Deus Ex 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Nem tudod ki magyarítja? és hogy áll? Mert ha bérdemes várok...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Talán nyárra lesz magyarítása én addig nem is játszok vele, addigra feltuningolják patc-ekkel, meg textura pack-okkal, és elég jól fog menni meg jól fog kinézni

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

tibor16
Nem rossz játék ez, csak ez a sok szöveg ne lenne. -mire kihámozom a lényeget csekélyke angol tudásommal...A grafika tényleg sokkal jobb kellene legyen, de nagyon sok minden mozgatható, szerintem ez viszi el azt amit a grafikán megspóroltak.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ez tényleg marhaság, én is beleszaladtam. dxben is tartalékoltam a dolgokat...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

tibor16
Nahh rájöttem, amíg nem installálom a kütyüket, nem enged tovább. És ha én nem akarom elhasználni? -micsoda hülyeség... Amúgy nekem ATI 8500-al simán megy fullon, igaz 2,4-es proci meg 512 Ram van meg XP van mellette. De olvastam, hogy sokkal jobb ketyerékkel is akad, csak azért írom. Na megyek szunyálni...jóccakát.. (a grafika nem baj, ha jó a játék,-úgyhogy meglátom)

tibor16
Neeeeeeeeeem tudok a k*b*sz*tt biológiai labórból kijutni, rögtön az elején. Már mindent végignéztem, de nekem nincs szellõzõ ahol kijutok. Mondja már meg vki, hogy kell..vagy hol a szellõzõ (visszaolvastam) mer nekem nincs.. vagy mi a módja mit kell tenni...az uninstallon kívûl 😞((

hykao
Ezt én is olvastam.
Kíváncsi leszek.
dikki*yysw
Állítólag lesz európai deus ex 2, amit tovább políroznak. Mwhaha.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

magillagorilla
Hát én letöröltem.
De azért a cdket nem dobtam ki! Ki tudja? Egyszer talán... 😉

Aláiirás

IMYke2.0.0.0
bgmindenképpen ajánlott a userek által készített textúra turbózást feltenni! ---> link lejjebb!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
magillagorilla: meg lehet szokni. Sõt, mondjuk 3-szori nekiugrással talán szeretni is, de [bgmindenképpen ajánlott a userek által készített textúra turbózást feltenni! ---> link lejjebb!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

magillagorilla
Hát megnéztem ezt a játékot. Elõljáróban elmondom, hogy a DeusEx-et négyszer toltam végig, és a negyediket ugyanúgy élveztem, mint az elõzõ hármat.
Tehát vártam már nagyon a folytatást, de teljesen elfeledkeztem róla... Pár napja megnéztem, mi a helyzet, akkor látom, hogy már rég megvan! Nosza, megszerezni gyorsan! Aztán... a telepítéssel együtt kb. 40 percet foglalkoztam az egésszel! Ez egy nagy rakás sz@r! (saját vélemény)
Mondjátok meg, de õszintén! Nektek ez tetszik??? Mármint ha ismeritek az elsõt.
Ááááááááááááááááááááááááááá!
(bocs, de nagyon felidegesített a dolog!)

Aláiirás

IMYke2.0.0.0
Válasz egyszerû: sok szöveg van.
Azonban sokan dolgoznak rajta.

>> AMD Athlon 64 FX 6200+ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K8T1600) -|- 8192 MB PC3200 DDR (4*2048 Crucial CT25672Y40😎 -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB (1500/3000) -|- Creative Audigy III 7.1 -|- 1406 GB (8x IBM 180GXP SATA) -|- Windows Longhorn 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W) <<

Mayday
Technikailag nehez, vagy a szoveg sok benne?
Regebben, a megjelenes utan irta valaki, hogy allitolag nagyon keves szoveg van benne, meg lehet csinalni gyorsan.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Nincs még magyarítása.
Elõreláthatólag a nyárra lesz egy...

-----------------------------------------

>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) <<

ghost cb
Tudna adni nekem valaki egy linket ahol elérhetõ a játék magyarosítása? Van egyáltalán honosítás hozzá?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

hykao
np
hykao: thx de ezt nem tudtam, különben nem kértem volna ezügyben segítséget.

IMYke2000: sorry, nem gondoltam, hogy sokat kérek de majd utánanézek az általad adott linket.

\" örökké nem eshet.... \"

hykao
Én anno felraktam azt is, nálam mûködött, de tudod az önkicsomagolós, öntelepítõs változat.
az meg hagyjan de nem is mukodik
hykao
Hah, a 33 megásat le ne töltsd bazz.
Az nem más mint az 55 megás Texture Pack korábbi változata!!!
IMYke2.0.0.0
Nem kérsz kicsit sokat?
Nézd át ezt a topikot ill. ezt az oldalt: GameCopyWorld
Aki keres, talál...

------------------------------------------

Nagyon köszönöm a linket amit adtál. Felraktam és láss csodát mûkszik rendesen!! 😊 Na de félre a tréfával ha már itt tartunk, akkor nem tudnál megdobni egy másik linkkel ahonnét azt a 33 megás Packet le tudnám húyni? Továbbá az 1.1-es patch sem ártana (crackelt persze) ha megoldható lenne.

Thx!

CarajoEsp
Beyond GOOD&EVIL. Ez konzol ,de jól fut és a legjobb game😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lehet. Akkor viszont nem igen érdekli,hogy jó lesz-e vagy sem. Inkább, hogy lesz money or not. Mindjuk így már érthetõ miért van kevés igazán jó játék. Oszt néha a money meg a fejlesztés öröme akár (véletlenül) találkozhat is. (beyond b&e). hmm...
hykao
Ebben az esetben már nem így van: Warren Spectornak "státusza" van!
Szerintem a fejlesztõknek semmi közük ehhez. Azt csinálják amit mondanak nekik.
Hát emberek, kerülöm ezt a topicot, sírhatnékom támad ha errõl a ... folytatásról van szó. A demoját már kétszer is elkezdtem, azzal a felkiáltással, hogy biztos csak felületesen néztem, de sajnos nem! Tegnap feltettem a demóját az egynek (megvettem az eredetit ahogy lehetett) csak úgy kíváncsiságból és mellette ragadtam úgy egy órát. Csak a tréning pályán.(már kétszer végigjátszottam)
Ebben az új részben szvsz semmi de semmi olyan nincs amire azt mondhatnánk, hogy az elsõ folytatása. Egy giccsparádé.
Hangulata, hát az nincs neki. A jó...k ...a... t aki úgy döntött, hogy ilyen legyen.
A f..m miért nem tudnak végre egy jó "felnõtt" gamét csinálni. Na, mindegy végigjátszom az egyet megint.
hykao
Azért örülnék, ha a fejlesztõk is megmozgatnák azt a pénzéhes picsájukat, és kiadnának egy PC optim. patch-et, ami egyben poligonszám növelést is tartalmazna.
Mert örülök, hogy mostmár - fanok munkássága révén - a stoptábla felülnézetû hordó ragyás, de jó lenne, ha nem kocka kerekek, meg quake2 szintû hordók hevernének mindenütt.

(Arról már lemondtam, hogy a Harrier emberi kinézetet kapjon...)
Nem olyan rossz játék mint amilyennek elsõre látszik, adni kell neki egy kis idõt, tényleg jobb a texture pack felrakása után

Ezt érdemes feltenni...feltettem és olyanná vált a game (a graf)mint amilyet vártam már elsõre is ! ráadásul ezt 1szerû telepíteni is😊

"vessetek a mókusok közé" :)

IMYke2.0.0.0
Közvetlen link az 55MB-os DX2 Texture Pack Install-hoz...

------------------------------------------

Hi!

Irod, hogy van már egy újabb pack a gammához. Dobnál egy linket ahonnan lehúzhatnám mindezt?

Thx!

Nekem is kb ez 2.8 xp barton 512ddr 9600pro és 800x600-ban minden max végignyomtam, egy két pályán helyen vettem le a 2pipát asszem bloom vagy valami ilyesmi és úgy jó volt, meg persze fenn volt a patch asszem 1.1 az sokat javít rajta

Zetorg
Kinek hogy megy a játék?Milyen gépen?

Nálam 1024x768-ba szaggat mint õrült!(a konfigom az aláírásban)

Na végig vittem én is, nekem tetszett minden negatívuma ellenére szerintem a hangulat közelít, azaz közelít az 1-hez de semmi esélye, hogy elérje, kár hogy nincs fejlõdési rendszer...

hykao
Egyébként letölthetõ az újabb verzió a Map Pack-ból, ennek a mérete már 55MB. (azért vicces, hogy az eredeti textúrák minõsége elmarad az elsõ részben használt textúrák minõségétõl)
hykao
A voodoo-nak alapból az s3-hoz képest homályosabb megjelenítése volt, sokat is kritizálták emiatt!!!
Az ut-hez külön kiadtak egy cd-t s3-as videokártya tulajoknak nagyobb textúrákkal.
A Deus Ex ezután készült, és de bizony, hogy bejátszott az s3tc!!!
A fafelületeknek erezete volt, a vízfelszín iszonyatosan jól nézett ki (mai napig nemigen láttam élethûbbet), a falaknak mintázata volt (közelrõl is)!!!
Valamelyik akkori guruban ki is tárgyalták a témát képeket egymás mellé rakva, összehasonlítva.
D3d-ben, illetve OpenGl-ben is kurva lassan (és bugosan) futott.
MeTal-lal viszont kiváló sebességgel, és a legjobb képminõséggel futott!!!
Az akkor Gforce kártyás haverjaim, miután megnézték nálam a Deus Ex-et, és meglepettve látták az élethû vízfelszínt, a faerezetet, falmintát, valamint, hogy mennyivel gyorsabban fut, s3 kártya beszerzésén kezdték törni a fejüket.
voodooval is ugyanugy nezett ki ( ha nem jobban).
dx1-ben nem voltak nagy texturak, s3tc nem nagyon jatszott be, az egyedul az ut-ben volt.
Mayday
Kerdeztem a PCGurut, azt mondjak, sajnos nem lesz a Deus Ex teljes jatekuk, egyenlore. 😞((

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nem hiszem, csak az uj Guru meg nem jelent meg, de 23-ara igertek, ebben szinkronos Soldiers of Anarchy lesz, es ebben mar benne lesz, mi a kovetkezo teljes game! Es mivel ennel mar regota lapzarta megvolt, siman tudhatja, ha picit is jok a kapcsolatai! Es miutan a Deus Ex mar EVM-ben is kaphato egy ideje, az a kategoriaju game, amit bedobhatnak teljes jateknak siman sztem!
Egyhogy en nagyon orulnek neki!

hykao
Egyik haverom mondta edzésen, hozzátéve, hogy elõször azt akarja végigvinni és aztán a második részt.
De nem biztos, hogy a PC Guruban, csak annyit mondott, hogy Guruban, így lehet GuruGamer is (aminek egyébként ha jól tudom már csak Gamer a neve).
Kamuzott volna?
Mayday
Hykao: honnan az info, hogy a kovi PCGuru-ban Deus Ex 1 lesz?

hykao
Nekem az elsõ rész egybõl jól futott, mert S3-as kártyám volt, és annak saját - MeTal nevû - API-jával volt a leg gyorsabb, és a leg szebb a játék (S3TC-nek köszönhetõen) abban az idõben.
Amúgy akkor egy 2 éves kapcsolatom ment tönkre, a Deus Ex-nek is köszönhetõen, mert inkább játszottam...
insp
Anno a Deus Ex1-et is csak a megjelenés után fél évvel játszottam végig, mert akkora sikerült egy DDR Geforce-ot rakni a gépbe.
A 2 alá is atomerõmû kell, bár közel sem annyira indokoltan, mint az elsõ résznél.
(Komoly nosztalgia lesz úrrá rajtam, ha arra a játékra gondolok. Egyszer még a barátnõmmel is lemondtam a randit, mert már a végén jártam és nem bírtam letenni
Hja, az a játék annyira-de annyira magával ragadó volt, és a második résznél nem akar sehogysem elkapni a feeling...
Bár tutira végigjátszom.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

hykao
Hát ahogy már írtam a Bloom effektrõl: "szerintem olyan mint egy szépségpötty: csak ront a helyzeten".
Ami jól áll, mondjuk a Prince of Persia-nak, az nem áll jól a Deus Ex-nek...
Szóval én sem szívelem a Bloom effektet, de nélküle egyes helyeken hihetetlenül belassul, hogy a fene enné meg...
Azt hiszem megvárom a játékkal az újabb patch-et (vagy az újabb videokártya cserét...)
insp
Nekem nem nagyon tetszik ez a Bloom-effekt, az új texture pack-kal meg sokkal szebb, ha "éles" a kép. (Már majdnem megüti a DX1 színvonalát 4XAA + 16X aniso mellett )
A sebességrõl már nem tudok negatívan nyilatkozni, mert idõközben 3,5 GHz + 1GB RAM-os lett a gépem.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

rorr
próbáld meg az 1.1-es javítást!amúgy meg x-boxon tökéletes csak...

hm..
lehet hogy rossz az iso fileotok?
Nálam is ugyanez a helyzet, ha van megoldás vki segítsen!