Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
bemásolod, úgy is jó
dave10000
Am. csak egyszerûen felrakom a steam-et a másik gépre belépek és letöltöm megint a játékokat és minden elért eredmény meglesz? Vagy olvastam olyat is, hogy a régi gépen a steam-bõl kimásolom a játékokat és akkor meglesz minden. Igaz, hogy irtad, hogy meglesz de azért biztosra akarok menni.

dave10000
Rendben, köszönöm a választ.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
végtelen számú különbözõ gépre rakhatod fel a tf2-t és mindegyiken meglesznek a fegyvereid/achievementjeid a steam-cloud miatt, de egyszerre csak egy gépen tudsz bejelentkezni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dave10000
Üdv.

Lenne 1 kérdésem. Jelenleg a TF2 és még ami volt az orange box-ban az a régi gépemre van felrakva és azt szeretném, hogy az új gépen is játszhassak. Gondolom akkor errõl teljesen le kell törölnöm, ám már korábban is néha felmerült 1 olyan probléma, hogy el akartam indítani a játékot és olyan figyelmeztetést kaptam mintha egy másik géprõl léptem volna be és úgy akarnák játszani, és ezért nem fogja figyelembe venni az akkori haladást. Szóval a kérdés, hogy ha teljesen letörlöm akkor az új gépre felrakva tudok tovább játszani a régi eredményekkel együtt vagy sem?

csokalaci

fail

http://facebook.com/musicleander

Sajna Gabe-nek nem jut ideje ilyesmire, fontosabb dolga van, nem nézte 1 oldallal ezelõtt a képet?

Ha Gabe Newell lennék, a bugfixeket tartalmazó alap TF2-t kiadnám pénzért<#taps> és aki megvenné az a world of fortress 2-ben kapna egy sapit <#banplz>

Aquir
megvan, Jól van, köszöni

a 2.-ra nyilván a feltétel ha egyáltalán játszol. egyértelmû (ezzel együtt feltételes, és nem kell leírni, mivel magától értetõdik)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csokalaci
<#ticking>Nyelvtan

Aquir
mondjuk ezért nem E/2-ben írtam az 1. végét 😊 a 2. meg feltételes

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Már kezdtem volna fél oldalas fogalmazást írni arról, hogy miért lövetném le a valve embereit de inkább bele se kezdek.

Eljön még az én idõm...<#ravasz1>
csokalaci
Ha nem adtak volna semmit akkor még talán játszanék vele 😛

NEOreg3
az essential accessories-t nem is lehet színezni =(

<#idiota>

A Scout is örül, láthatjátok😄

Zomil
😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
Látod, ha semmi sapkát új fegyvert és pályát nem adtak volna akkor már sokan otthagyták volna.

Most legalább játszol vele de szar <#idiota>

<#eljen>

csokalaci
Az utolsó mondatodban azt a lobby szót én kihagynám

Viktor99
Sajna már a pubnak sincs semmi értelme. Én már csak a wart élvezném de nem hogy klánom nincs még egy nomális magyar klán sincs (van csak kevés). A tf2lobby meg egy nagy kalap fos.
<#taps>

Gurren
hm, asszem felveszlek steamen barátnak, ajándékozd nekem a dolgaidat nyugodtan :3

MerlinW
Jah, elég nevetséges ez az egész.. Én még az életben nem kraftoltam semmit és 99%-ban az eredeti fegyvereket használom. A tárgyakat amiket kaptam mind elajándékoztam, illetve elõtte bezúztam... sapkák.. amiket steam-es játékokhoz kaptam.. sosem értettem mi a céljuk. Tök mindegy kin milyen sapka van, úgyis meghal😊

[merlinw.org]

Viktor99
Petíció helyett valami komolyabb atombombás fenyegetõlevelet.

Am idõközben megtaláltam hogy a brinkes vagy milyenes lángoló szarokra gondoltok. Ez már csak azért is szégyen, mert én a tf2-t az egyedi stílusa miatt szerettem meg. (nem, nem a büdös sapikat)
Narxis
Be kéne fenyíteni ezt a Valve-t. Írjunk petíciót.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
JEEE!

#24924 - Tudnátok valamit linkelni hogy mirõl beszéltek, mert nem nagyon figyelem a havi sapiszállítmányokat! kösz 😊
woy
az ilyen szarságok miatt nem játszom egy ideje tf2-vel

Jah nem szóltam!
Craftolhatók lesznek😊

Hopp! Most lépték át a határt a kedves készítõk! Ezek az elsõ promó itemek, amiknek képességeik is vannakOo
Nah fasza...

Húúúú! Gyorsan meg is veszem 50 dollárért!😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rage47
<#wow3>
sonic syndicate
és ebben most mi a meglepõ?

ezt játszották el l4d2-vel, sam & max-szel, killing floor-ral...

NEOreg3

Jim Morrison
reméltem is... héten valszeg csak pénteken tko játszani ... :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Elvileg nem lehet mivel azzal hogy textmode-ban futtatod semmi szabály elleneset sem teszel, mert ha így lenne akkor már rég kiiktatták volna ezt a funkciót. Ami az idlet illeti az már csak rajtad múlik, ha ilyen fontos pár szaros sapka akkor éjjelnappal...
Nah az éjjel kaptam 2 sapit dropban!😄 Kár, hogy már mind2 megvan😛
Mostanában nagyon potyognak a sapik dropban... mi a franc van Gabe-el?😄

NEOreg3

UltraZord
meg tudnátok mondani ez mit jelent a set launchban? : -sw

UltraZord
srácok!!! textmode+idle szerozásért ugye nem lehet bant kapni?! Lécci csak azok szóljanak hozzá akik biztosak benne, tudom mekkora szar ember aki ezt csinálja 😄

lolSL

Rage47
Sandwich az utolsó szó😄
Nagyon szépen köszönöm <#worship>

Viktor99
google, steam, wikipedia, sapkamánia, gtfo
Aquir
until 10AM PST, February 1st, 2011.

PST: Los Angeles (U.S.A. - California)     kedd, 2011. február 1. 10:00:00     (UTC-8 hours)
CET: Budapest (Hungary)                           kedd, 2011. február 1. 19:00:00     (UTC+1 hour)

Meddig tart ez a Monday Night Combat + TF2 cuccok akció európai idõ szerint?Megköszönném ha segítenétek.

Rage47
ja már rájöttem