Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Veszek én is madarat, és betanítom Heavynek 😄

...vágod?

Rage47
<#taps>
Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEOreg3
új fegyverek képességei nem is olyan rosszak

de ha megint 1 refined-es receptet találnak ki hozzá, akkor leszophatnak=(

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Legalább azért valamennyire fairek már ezek a Gabe-ék😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

lolSL
Shogun pack

1. Pre-order Total War: Shogun 2 from Steam and get all eight items free. (You: "THAT'S INCREDIBLE!")
2. Buy all eight items in Team Fortress 2's Mann Co. Store. (You: "I CAN'T BELIEVE IT! I WON'T BELIEVE IT!")
3. Collect all eight items through in-game item drops or crafting. (You: "SOMEONE CALL AN AMBULANCE! I'M HAVING A HEART ATTACK! FROM JOY!")

Rage47
<#nevetes1>
Viktor99
Alapból nem kéne a sapikra verni. De ahogy néztem a srác backpack-jét eléggé sok recsizhet sapcsira. Hú, az ilyennek feltörném az accját és kitörölném mindenét. Nem változtatnék meg semmit, meg ilyenek. Csak h ne legyen egy sapija sem. Röhögve nézném végig ahogy sírógörcsöt kap 😄DDD
És ezt mégis hogy a búbánatos életbe tudta elérni?

Az a csererendszer eléggé hülyebiztosra van csinálva, nem lehet ott sunyítani, benned meg lehetne annyi józan paraszti ész, hogy meggondolod az idegenekkel való cserélgetést.
jaj meg még annyi lenne a kérdésem ha egyszer ignore-zett nem tudok vele kapcsoltaba lépni sehogy?

Time to nut up or shut up

NEOreg3

Sziasztok!
Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy van egy magyar csávó aki elég csúnyán átvert mert hát igen elég hiszékeny vagyok és így elszedte tõlem az összes sapkámat. Lehet hogy ki fogtok nevetni de én egy kicsit el vagyok keseredve.
Ha ez ügyben bármit is tudok tenni akkor kérlek írjátok le nekem.
Elõre is köszönöm
ui.:
erröl a gyerekröl van szó:76561198012579439

Time to nut up or shut up

Fabio Capello
nekem hetvenvalamennyi után bedobta (L) 😄

Nah! 150 dollárért lenne esélyem unusualra😄😄

Rage47
<#rinya>
NEOreg3

Viktor99
Jim Morrison
ja bocsi, az új lokód miatt azt hittem másvagy 😄

/facepalm

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ooooooooold.

am udv nalunk ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lolSL

NEOreg3
ha megveszed a rift nevû MMORPG-t, akkor kaphatsz egy sapkát a rift-en belül

foxpal
Kaptam valami promotional code-t azt mire lehet beváltatni?

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Persze... kilépnek a kapun és visszalépnek a játékbaXD

Gurren
na akkor csappanna meg erõsen a játékosok száma

😄D
Annak mekkora ára lenne egy kis idõ után😄

Narxis
Portal 2-t elõrendelõk megkapják a portal fegyót TF2-ben. :p Zsír lenne... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A Homefrontra gondolok... bár nem tudom mi ez, csak elég komoly, hogy adnak hozzá egy metrot, plusz még egy sapit is😄 Metro szerintem is nagyon jó játék volt😊

Portal 2höz meg nem hiszem, hogy adnak majd elõrendelõ sapit... nincs arra szükségük, annyian rendelik sztem elõ így is😄😄

zsakosfrodo2
Mármint a Homefront vagy a Metro2033 a kaki? 😄 (Gondolom a Homefrontra gondolsz.)
Metro2033-at kipróbáltam, és eléggé hangulatos kis játék.

Portal 2-höz mikor írják ki az elõrendelõi sapkát? 😄

Amúgy most nézem... kapsz egy ilyen kendõt, meg egy Metro2033-at... ennyire szar ez a játék, hhogy csak így tudják eladni?😄😄

JUUUUJ! RÖGTÖNMEGISVESZEM!!!!!😮

Aquir
lol, szép darab

NEOreg3
Added the Hero's Hachimaki for pre-ordering Homefront

de legalább ronda

Aquir

Nagyon köszi,végre mûködik 😄

ilyenkor azért a sírógörcs kerülget:

Viktor99
Ha a képek mappában van akkor tedd át máshova mivel az "é" bötû miatt nem tud onnan megnyitni lóf*szt se.
Rage47
rossz formátum esetleg
Tudnátok segíteni?A steam accountomhoz szeretnék új profilképet felrakni, a méretek stimmelnek de mégsem akarja felrakni.Ezt hogyan lehetne megoldani??Mindig azt írja hogy file is corrupt or not an image.

Narxis
Jól van, kössetek bele az élõ fába is.<#mf2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
"<#wow1>"

EPIC WIN! owned
Zomil
""

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
"!"

UltraZord
"a"

csokalaci
"srácok"<#idiota>

http://facebook.com/musicleander