1526
-
galocza #1325 huhh, nekem tetszett (valamennyire) a dxiw, bár makacsul visszautasítom hogy ez 2. rész vagy folytatás lenne.
ugyanakkor vicces, hogy annak ellenére hogy:
-dx mániákus vagyok,
-nem szeretem a 3rd person kezelést
-ki nem állhatom az sw univerzumot
a kotor az utóbbi idők legkellemesebb csalódása volt és a legszórakoztatóbb játéknak találtam hosszú-hosszú ideje. de hát ízlések és pofonok... -
Beer #1324 Hogyan tudok megszabadulni 1 tárgytól/pl. egyszerűen eldobni/ ,ha már nincs rá szükségem?
Próbáltam már mindenféle billentyűkombinációt,de semmi eredmény! -
#1323 Biztos ez a baj, gyengécske. Úgyhogy uninstall... -
#1322 Angol nyelvtudásod milyen szinten van?
Jó ez a játék, de ha nem éreztél rá az ízére, akkor tényleg jobb ha letörlöd, minthogy küszködj vele, mondjuk az 1 tényleg jobb volt, de szerintem ez sem rosz, és nekem pl. a K.O.T.O.R-tól jobban tetszett -
#1321 Tényleg, -van magyar végigjátszás??? -mert már fogalmam sincs, a küldetéseket befejeztem-e. Igaz, azt sem értem, mi a játék célja. Csak megyek előre, osz kész. Bele vagyok kavarodva a sok egyforma helyszínbe, meg a karakter nélküli figurákba..- hmmm - le fogom törölni a francba... -
#1320 Mindenesetre remélem, hogy megoldják ezt a problémát -
#1319 Nem mondtam, hogy szebbek...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1318 Hát lehet, hogy nagyobbak, viszont csúnyák. -
#1317 Nem jó hozzá.
A DVD-s változatban a textúrák is nagyobbak...
#1316 Nem tudom, hogy létezik-e az, hogy a textúra pakk nem jó a dvd-s verzsönhöz?
Mert nekem gyakorlatilag egy árva textúra nincs sehol, csak szürke alakok vannak mindenhol :-(
Így egy kicsit érdekes a stuff :D -
#1315 Van már magyar végigjátszás?? -
Robbb #1314 Én éppen most töltöm a cuccot, mert későn érő típus vagyok. Tán meg kéne várnom a magyarítást? Picit félek, hogy az 1600+ nem fogja vinni, csak 5 fps-sel 800*600-on. -
Rusy #1313 Hát az az igazság, hogy nálam se igazán befutó, legalábbis a hangulata néhol jó, de eleinte csak az 1 tiszteletére játszottam vele, nagyjából értettem a lényegét, de azért ha a magyar kész lesz végignyomom, mert vannak tisztázatlan dolgok -
#1312 Nekem is azért van meg eredetiben az 1. rész.
A 2. nálam nem befutó... pedig az EU-s verzióra vártam már 3-4 hónapja.
Corey #1311 jól beszélsz, meg is éri, bár az 1 jobban megérte:) Az üt mindent -
Rusy #1310 Hát nemtom szerintem egy sima sztereo erősítőn 4 hangfallal jól szól ugyn, nemtom 5.1-be milyen, de ha a hangok jobbak azért nem fogom leszedni a dvd-s verziót, meg amúgyis majd meg akarom venni, az 1 is megvan ez kötelező... -
#1309 Még mielőtt nagyon elkezdenél örömujjongani:
- a gyorsabb töltés az 1.2-es [integrált] javításnak köszönhető!
- az, hogy a hangok tömörítési rátáján finomítottak a DVD-n lévő változat esetében, nos, ez a minimum - UGYANIS 3.8 GB-NYI KAPACITÁS ÁLLT RENDELKEZÉSÜKRE, KÖNYÖRGÖM!
#1308 Mielőtt nagyon belejössz , elmondom miben MÁS a DVD verzió:
1: sokkal gyorsabban tölt (a tömörítetlen file-ok miatt)
2: tényleg tisztábbak a hangok
3: AKI KOMOLY FPS NÖVEKEDÉST AKAR LÁTNI, AZ FUTTASSA WIN98 ALÓL A JÁTÉKOT. NAGYON KELLEMES MEGLEPETÉSBEN LESZ RÉSZE.
-
#1307 Igen. Ugyanaz.
S hogy mi támasztja ezt alá?
Az, hogy az 1.2-es patch "jótékony" hatásán felül semmi új nincs benne. S ha mégis, nagyszerűen eldugták - ergo, nem szépítettek, gyorsítottak, vagy netán DeusEx1-eztek rajta semmit!
Pedig, ezt reméltük az EU-verziótól, titkon...
Csalódásom mértéktelen!
Rusy #1306 Bocs hogy mégegyszer megkérdezem, akkor tehát nem érdemes leszedni a dvd verziót, főleg hogy az nekem 2 nap, csak a texture pack 1.2-es patch és akkor szinte ugyanaz? -
Corey #1305 hát nemtom, a sounds fájlok nevében ottvan a nagybetűs DVD felirat, és mind betömörített.. -
#1304 Nem lehet érteni amit írok? A DVD-re a TÖMÖRÍTETLEN változatát tették a Játéknak! Ezért ilyen nagyok az archívumok [hangok, textúrák és filmek]!
#1303 Van valahol magyar nyelvű végigjátszás? -
Corey #1302 Nemigaz, biztos van valami... ott írtam, hogy CSAK a Video és a Sounds mappa együtt 1.7 GB, míg ezelőttinél maga az egész game volt 1.7 GB... -
Corey #1301 Onnan hogy Warren több helyen is elhintette.. pl a januári PC Guru-ban volt vele egy interjú, amit maga a PCG stáb készített vele, és ott is több soron át kommentálta hogy mit szeretne a 3ba.. -
#1300 DVD-re a tömörítetlen változatot tették fel! És SEMMI VÁLTOZÁS, csak integrálva van az 1.2-es javítás!
#1299 Honnan szeditek hogy lesz 3?? -
Corey #1298 Nnah kezeim közé kaparintottam végre, azonnal neki is ültem.. 1.2 peccs érzékelhető, viszont így elsőre semmi szembetűnő változás nem tapasztalható, bár még csak most tettem ki a lábam a Tarsus Academy-ból.. A game tényleg simábban fut egy kicsit, 800x600-ban mostmár ugy hasít mint anno 640x480-ban, ez 1 jó pont. Viszont a beígért ficsörökből még semmit nem találtam, majd ujraolvasom azt az interjút, ha megtalálom. Viszont hogy a hangok jobbak-e ill. újak-e, nem tudom..vagy én vagyok süket.. mintha ugyanazok lennének, ráadásul az animokat sem tudom szemmel láthatóan megkülönböztetni a régiektől.. ezek tényleg DVD minőségűek? A Video és a Sounds mappa pedig együtt 1.7 GB:P Hát nemtudom, majd kiderül hogy van-e vmi change. Fanatikusok szedjék, akik nem sajnálnák az idejüket egy újbóli végigvitelre.. meg persze az akit érdekel:P Én lenyomom mégeccer, ztán majd a 3.. de könyörgöm.. hogy ha az is ilyen lesz.. no comment.. -
#1297 Na én majd leszedem azt megnézem valamikor! -
#1296 mondjuk ehhez a játékhoz csak hozzáadni lehetne még egy féléves fejlesztés és optimalizálás ráfért volna dehát karácsonyra adták ki!cd verzió! -
#1295 hát tesztelgesd ha ráérsz!még az előző változat mentéseivel is kopatibilis azaz nem hiszem,hogy komolyabban változtattak volna rajta! majd a harmadik rész ha lesz...
bár ha azt is konzolra fejlesztik... én a thief3-tól sem várok sokat sajnos bizalmatlan lettem!dx2 dvd: tetszett a crackerek
besorolása az info fájlban :akciójáték... -
Corey #1294 már csak 2 és fél óra mig kezeimközé kerül, csaknem forditok neki hátat innen:) Amugysi elhatároztam, hogy mégeccer mindenképp végignyomom -
#1293 Kutyából nem lesz szalonna! Ebben a helyzetben pedig, szerintem az ne szerezze, vásárolja meg a DVD-s változatot, akinek eddig sem tetszett a 2. rész!
Corey #1292 nemtudom hogy ígyvan-e rorr, nem vettél észre változtatásokat a tárgyakat meg egyéb dolgokat illetően? Warren leszögezte interjúban, hogy van amit kivettek game-ből és van amit hozzáadtak.. de ehhez gondolom vmeddig el is kell jutni. -
#1291 ... a fejlesztőknek szólt!
#1290 Azaz: nulla változás!
#1289 amúgy megfelel az 1.2-es javításnak a változás! -
#1288 szép az intro ,jók a hangok és mintha egy kicsit simábban futna 800x600-as felbontásban!ja és 3gb-ot foglal a kicsike (szép intro jobb minőségű hangok foglalják a helyet)!!!
sajnos pályák között néha kilép mint a kistesó(cd verzió)! -
Corey #1287 nnah úgynézki holnapra be tudom szerezni, akkor majd írock róla véleményt!;) Remélem tényleg sok alakítás történt.. -
#1286 Dettó. Sajnos, a korábbi USA verzió elég gyengus lett, félek, az EU verzió nem lesz nagy ugrás.