30108
  • csuuzli
    jó a linux, csak nem játékra
    fákl megosztást hogy csináltad meg? én a végén letöltöttem a francba az egészet
  • Dency
    Én ez alapján csináltam meg, de elég volt neki az alap 20GB, épphogy, azt hozzáteszem :D
    Játék nem jött be, de elég ha a steam azt hiszi hogy fut és már be is adta a pingvint.
    Mondjuk a fájl megosztással szarakodtam egy kicsit de sikerült megoldanom. Remélem először és utoljára használtam linuxut.
  • NEOreg3
    komplett leírás

de ez sem garantálja, hogy zökkenőmentes lesz
  • Jim Morrison
    akkor holnap majd úgy készülök :) köszi
  • sparrow35
    VirtualBox-al meg lehet szerezni a kicsi piingvint, de legalább 30 gb-os partíciót készítsetek neki.
  • SzirmosSzisza
    Ez miez? Valami plüss izé a karakterhez ragadva ? :D
  • Jim Morrison
    én is
    bár biztos nem fog annyit érni mint egy bud
  • TheGrinder
    Na akkor ez most olyan, mint a Buds volt a Mac-nél, sz.tem rakok egy linuxot.
  • Jim Morrison
    pyro :D
  • Jim Morrison
    Jól látom, hogy strange rocket launcher 1 refinedet ér?

Genuine K-9 Mane meg 1.5 refet?
  • Jim Morrison
    igen, sajnos vesztettünk :( én egy nappal meccs előtt csatlakoztam és meccs előtt 1 perccel lettem verify olva etf2l en egy másik csapattaggal egyetemben. Meg a medicünk eddig csak lobbyzott, de azért megpróbáltuk. Jól kezdődött, először mi foglaltul el az első 5 pontot, de aztán az teszetoszaság, nem összeszokottság meglátszott :/ (ellen 20-30at warozott már együtt). Viszont úgy tervezzük, hogy a többit megnyerjük, holnaptól napi 1 pcw-t (talán hétvégén nem) játszunk, meg tudjuk beszélni a taktikokat és alap dolgokat, így legközelebb már tudunk nyerni, hogy a magyar közönség is örüljön :D
  • NEOreg3
    vesztettek mindkét pályán :(
  • SzirmosSzisza
    mi volt?
  • Jim Morrison
    ma lesz etf2l meccs, magyar csapattal (benne vagyok :)) cikk

stream

Kívánjatok kéz és lábtörést, remélem nem leszek nagyon szar scouttal
  • Jim Morrison
    Ti használjátok a loadout quickswitchet? egy ideje mikor behozom és odahúzom az egeret hogy váltsak, ugrik egyet az egér és ez baromi idegesítő :(
  • NEOreg3
    festékek/tag-ek droppolhatnak, de minimális eséllyel

dobozból annyi van mint a szemét, szinte lehetetlen eladni, hiába 0.02 euróért rakod fel, mert a másik félmillió doboz is ennyibe kerül és percenként százával kerülnek fel újak

festive fegyvereket/kulcsokat meg csak trade során szerezhetsz
  • woy
    steam menü / community / market
  • RoboKutya78
    Van e olyan szerver ahol ezek az eladható cuccok jobban potyognak?
    Vagy ezek mind dobozból hullanak?

• NEOreg3
    http://steamcommunity.com/market/
  • kifli
    ez holvanez?
  • RoboKutya78
    Hopi a store segítségével szerváltam majdnem 5 eurot ha ezt korábban kiszúrom :)
  • SzirmosSzisza
    Kulcsokat lehet olcsóbban venni, mint Valvetől :)
  • woy
    Mit szóltok a markethez ? Egyre több cuccot lehet eladni. +Van pár beteg ember is, úgy látom :D

• Aquir
    de így is nem teljes controller támogatást ír a steam tf2-re, hanem csak részlegest :)
    ez a magyar játék viszont remekül kezelhető vele :)
  • SzirmosSzisza
    Még szép, hogy támogatva van hiszen van konzolokra is tf :D
  • Aquir
    hát érdekes a gamepad két joystickjával irányítani a nézetet, de inkább szörnyű:) (persze ezt eddig is sejtettem)
    főleg mivel a körbenézés lassabb sebességről indul, ami gyorsan gyorsul, így persze nem lehet gyorsan odamutatni célokra
  • Aquir
    bazz, most nézek ki a fejemből hogy:
    - miért a "mouse" tabon van a controller beállítás
    - miért van kikapcsolva ott a gamepad control, ha már eleve érzékelte azt a menüben és már class-választásnál is a játékban? :D ah, nevermind
  • Jim Morrison
    options/ controlsban be vanállítva? Én anno joystickkal toltam, igaz akkor nem kellett beállítanom semmit (csak pyroztam)
  • Aquir
    oks, csak érdekelt:)

másrészt: van egy xbox controller, írva vagyon hogy részben támogatja is, a menüben és szerverlistán is tudok lépkedni, csapatot és classt választani is, és ezek után meg sem mozdul a kiválasztott class, egy gombra sem reagál :D
  • NEOreg3
    alapértelmezetten középső egérgombbal
  • Aquir
    hm, csak olvasgatok róla, de az új medic fegyón hogyan/mivel váltható a resist. típus? (videókon nem látszik)
  • Dency
    Eltűnnek a storeból, nem droppolja őket.
  • TheGrinder
    Mit akar ez jelenteni?
  • Zomil
    Kár, h már mindet elcseréltem, pedig mindegyikböl volt 1 :D
  • SzirmosSzisza
    Kíváncsi vagyok mennyire ugrik meg az áruk :o

http://www.teamfortress.com/post.php?id=9714
  • Jim Morrison
    Vagy 70 replayt mentettem már el, most kipróbáltam milyen. Hááát külső nézetből láthatatlan a karakterem, meg van még egy-két apróság :D

Azért majd kiexportálom az összeset és összevágom, kis public shit.
  • Jim Morrison
    cp_warpath kartelen ! előtte labor volt, azelőtt meg castle 3 :o
  • Jim Morrison
    komment: "A jew playing a german field medic.LOL" :DD

• Jim Morrison
    Nem tudja valaki melyik res fájlban editálható a console ? Keresem de nem találom...
  • SzirmosSzisza
    Ez biztos skillesebb, de én jobban szeretek pl ilyet nézni :3