bent ez a haloweeni buli a játékban?

Jim Morrison
azt nem szoktam nézni :p Még régen küldtél valamit, talán Caesar titkosítást, és valami bme s linkrõl kellett letöltenem :p

SzirmosSzisza
Profilom nem árulja el 😄

Jim Morrison
csak nem bme-re jársz? 😄

SzirmosSzisza
Jajj, itt az õszi szünet ? 😄