30108
  • Aquir
    :)
  • Jim Morrison
  • NEOreg3
    fogalmam sincs miről beszélsz, de valószínűleg azért, mert free 2 play vagy

vegyél valamit a játékon belüli áruházban, vagy kérd meg az egyik barátodat, hogy adjon neked egy upgrade to premium giftet
  • Kolyn
    Hellotok nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy Craftolni miért csak eggy verziós fegyvereket lehet ?
    Nekem rendes fegyvereket nem enged csak eggy egyéb fegyvereket és mást sajnos nem ez ellen mit tudok tenni ? Néztem videókat ott mindenkinek 4 craft lehetösége volt nekem meg csak 1!
    Választ elöre is köszönöm.
  • szaaszaa
    I. Magyar Ultiduo Kupa
  • Benjament
    értem, köszönöm
  • Hrisskar
    Jelenleg 30-70 percenként kapsz tárgyat, heti maximum 10-12 tárgyat tudsz találni (amibe nem számítanak bele a ládák), a új cuklis kezdete csütörtökön van.
  • Benjament
    Hali

Azt szeretném kérdezni, hogy a tárgyak milyen ütembe esnek, vagy hogy működik ez ha egyáltalán van valami rendszere
  • Jim Morrison
    Virtuális valóság a Team Fortress 2-ben
    Jó dolog, de nem hiszem, hogy én is huzamosabb ideig tudnám használni. Mondjuk inkább ezt játszanám vele mint a Doom 3-at :D
  • Jim Morrison
  • NEOreg3
    invis watch meg splendid screen kellett volna

de így beletörődtem, hogy sosem lesz, mert nem vagyok hajlandó 1 kulcsnál többet fizetni bármilyen strange-ért is
  • SzirmosSzisza
    Sserintem egyedul a pajzs nem jo :)
  • Piloss
    Hát ez az 50-es láda nem nagy eresztés, a bacon grease meg a build tool kivétel a többi nem nagy cucc
  • SzirmosSzisza
    Removed Salvage Crate #40, Crate #49 and Crate #54 from the drop list
    Added Salvage Crate #50, Crate #56, and Crate #57 to the drop list

New crate contents are:

Salvaged Crate #50:
    Strange Bacon Grease (can turn Frying Pan into Strange Frying Pan)
    Strange Build Tool (Tracks Sentry Kills, Health given by dispensers, and Teleports; levels are likely based on Health Given)
    Strange The Original
    Strange Invisibility Watch (tracks time cloaked)
    Strange Splendid Screen

Crate #56:
    Strange Fire Ax
    Strange Flying Guillotine
    Strange The Beggar's Bazooka
    Strange Part: Medics Killed
    Strange Part: Tanks Destroyed
    Strange Part: Long-Distance Kills
    Western Wear
    Modest Pile of Hat

Crate #57:
    Strange Fists of Steel
    Strange The Neon Annhilator
    Strange Jarate
    Random Droppable Paints Package
    Tam O'Shanter
    Detective Noir
  • Evok
    Nem akartam megbántani senkit, de valóban dühítő, hogy, ha támogatod a csapatodat, mindent megteszel, véded/foglalod a pontokat, segítesz, erre egy olyan aki folyamatosan balfaszoskodik, képtelen ölni/támogatni/foglalni/védeni, másokban keresi a hibát és egyfolytában kattog kérés nélkül.
    Tegye csendben a dolgát, vagy, ha mindenképpen beszélni akar, akkor nyomasson infókat ki-hol-merre-meddig...

Áhhhh, na mindegy...
  • Evok
    Általában Medic vagyok, és tegnap healeltem egy Pyrot, még übert is nyomtam rá. :D
  • SzirmosSzisza
    Én tegnap nyomtan egy random játékot és pont magyar szerverre dobott, de jó volt. Medic healelt, annak ellenére, hogy Pyro voltam, ráadásul még übert is kaptam :D
  • SigS

Csak keményen
  • Evok
    Ha nekem valaki megmondja, hogy miért jó játék közben a többiekkel foglalkozni, ahelyett, hogy az illető kicsit magába nézne, és észrevenné a saját hibáit azt megköszönném.
    Felmerészkedtem egy magyar szerverre tegnap, és nem kellett csalódnom..., ugyanaz mint volt évekkel ezelőtt, nulla teljesítményhez hatalmas pofa párosul, mindenki hülye, ha jobb nála azért, ha rosszabb azért. Ő miért ilyen gyógypuskával van és nem olyannal, miért erre megy és nem arra, miért előre és nem hátra, miért lő amikor üthet is, és persze amikor nyer a csapat dacára annak, hogy a faszarc szerint mindenki hülye volt, akkor meg lebassza azokat akik a győztes csapatból örülni mernek a győzelemnek, hogy ez bizony nem megérdemelt csúnya győzelem. :D

Hiába na, van ami sosem változik. :)
  • szaaszaa
    TF2 Frissítés - 2013. március 4.
  • SzirmosSzisza
    Hat ma nem jott :)
  • NEOreg3
    én sem adtam el, amikor még 14 kulcsot ért, mert valve majd úgyis kidobja hamarosan az 50-es ládát...

...lófaszt.

most meg már csak a port fogja az inventoryban, de biztos még aznap este jönne az update az 50-es ládával, ha eladnám
  • SzirmosSzisza
    Sapper miatt szerintem marad az ára, meglássuk majd :)
  • Piloss
    gondolom eddig azért volt magas az ára mert csak abból eshetett strange huntsman, viszont az ünnepi ládákból nyitható volt strange festive huntsman, így kicsit megszaporodott a számuk

majd ha kiveszik a dropból a ládát akkor újra fölkúszik az ára (remélem:D)
  • SzirmosSzisza
    Salvaged Crate, hogy hogy 5 kulcsot ér ?:o
  • SzirmosSzisza
    Azt írja, hogy ha nem ubuntu a felhasználóneved, akkor írd át arra ami, de neked, ha jól látom az.
  • danyi2
  • danyi2
    Sziasztok!
    Valaki tud benne segíteni hogy itt mire kell átírni?
    Please not if you are using a different username other than ubuntu you need to change the last line of this command to your username > sudo usermod -G vboxsf -a yourusername
    http://imagerz.com/QE8VXktvAwMBUFoeEAVQ
  • SzirmosSzisza
    Közben váltottak, nem ilyen volt végig.
  • Jim Morrison
    nem véletlen 5-3 :c
  • szaaszaa
    Például az, hogy a szerverek adminjai beállíthatnak maguknak sérthetetlenséget a konc idejére.

Jó móka pedig a vesztes csapat még életben maradt tagjait levadászni. :D

Sajnos sok szerveren jelentősen le van rövidítve az erre szánt idő.
  • Evok
    Arcok!

Mi a titka azoknak a játékosoknak a vesztes csapatból, akiket a vesztes kör végén a győztesek nem tudnak megölni?
    Gondolok arra amikor 2-3-4 ember is körbeállja és üti-vágja-lövi, de játékosnak semmi baja nem lesz?

ui.: mondjuk én sosem veszek részt a vérengzésben győztes körök után, csak megfigyeltem..., ha belegondolok mennyi pontot veszítettem a szűk 5 év alatt... :D

Köszi a választ!
  • SzirmosSzisza
    power team

• SzirmosSzisza
    Nekem meg csak 5GB-s a rendes rendszer, szóval húzhatom újra az egészet :D
  • NarakuRELOADED
    Sziasztok itt lenne az első TF 2 kommentáros videóm. Ha tetszett like oljátok és iratkozzatok fel. Köszönöm.

http://www.youtube.com/watch?v=8O_Y32Pqx-M
  • Jim Morrison
    én adtam neki 20gigát, dinamikus, de a francért nem tudom rámásolni a fájlokat mert nincs elég hely :( holnap majd nagyobb mérettel megint nekiesek.
  • SigS
    Jó az a leírás de szerintem sok a sallang...
    Virtualbox meg az Ubuntu Linux elég. Jó persze le kell tölteni újra a TF2-t, de kb. annyi idő míg beállítgatod a partíciót, fájlokat stb.
    Bár nekem el se indult, fekete képernyő, de elég volt neki hogy betöltött pár fájlt.

• NEOreg3
    igen
  • Hangman576
    Ebből a Tux pingvinből mindenképp olyat ad ami nem trade-elhető?
  • Dency
    Végülis nem nagyon tudom :D Lehet jól csináltam mindent, csak nem találtam elsőre meg az ubuntu fájlkezelőjében.