Deus Ex 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Amúgy, tényleg sokkal szebb a game. Még jó, hogy csak 3 órát nyomtam vele (enélkül). 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(az eredeti jatekban az xbox valtozat kis texturai vannak)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez az autóinstallos 30Mb-os verzió.
hardwiredre azt linkeltek ki.
tudnal adni egy linket?
Nem másolgattam semmit sehova!
A Readme.txt lehet, hogy a korábbi 0.2-es változat csökevénye, ez már a 0.5-ös verzió.
Mayday:
Az 1.1-es patch, emlékeim szerint:
-gyorsmentés funkció
-árnyékrészletesség állító a menüben
-kisebb méretû betûk
-közvetlen váltás a fegyver-bio-feladat menük közt
-semleges szereplõk ellenségesre váltanak megtámadásukkor
-meg ilyesmik...
A Mappack abszolút nem hivatalos, annál nagyobb szégyen ez a fejlesztõknek!!!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
En meg ott tettem el kesobbre a jatekot, hogy egyszer kiprobaltam, es akadozott.
Update-eljetek mar, most hogy all? Allitolag kijott egy peccs, ami mar javit rajta? Es most meg itt van ez a texture pack is, ez mit csinal? Gyorsit ez is valamit? Es ez hivatalos cucc?
Tudnam-e mostmar lvezhetoen, es SZEPEN jatszani az alabbi konfigon:
XP2500+, 512DDR 400Hz, ABIT NF7S-v2, ATI Radeon 9800Pro.
pedig bemasoltam a kello konyvtarba a texturakat, helyere az ajanlott ini file-t is.
a readme.txt szerint csak ennyit kell csinalni, ami nem hiszem hogy igaz, mert a zip-ben van egy exe file is ami a .idb fileokat modositja, hogy az alternativ texturakat hasznalja a progi. hiaba masolom jo helyre es hasznalom az exe-t (egyesevel vegig a texturakon), latszolag jol mukodik, de a texturak sehol..
Ja, remélem nem szúrja el ez a texturaupgrade (30M😎 a dolgot, mert a 2 CD-t tegnap delete-teltem.
1.2-es (tort) patchet tudtok valahol?
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Elõtte:5fps
Utána:4fps
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Deus Ex High-Res Texture Pack
Egy kis minta:
Elõtte:
Utána:
Nagyon faja!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Miután a VOX Clubban kipakoltam az irodát, vmi mutant akármit kellene feltöltenem az Omarnak, hol és hogyan kell ezt?
Miután megcsinálom a karaktert és indítanám, kilép a desktopra. Írtátok ,hogy win2k compatibilityre kell állítani. Na a kérdés, hogy ezt hogyan kell?
Már évezredek óta ott van!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rakd vissza a patch-elés elõtt az eredeti ion-launchert (vagy mifenét).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

THX.