30108
  • Rage47
    ne is törődj velük
  • Viktor99
    Ja és hozzáteszem azt hiszik viccesek :D ... n1 guyz
  • Viktor99
    Am azt bírom hogy ilyen Jimmy, realee meg ilyenek szólják le a rajzomat... Hm, érdekes.
  • csokalaci
    Jó az.
  • Jim Morrison
    nem kicsit
  • Viktor99
    Profin kezdtem hozzá, majd enyhén elkúrtam. Így lett belőle ez -_-

• csokalaci
    Jöhet
  • PunkZoli
    szerintem ne!:D

nekem a dustbowl 32 fővel!
  • Jim Morrison
    szerintem csak linkeld be.
  • Viktor99
    rajzoltm német órán demo-t. feltöltsem ide? :P
  • Jim Morrison
    mondd meg hogy neztek ki. Gondolom a freight koztuk van, steel neha van most ogc n asszem.
  • Viktor99
    meg amugyis a monygya az 2 ennyel van irva omfg
  • Viktor99
    bagoly... n1
  • tototto
    én főleg ezeket szeretem GravelPit, Fastlane, HightTower
    volt egy pálya régen amit nagyon szerettem az a Steel de valamiért most szinte sehol se látom
    illetve régen amikor kartel szerverre jártam voltak jó pályák amik sajnos nem tudom milyen néven futottak de tetszettek azok is
    tényleg valaki nem tudja mi történt a kartel szerverrel, sok nagypofájú hülye járt oda, de szerettem az pályákat
    esetleg ha emlékszik valaki milyen pályák voltak ott leírhatná párnak a nevét hogy miket keressek
  • Neoncsoves
    bagoj mongyja
  • Rage47
    de komolytalanok vagytok
  • xxxpaulxxx
    de_aztec
  • Neoncsoves
    mp_carentan
  • Zomil
    achievement_idle
  • Rage47
    badlands
  • FZoleee
    egyébként nektek melyik a kedvenc pályátok? :D
  • Zomil
    én is vettem már kulcsot...de jopár másik embert is ismerek aki szintén vett :)
    1kulcsot megért, h ezzel mutassam ki a hálámat, h a valve ilyen sokat foglalkozik a játékkal teljesen ingyen (most ne legyen abbol flame, h mennyire basszák el igy esetleg a játékot, mert most nem arrol van szo)
  • tototto
    ismersz olyat aki vett már kulcsot? (lehet csak nekem nincsenek kocka ismerőseim)
    érteni értem hogy semmibe nem kerül és biztos van olyan hülye aki pénzt ad azért hogy kapjon sapkát, csak az értelmét nem látom, aki akar venni cuccot, az vehet egy dobozt a storeban ha akar ugyanúgy 2.5dollárért mint most a kulcs kinyitja és ha szerencséje van kap sapit, de aki nem akar fizetni érte annak fölösleges dobni ládát inkább fegyót dobjon annak még van is értelme (bár nem sok ha 54 fegyó kell egy kalaphoz)
  • Zomil
    azért dobálják a ládákat, h vegyenek kulcsot...nekik ingyenes a dobálás...nem értem, mit nem értesz ezen...
  • tototto
    meg folyton dobálja ezeket a ládákat, kulcsot hozzá persze csak venni lehet, a dobott ládáknak vajon hány %ához vesznek kulcsot, mert szerintem fölöslegesen dobálják, vagy akkor dobálják a kulcsot is olyan ritkán mint a kalapokat
  • Rage47

a játék tudja, ki gyengébb jellem, és ki fog venni sapikat:D
  • Zomil
    lotto ötöst, sem nyer az 100%-osan aki mindig megteszi a számokat :)
    ez van...csupán szerencse kérdése
  • tototto
    arra várhatnak inkább törlöm a játékot ha nem ad egyhamar
  • PunkZoli
    azért ,hogy te meg féltékeny legyél rá és pénzért vegyél
  • tototto
    najo de ha valakinek dob 2 sapkát (itt olvastam fórumban) egy nap nekem meg semmit két év alatt akkor ezt mégse értem, ahhoz hogy becraftolja ember 54 fegyó kell, tehát én pl ha napi 2 fegyvert kapok amikor játszok más meg két sapkát akkor nekem minimum 54 napig kéne játszanom hogy ugyanott legyek, ha logikusan lenne kitalálva a rendszer akkor pl ugy csinálnák hogy pl minden 30 vagy 50. drop egy kalap legyen, így legalább mindenkinek lenne esélye egy hónapba egy kalapra biztosan
  • Zomil
    mivel random dobálja igy csak a szerencsén mulik :D
  • Rage47
    ha van sok fegyód akkor bezúzhatod őket :)
  • tototto
    mennyit kell játszani hogy egy tökfödőt dobjon ez a játék, nekem még soha egyet nem dobott? mi értelme van olyan fegyvereket dobni amiből már van 5+, ha már sapkát nem ad legalább olyan fegyvert dobna ami még nincs
  • sLINKy
    http://tf2b.com/?id=slinkyone én sírok a legjobban. : )
  • Pio
    A 2. és a 3. lövés közt pont be tud tölteni egy rakétát, látszik is a lőszer számlálón.
  • NEOreg3
    akkor ki, mert egyedül volt kék soldier a közelben. a jobb felső sarokban jelezte, hogy ő ölt és még hit sound is volt
  • FSpofon
    amikor leesik nem ő lőtte
  • NEOreg3
    valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy amikor kritzelik, hogyan tud zsinórban ötször lőni a rakétavetővel?
  • csokalaci
    Ma is kaptam egyből 4 itemet, tegnap 10-et. Craftoltam is jó szar fegyvereket.
  • PunkZoli
    dupla annyi gyakorisággal