30108
  • tototto
    ez a double drop mit takar, dupla annyiszor dob mint szokott, vagy ha dob valami itemet akkor egyszerre kettőt?
  • dave10000
    Most nem kösz, egyenlőre a heavy-nek akarnák egy jó sityakot szerezni :)
  • xxxpaulxxx
    Berliners bucket helm nem érdekel?:D
  • dave10000
    Rendben köszönöm a válaszokat. Am. van valamelyikőtöknek 1 fölös Big Chief sipka. Cserébe fel tudok ajánlani az elkészítésséhez szükséges 4 Refined Metal-t és 1 Heavy class token-t, vagy esetleg ha másra van szükség akkor még körbenézhetek a tatyóban.
  • csokalaci
  • Aquir
    akkor jelenik meg, ha meghaltál, vagyis nem játszol :P
  • PunkZoli
    ki lehet kapcsolni valahogy ezt az oldalt, hogy mit kaptál game alatt? azaz legyen a menüben, de nem akarok kattintgatni, hogy ok, ha játszom
  • csokalaci
    Nem a számmal van bajom, hanem, hogy nem is játszottam ma szinte semmit és így is kaptam :D
  • zsakosfrodo2
    Oh fat man, please... :)
    kép
  • csokalaci
    Na ez vicces. Egész délután nem voltam itthon, most belépek és ez fogad:

• NEOreg3
    pyronál közelharcra csakis az axtinguisher
  • Dency
    Sima minigun szerintem jobb heavynek mégha -20 a sebzése is, brass beast eléggé belassít.
  • dave10000
    Üdv.

Lenne 2 kérdésem. Szerintetek melyik fegyver a jobb Heavy-nek, a Minigun vagy a The Brass Beast. A másik pedig, hogy Pyro-nak közelharci fegyvernek melyik lenne a legjobb. (Leginkább a The Powerjack és a Sharpened Volcano Fragment között gondolkodok.)

A válaszokat előre is köszönöm.
  • kotar
    Megpróbáltam az összes lépést és még minig nem működik és már marha pipa vagyok
  • Rage47
    én jól szórakozok még olykor:) nemtom mennyibe kerül
    ha laza lövöldére vágysz mindenképp megéri
  • byzhouse
    érdemes még megvenni a játékot vagy már nagyon traderől szól? (kezdőként meg mit érek én trade dologgal mikor semmi cuccom nincs)
  • kotar
    egy próbát megér köszi :)
  • NEOreg3
    ez talán segít
  • kotar
    Ja és más játékok ettől függetlenül működnek.
  • kotar
    Az mit jelent ha már 1 napja azt írja a tf2, hogy game is currently unavailable try again at another time?
    És vagy 20-szor updateeltem és csomószor újraindíottam. Valaki segítene?
  • csokalaci
    Amikor régen játszottam még nem volt ilyen.
    #25964 Ma nem leszek itthon délután, szóval leállok :D
  • Rage47
    jó most már leállhatnál az itemgyüjtéssel :D
  • TheGrinder
    Ez egy régi bug, bármelyik karakterre húzod a backpackról az egeret annyi itemet ír ki amennyi a backpackedben van.
  • csokalaci
    Na szép.
    Megnézem a táskám, és véletlenül ezt találtam:
    (Soldier itemjeit nézzétek). HD-ban érdemes nézni.

Ja és amíg vettem fel a videót kaptam egy flaregun-t.
  • Cat 02 #25961
    És még ti sírtok a sapkák miatt ? :D
  • Fabio Capello
    Lett:

-Le party fantome
    -Private eye
  • Fabio Capello
    Na fellőttem az idlét hátha pottyan valami :D
  • kotar
    Ma talaltam annyi fegyot,hogy ossze tudtam craftolni egy sapit a tyrant's helmem melle egy nappers raspiteot.azt hittem hogy ezt elbaltaztam,aztan osszecraaftoltam ezt a ket sapit na es mit kaptam? Egy furious fukaamigasa-t :D aztan akkora orom volt, hogy ki is raktam steam forum trade-re es ajanlottak erte egy zold honcho's headgear-t + meg par scrapet.szerintetek megeri?
  • xxxpaulxxx
    Én úgy kezdem a játékot, ha játszok, hogy beírom, hogy premium... ha beadja már lépek is le onnan:DD
  • Jim Morrison
    add nekem.
  • Rage47
  • csokalaci
    Ma eddig annyi cuccot kaptam, amennyit az elmúlt 2 év alatt összesen
  • Dency
    Én német szerveren szoktam játszani és jó is lenne ha nem lenne rajta prémium szolgáltatás.
    Aki ezt kitalálta annak gratulálni tudok, gyakorlatilag megölte a játékot.
    Amiket ad a prémium: sokkal gyorsabb a játékos, több élete van, kifogyhatatlan lőszer egyes kasztoknál és még sok minden.
    Engineernél pl 3 sentryt tudsz lerakni, teleportot szinte lehetetlen elpusztítani.
    Egyszóval lowoknak való, akik pénzért vesznek skill-t.
    Elég ha 2-3 ilyen ember van az ellen csapatban, 2fort-on annyira beszorítanak, hogy nemlehet kijönni a spawn helyről.
  • Rage47
    ez most milyen kérdés? :D
    sztem amúgy holnaptól lesz...
  • Cat 02 #25951
    Nem tudjátok véletlenül, hogy nem lesz-e megint valamikor pofátlanul occó a zorindzs box ?
  • csokalaci
    Akkor már mindent értek :D
  • Rage47
    én nem kaptam semmit, szal azt valszeg neked adta :D
  • csokalaci
    Azt vágom, de ez már több mint double.
  • Rage47
  • csokalaci
    Most vagy kurvára mákom van, vagy nagyon durván meg lett emelve a drop rate. Le tauntkilleztek erre kiírja, hogy még 2 itemet kaptam. Már csak röhögök.