Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de ha megint 1 refined-es receptet találnak ki hozzá, akkor leszophatnak=(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1. Pre-order Total War: Shogun 2 from Steam and get all eight items free. (You: "THAT'S INCREDIBLE!")
2. Buy all eight items in Team Fortress 2's Mann Co. Store. (You: "I CAN'T BELIEVE IT! I WON'T BELIEVE IT!")
3. Collect all eight items through in-game item drops or crafting. (You: "SOMEONE CALL AN AMBULANCE! I'M HAVING A HEART ATTACK! FROM JOY!")
Az a csererendszer eléggé hülyebiztosra van csinálva, nem lehet ott sunyítani, benned meg lehetne annyi józan paraszti ész, hogy meggondolod az idegenekkel való cserélgetést.
Time to nut up or shut up
Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy van egy magyar csávó aki elég csúnyán átvert mert hát igen elég hiszékeny vagyok és így elszedte tõlem az összes sapkámat. Lehet hogy ki fogtok nevetni de én egy kicsit el vagyok keseredve.
Ha ez ügyben bármit is tudok tenni akkor kérlek írjátok le nekem.
Elõre is köszönöm
ui.:
erröl a gyerekröl van szó:76561198012579439
Time to nut up or shut up
/facepalm
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
am udv nalunk ! 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Annak mekkora ára lenne egy kis idõ után😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Portal 2höz meg nem hiszem, hogy adnak majd elõrendelõ sapit... nincs arra szükségük, annyian rendelik sztem elõ így is😄😄
Metro2033-at kipróbáltam, és eléggé hangulatos kis játék.
Portal 2-höz mikor írják ki az elõrendelõi sapkát? 😄
de legalább ronda

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"