1526
-
#1245 Sajnos - nevetséges módon - az Nvidiások is panaszkodnak rendesen, náluk sem fut jobban úgy tűnik. -
#1244 mivel az nvidia pénzeli őket ezért nem biztos ,hogy az ATI csúcskártyáin jobban fut mint az NVIDIA kártyáin azért ehhez nagyon értenek ahelyett ,hogy jobban optimalizálnák a kódot! -
#1243 a gameburnworld.com oldalról tölthető a 1.2-es javítás crack!üdv! -
#1242 Na de milyen felbontásban, és milyen részletesség mellett???
Nekem 1024x768x32, 4xFSAA, 8xAniso, a többi fullon (a játékban is) -> azért egyes helyeken nem úgy futott, ahogy az elvárható lenne egy 9800pro-n. -
#1241 Hát nekem egész jól futott, szerencsére. -
#1240 De csak az év végén.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1239 Dettó. Én is veszek majd egy új VGA-t. Szerintem egy 9800 XT lesz belőle, vagy egy "középkategóriás" 420-as.
#1238 ...én még várok az EU kiadásra (meg az r420-ra, azon majd talán már tényleg akadásmentesen fog futni...) -
#1237 1. mindenkit leölsz
2. segítesz az illuminatinak
3. segítesz a lovagoknak /templar/
4. segítesz JC-nek
5. hát értelme nincs de próbáldd ki az UNATCO romjaiban vedd fel a zászlót és tedd le a Manderley irodájából nyilló WC-ben, de úy hogy rendesen álljon, majd húzdd le a WC-t és ekkor ... -
#1236 5??? -
#1235 Hát mind az 5 befejezés elég érdekes, valahogy egyik se nyerte el a tetszésemet. -
#1234 Fontos:
Általában a patch-eket - ugye - nem warez verziókra készítik! Ergo a mostani, 1.2-es patch is eredeti Deus Ex 2-öt igényel(ne)
Megoldás:
1. A korábbi (1.1-es) Deviance-féle töréshez mellékelt (vagy jó esetben általad félretett) eredeti exe visszamásolása.
2. 1.1-es patch újratelepítése! - Mert az 1.2-es az 1.1-essel módosított exe-t keresi!
3. Semmi crackelés!
4. 1.2-es patch telepítése!
5. Crackelés - most még nem létezik 1.2-es NoCD, de hamarosan lesz, tuti.
#1233 de van hozzá crackelt exed? honnan szedted le? -
#1232 Ó, letöltöttem, de mikor elkezdi telepíteni akkor 8%-nál azt mondja, hogy a régi file nem létezik. Na ez mitől van? Vissza kell tenni az eredeti exe-filet, vagy előbb az 1.1-et kell feltenni, hogy felmenjen? -
#1231 1024X768, 4XAA, 8XAF
De ha leveszem az AA-t, AF-et, bloom-ot már sosem esik 30 alá. -
#1230 Még nincs. Majd itt kell keresni: GameCopyWorld
#1229 Valaki tudna linket adni ahonnan le lehet szedni az 1.2-es patchez a cracket?? -
galocza #1228 ezzel próbálják növelni a replay value-t. ami nem baj, de elegánsabban is megoldhatták volna... -
#1227 Van ujjabb patch!!!!!!!!!!!
[PATCH] Deus Ex 2
A 12 megás csomag a már korábban publikált textúracsomaggal együtt igen jó párost alkot. Mindkettő főleg grafikailag izmozza meg a cuccot.
Patch (12MB)
INFO: GAMESTAR!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1226 nekem 1024-ben 40-50 néha felette, de van ahol leesik 25-re, bloom nincs bekapcsolva. 2500+@3200+ 512DDR 9700Pro
Ha bloomot bekapcsolod +5-10 fps. 800x600-ban +10-15 fps -
#1225 attól függ milyen felbontásban -
#1224 Akkor az jó ha átlag 32-40 FPS-vel megy és néha leesik 20-21-re? (fennvan a texture pack) -
#1223 Hát ez nem a fedezdd fel az erdőt mezőt a gép előtt ülve c. játék. -
#1222 Ha valaki tudja... -végig belső terekben megy a game? -egy kissé uncsi. Na jó, tudom van szabad ég, de nincs szabad tér (pl Chrome). -
#1221 De hát miért nem lehet mindkét oldal kedvére tenni, nekem ez annyira tetszett volna, kár, hogy ezt a lehetőséget a készítők nem vették számításba, na mindegy ettől függetlenül még tetszik a game, csak ne lenne, olyan irgalmatlan nagy gépigénye. -
galocza #1220 nem bug, választanod kell.
én is xarakodtam vele sokat, és annyi igaz, hogy a készítők a "választási kényszert" elegánsabban is megoldhatták volna... -
#1219 Mekkora bugot találtam, ill. annyira nem is bug, csak a készítők nem gondoltak erre a lehetőségre. a Mako gyárban, mikor fel lehet venni a szuperfegyvert, vagy pedig meg lehet ölni a tudóst, én ott azt választottam, hogy felveszem a fegyvert, de még mielőtt a gombot megnyomtam volna, bepakoltam egy ládát az ajtóhoz, hogy ne tudjon bezáródni, miután felvettem a fegyvert megyek a dokihoz hogy megöljem, erre nem lehet mert halhatatlan lett, na mondom ez jó, most hogy tegyek mindkét oldal kedvére :) -
#1218 Textura packot feltetted? Azzal nem csúnya sőt, -
d1g1t4l sp00k #1217 én kidobtam a fenébe... nem szarakodok 1 ennyire csunya játékkal... UFO Aftermath rullah -
#1216 Á megtaláltam. Abból vajon gond lesz, ha a csajjal aki a helikoptert vezeti elmegyek a Mako gyárhoz, mert ugye azt mondja, hogy ő nem jön többet Seattlebe, vissza tudok majd jönni, vagy már nem is kell visszajönni? -
#1215 WTO Air terminal merre található? -
#1214 Látod, ezért jó ez a Windwos Longhorn II! Az Internet Explorer 9.0 minden oldalt megnyit ám...!
M.A.D. #1213 a fenébe! nem jön le az "ATI-s" oldal. :)
biztos server internal error, vagy linux alatt jó csak. -
#1212 Pontosan.
#1211 Leesik, leesett, stb...
A "májergépem van" aláírással én sem értek egyet. Egyszerűen fölöslegesnek tartom ilyennel "teleszemetelni" a fórumot. -
#1210 Ha valamit nem értesz, akkor kérdezz, de ne ítélj elsőre!
Amúgy, ha valamit nem értesz inkább hallgass... Látom, semmilyen poén nem esik le neked.
#1209 IQ topic lett... -
#1208 Á, dehogy. Nekem ezt adták:
Quake 5 + Doom IV - igaz, mindkettő speciális tömörítéssel ráfért 1-1 DVD-re, még szerencse, mert amúgy az első 9 CD-s a második "csak" 8 CD-t kóstál...
A kártya drivere (ATI Catalyst II 19.30-as verzió) pedig egy újabb DVD-n érkezett a dobozban - először nem hittem a szememnek, de amikor a frissen felpakolt Windows Longhorn II-re fel akartam tenni az ATI Radeon III-at és betettem a 72x-es DVD-írómba a DVD18-as lemezt (tudod, az a 4 rétegben írható fajta!), akkor láttam, hogy egy komplett DivX2-be tömörített (4 órás!) oktatófilmet is mellékelt az ATi... Gondolom, a sok lúzer júzer miatt...!
M.A.D. #1207 :))) ja-ja. pedig ehhez adhatnának ajándék Deus Ex collectiont is. :)
-
#1206 Melyik videokártya?
Ez: ATi Radeon III 11900 [1024 MB DDRIV RAM; PCI Express 32x-es csatolófelület (1500 mag frekvencia / 3000 MHz DDR4 alapfrekvencia)?