Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lenne 1 kérdésem. Jelenleg a TF2 és még ami volt az orange box-ban az a régi gépemre van felrakva és azt szeretném, hogy az új gépen is játszhassak. Gondolom akkor errõl teljesen le kell törölnöm, ám már korábban is néha felmerült 1 olyan probléma, hogy el akartam indítani a játékot és olyan figyelmeztetést kaptam mintha egy másik géprõl léptem volna be és úgy akarnák játszani, és ezért nem fogja figyelembe venni az akkori haladást. Szóval a kérdés, hogy ha teljesen letörlöm akkor az új gépre felrakva tudok tovább játszani a régi eredményekkel együtt vagy sem?

a 2.-ra nyilván a feltétel ha egyáltalán játszol. egyértelmû (ezzel együtt feltételes, és nem kell leírni, mivel magától értetõdik)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Eljön még az én idõm...<#ravasz1>#ravasz1>
<#idiota>#idiota>"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most legalább játszol vele de szar <#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Am idõközben megtaláltam hogy a brinkes vagy milyenes lángoló szarokra gondoltok. Ez már csak azért is szégyen, mert én a tf2-t az egyedi stílusa miatt szerettem meg. (nem, nem a büdös sapikat)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#24924 - Tudnátok valamit linkelni hogy mirõl beszéltek, mert nem nagyon figyelem a havi sapiszállítmányokat! kösz 😊
Craftolhatók lesznek😊
Nah fasza...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mostanában nagyon potyognak a sapik dropban... mi a franc van Gabe-el?😄
PST: Los Angeles (U.S.A. - California)     kedd, 2011. február 1. 10:00:00 (UTC-8 hours)
CET: Budapest (Hungary)                           kedd, 2011. február 1. 19:00:00 (UTC+1 hour)