1526
  • M.A.D.
    a fracba! :))) ezért nincs raktoron egy helyen sem "az" a videókártya. pedig, már az alaplapomat is megbuheráltam miatta. :)) kár. hogy hasított volna a Deus Ex 2.
  • Mayday
    De az enyem akkor is jobb!!! Hehehe!

• IMYke2.0.0.0
    Szerinted miért "állítottam" össze?
    Mert kurvára idegesítő, az, mit néhányan művelnek itt az SG Fórumban...! Ha lehetne "Ki a legbeképzeltebb a konfigurációját illetően?"-versenyt indítani, bizony, vagy 2 tucatnyi induló lehetne...!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • d1g1t4l sp00k
    offtopic: nem tudjátok,h a Brute Force nevű játékot miért nem irták át ikszbokszról pécére? (2002-es) sztem nagyon állat lenne :)
  • d1g1t4l sp00k
    ilyen gép nincs :)
  • Shep
    Miért te ilyen configgal félsz

Na WTO Airt Terminal merre van?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát másfél gigabájt memóriával én sem félnék egy DX2 futtatásakor...

>> A GÉP: AMD Athlon2 64 FX 6200++ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K18T1600 - PEG32x) -|- 8192 MB PC5200 DDR4 (4*2048 Crucial) -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB DDRIV - PEG32x (1500/3000) -|- Creative Audigy III 9.1 -|- 2968 GB (8x IBM 380GXP SATA2) -|- Windows Longhorn II 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W)
    A TESZTEREDMÉNYEK: 3DMark 1999: 1 millió pont - 3DMark 2000: 999999 pont - 3DMark 2001: 888888 pont - 3DMark 2002: 777777 pont - 3DMark 2003: 666666 pont - Aquamark 3: 555555 pont - Aquamark 4: 444444 pont - mindezt semmi tuninggal!
    <<
  • d1g1t4l sp00k
    csak futna már rendesen,mer már pálya közben is kilépked,nemscak a helyszinek közti töltéskor :) hülye yenkik se tudnak mit aszondani,pedig nem 1 yenki cseten voltam emiatt,de mindik válasza: "nem tudom,nincs ilyen problémám"... az más kérdés,h az általános konfig ott 1,5 GB DDRRAM,3,2 GHz proci,és ATI 9800Pro / nVidia GeForce 4 Ti / X-Box :)))
  • Shep
    a textura pakkal egész jó, tiszta doom3, csak ezt az air terminalt találnám már meg.
  • dikki*yysw
    Nekem is, de most már remegő kezekkel várom az európai verziót, mert a mostani.. ehheh.
  • Shep
    De akkor is megcsinálhatták volna sokkal jobban is, na mindegy a lényeg, hogy nekem tetszik a játék, nem teljesen olyan mint az 1. de azért jó
  • Shep
    De végig is vittem 2 féleképpen a 3ikat nem sikerült előcsalnom. Hát megnézem ezt a multitoolt, mert máshol simán előkapja, hogy azt kell használni de az ilyen helyeken nem, na másik kérdés WTO Air Terminal merre van, vagy mi az?
  • dikki*yysw
    Azért, mert ehhez a grafikához ilyen számítási teljesítmény kell, most erre mit mondjak :) Ki kell számolnod minden poligonra az összes vetülő fényt, a tükröződés tükröződését, stb.
    Eddig miért nem voltak ilyen játékok? Mert nem volt hozzá vas. D3 sem véletlenül késik ennyit.
  • hykao #1192
    Vagy tudnod kell a kódot, vagy multitool szükséges.
    Nem játszottál az 1-el?
  • Shep
    Na de miért nincs gyorsabb? Mert nem csinálják meg, halálos betegség sincs, csak az ellenszerét nem találták még meg.
  • Shep
    na én ezt mind elhiszem, de valaki árulja el végre a login or neural interface required- el mit kezdjek?
  • Zsoltee_a_bator
    dikkma jol mondja.
    amugy sztem ha bugos akkor azert kene egy drivercsere. vegulis nem tobb 5 percnel. azert is meggondolando mert az unreal2 -es enginu jatekok +15 szazalekot gyorsulnak ati cuccal a legfrissebb driverrel.
  • Dikkma
    Nincs ma ennél gyorsabb per-pixel megvilágításra és stencil árnyékokra képes engine. Még a tenebrae is lassabb, pedig a quake1.
  • Shep
    az megvan, de ez a login or neural interface rquired ez most mi, mi kell ezekhez a panelekhez?
  • M.A.D.
    Elég az. Sőt...Nagyon könnyű a játék. A templomot megtalálod gyorsan.
  • Shep
    Még az elején, jelentenem kellene a WTO-s csajnak, hogy mi a helyzet, de azt hol tegyem meg, a régi holmik kiállításán hogy tudom feltörni a gépet, mert azt írja, hogy login or neutral interface vagy mi kell neki, ez mit jelent?

A templom merre van, /oda is kellene menni jelenteni/. Ebben csak ilyen nyamvadék az inventory, hogy alig fér el benne egy pár cucc? Nem fog ez bővülni?
  • Shep
    ne szédíts már, ettől sokkal szebb cuccok is vannak, és nagyságrendekkel jobban futnak, még a FARCRY is jobban megy, pedig az azért igencsak szép.

Zsoltee:
    Hát a fene tudja lehet segítene egy driver csere, de ez a DNA driver most nekem bevált és csak emiatt nem akarok cserélgetni, de most feltettem 1024-be és így már alig van villódzó textúrapont, szóval rátudok azt kész.

• dikki*yysw
    Igazából nem optimalizáció kérdése a sebesség, ez a grafika ilyen teljesítményt igényel.
  • Zsoltee_a_bator
    eleg fura, meg nem lattam hogy ilyet okozott volna a zmask. total alap feature, meg szukseges is. nem lehet hogy mas dirver kene esetleg? vagy vmi mas beallitasba beleboktel ami miatt lehet valami?
  • Shep
    felraktam, és közben rájöttem, hogy ha a Z-mask be van kapcsolva akkor vannak a villogó textúrák, viszont ha kikapcsolom -10 fps, szóval választhatok, játszok elfogadható sebességgel villogó pontok mellett, vagy pedig nincsen villogás de van lassú szaggató játék, vagy van még egy lehetőség játszok 640-ben, de hát az meg már elég durva, még jó hogy nincs 320x200. A készítők meg elmehetnek a sunyiba, hogy nem bírnak vmi normális patchat kiadni, hogy élvezhető sebességgel fusson 1024-ben, sokkal de sokal gyengébb gépeken, mint most. Mondjuk azt nem értem, hogy a testerek milyen gépen teszteltek, hogy nekik ez nem tűnt fel, vagy lehet a tester csapat a munka végére megvakult 10 fsp miatt, háát nem tudom.
  • hykao #1180
    Textúra pakkot mé' nem rakod föl? Igaz, hogy ragyás lesz még a kávégép is, de ég és föld a különbség.
  • Shep
    Nem húzom 9700 Pro, az elején mikor a textura pack nem volt fent akkor úgy emléxem jó volt, de most akárhova állítom ez van, a bloom nincs bekapcsolva, mert úgy tök bénán néz ki tök elmosott lesz az egész.
  • hykao #1178
    Kiváncsi leszek erre az európai verzióra...
    ...tartok tőle, a Harrier abban sem lessz kevésbé origami szerű, pedig az is európai...
  • hykao #1177
    Ne pipáld be a BLOOM-ot.
    Nálam akkor volt ilyen, ha be volt pipálva.
  • Zsoltee_a_bator
    milyen vga, huzod-e stb?
  • dikki*yysw
    Én is az európai verzióra várok, aztán mehet ki DVD-re.
  • Shep
    A fekete/fehér apró villódzó textúra pontokkal mit lehet kezdeni?
  • Rusy
    Talán az európai verzió felteszi az I-re a pontot...
  • rorr
    még szerencse ,hogy elmentek egy annó 500mhz-es gépre és tnt2,voodoo3-ra optimalizált motorral(q3)még a medal of honor is hasít ezen a gépen pedig azt már feltupírozták egy kicsit!nem beszélve a ravensoft-os játékokról!egyébként két gépem van és a régin p3 800mhz,gf3ti200 vígan játszom a neten a jedi knight2,3-at!
  • hykao #1171
    Ebben az esetben - bár jó lenne - de nem ez van...
  • janos666 #1170
    Pedig volt már olyan játékom, hogy majd be szartam mitől szaggat nálam ha a 9600 visz, mire rályöttem, hogy hibás a crack ami a CD-n van és ezért nem megy, feltettem egy másikat és ment faszául, ahogy csak kell!
  • hykao #1169
    Sajnos biztos, hogy nem azért szar!!!
  • janos666 #1168
    És mivel nem értek a játékhoz ez valószínűleg hülyeség, de nem csak normális crack-et nem lehet/nem bírnak csinálni a játékhoz, és nem ezért van tele bug-okkal meg fagy le egyes pályákon? Van egy embernek is eredeti verziója?
  • janos666 #1167
    Hát a rági gépem 1.6P4, 128Mb SD-RAM, és Gef2MX400 32Mb volt és azért szépen elmentek rajta a quake3-motoros játékok 800X600-ban.
  • hykao #1166
    hát ha nem quake2 szintű textúrákat szeretnél látni a játékban...