Deus Ex 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Most ez a "Deus ex invisble war" a Deus ex 2??
És ez a texture pack a #1040-nél ehhez az invisible war-hoz való?
Next PC upgrade: 2022
az yóóó 😊 nem is tudtam,h ennyi gyõri van a forumban 😄
más:
amugy a gépem nem kevés neki,mert ha tetszik ha nem,1ik haveromnál a config a kövi:
AMD Athlon 1,2 GHz,ATI 8500,256 MB SDRAM, az enyémnél 1-el régebbi driver... (ezt is én vittem neki,mer nincs netje)
a poén: neki ugyan szaggat rendesen,de LEGALÁBB MÛKÖDIK!!!
alaplap ugyanaz,csak neki 30 GB-s,nekem meg 60 GB-s vinyom van. na,akkor bárkinek bármi 5let arra,h mégis mijjarák baja van a játéknak pont az én gépemmel,ha 1 rosszabb konfig alatt bezzeg mûxik???
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
arra elég hogy a rendszer fusson, max egy aknakeresõt lehet elindítani, ha már jáccani akarsz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a fájl neve,amit leszedtem: catalyst-7-981-040127m-013420c.exe
ujabbat még nem találtam 😊
amugy minden totál minimumra van állitva (kár,h nincs safe mode,mint ahogy az UT bácsinál mexokhattuk) 😄DD
Amúgy, én nagyon a driverre gondolok, hogy régi, 3.8 vagy régibb.
Ha ATI a kártya, akkor ajánlott mindig a legújabb (kicsit bugmentesítettebb) verzió használata.
XP jól érzi magát 128 MB RAM-al is, de MINT MINDEN OPRENDSZER esetében, jobb, ha több (még hatszor többet is meg tud enni!).
A Játékhoz ajánlott a "clean" install, 1.01 patch + a textúra (55MB-os) pack.
Ha ezek után is szarakodik, akkor jegeld a dolgot a következõ hardware upgrade-ig, vagy a március-áprilisban érkezõ, valszeg 1.02-re tuningolt EU-verziót!
2. 384MB RAM...hát karcsú egy kicsit,ha XP az oprendszer!
3. Indíts úgy a konfigot, hogy minimális a beállítás. Ha, úgy is kivág akkor video v. audio codec hiba lehet.
Elsõre ennyi.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha nem jól jön le, akkor nálad van a hiba!!!
Próbáld meg letöltésvezérlõvel (elõtte töröld ki a picsába a rossz fájlt)
Nem tudom miért lép ki nálad, de másnál is volt ilyen, és korábban volt is róla szó itt.
A BLOOM (szépség) effekt, egyfajta tündöklõ homályosítás szerûség (csakhogy ami jól állt a PoP Sands of Time-ban, az szerintem faszság ebben a játékban, hisz itt épp nem szépnek kell lennie a helyszíneknek).
Valószínûleg nem a BLOOM bepipálása, vagy kipipálása miatt engedett tovább, egyszerûen csak épp olyanja volt a programnak...
Ha nem sikerül dûlõre jutnod, akkor várd meg az európai kiadást, elméletileg márciusban jön...
...és azt nyilatkozták, hogy szebb, stabilabb, gyorsabb lesz, mint az észak-amerikai (erõsen bétagyanús!!!) verzió.
légyszi segitsetek!!!
konfig: AMD Athlon 1 GHz,ATI Radeon 9200SE, 384 MB RAM
1: láttam már ezt a kérdést,de nagyon elsiklottatok felette,és nem ugy nézett ki,mint akik válaszolni akartok rá,ugyhogy megkérdezem ismét
DX2 + patch 1.1 + crack
MIÉRT van az,hogy beszálltam a liftbe,és kilépett?
aztán kiszedtem a pipát a bloom elõl (lehet h az én szemem rossz,de semmi változást nem vettem észre,nem ugy,mint ti) 😊,szal kiszedtem a bloom-ot,és továbbengedett...
aztán a legnagyobb riadokészültségben felkaptam 1 stukkert, majd lelõttem az 1ik õrt 😊 és nekiálltam kosarazni 😊
majd vissza a lifthez,és bla bla a csajjal,és be a liftbe
töltés
homokora megjelent
windows kép (ami még futott,az mind látszott)
fekete kép
homokora
winFOSba kilép
és azért kérdezem ezt ismét,mert SEHOL NEM TALÁLTAM RÁ MAGYARÁZATOT,ÉS SENKI NEM TUD SEGITENI!!! MIÉRT LÉP KI ÁLLANDOAN??? miért nem enged tovább,akármit is állitok a beállitásoknál?
2: be tudnátok vágni nekem 1 olyan textura pack linket,ami mûxik is? mer a 33 MB-s az 404-es,az 55 MB-s meg 33 MB-vel le is jön,csakhát "incorrect packet size" szöveggel nem hajlando települni,és sehol nem találtam olyan linket,ami müködne,vagy legalább letölthetõ lenne!
elõre is köszi a segitségeket!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na akkor neki is állok leszenvedni azt az 55 Mb-ot
Szerintem kurva égõ, hogy a rohadt Xbox-ról (ezért van az alacsonyabb textúra minõség) képtelenek voltak normális PC portot csinálni!!!
Itt maga a motor van szarul megírva!
A videokártyák (legalább 128mb ram) elbírnak jobb minõségû textúrákat is.
Kiváncsi leszek...
Mondjuk így már megkaptam a választ az értetlenségemre, mert korábban nekem magas volt, hogy Európában miért csak március környékén jön ki...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...