1526
-
#1406 INNEN a több mint 320 textúrát lecserélő nagy csomagot töltheted le.
Itt pedig:
John P. féle módosított textúrák (egyesével kell felrakni, nézd meg előbb őket, és amelyik tetszik...)
-
#1405 az elmosott alacsony minőségű textúrákat cserélik le nagyobb, jobb minőségűre.
a különbség igencsak szembeszökő.
mindjárt adok linkeket. -
Bircsike #1404 És ezek a textura packok mire jók???? Az elmosott textúrákat élesítik ki? Jól működnek? Honnan lehet őket leszedni? -
mike369 #1403 van 1x az 50 megás, meg a John P-félék... -
Zsoldos #1402 tud vki uj textura packot a jatekhoz?
elvileg jott ki tavasszal, de sehol nem lelem. -
mike369 #1401 próbáltam, de ez független attól. -
#1400 textúra pakkot próbáltad amúgy? -
mike369 #1399 semmi változás!
elindításnál minden ok, de ha beállítom a dolgokat és visszalépek a menübe, minden felirat a sarokba menekül. ha váltok egy felbontást pl., akkor rendeződik, de legközelebb ugyanez...
a 3.6-os ati drivert meg valahogy nincs kedvem visszatenni... -
#1398 próbáld a 3. lépést kihagyni! -
mike369 #1397 Üdv!
A következőt csinálom:
1. Deus Ex 2 telepítése
2. Semmi crack
3. 1. patch telepítése
4. Semmmi crack
5. 2. patch telepítése
6. crack
7. Játék...jönne, de innentől a játékban az ÖSSZES felirat a képernyő bal felső sarkában jelenik meg, mintha nem lenne az ini-ben pozícionálva. Csakhogy én nem nyúltam még az inikhez...
Most akkó emmegmiaszösz lehet??? -
Bircsike #1396 Halihó! A Textúra packok mire jók? Élesebbé teszik az így is szar elmosott textúrákat? Mi a francnak kellett konzolra kihegyezni a játékot semmi értelme nem volt, most ezt jól elbasztá Warren Spectorék! Remélem majd a 3. rész sokkal jobb lesz!!! -
#1395 Nem igazán egyértelmű nekem ez a játék. Most végigmentem a "Heron's left apartments"-en, a fegyverraktárig, és végül bementem a templomba, kikapcsoltam a szikrázó generátort de semmi. Már mindenhova mentem ahova tudtam, de idegesítő hogy mindíg tölt 1 percig. Visszafele kéne menni, ki ebből az egész elégazó sikátorból?? -
#1394 ha esetleg vki tud linket kitömöritett változatról..az jó lenne de már megint felidegesitett.. -
#1393 a 2 es patch se birta sokáig.. az a szokásos 14% ál adta fel -
#1392 m1_hub_penthouse.ibd nél megállt az 1.1 patch:!+!!!!!!
-
Rusy #1391 nemtim nekem dvd-s...
de valószínű az -
#1390 DXIW_1.1_Patch
dxiw_12_patch
a két patchnek ez a fájlneve nem? -
#1389 2 cds verzió...
ok adok neki egy utsó lehetőséget..
most ugyis windowst telepitettem:)
tiszta lappal kezdek -
Rusy #1388 Nem dvd-s verzió? mer az alpból 1.2... -
#1387 1. Deus Ex 2 telepítése
2. Semmi crack
3. 1. patch telepítése
4. Semmmi crack
5. 2. patch telepítése
6. crack
7. Játék.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1386 nem működik..lexarom..poedig igy akadozva jáchatatlan..
-
#1385 megpróbálom ugy hogy 1.1 utána 1.2 -
#1384 NEM MEGY FEL FEL EZ A KÖCSÖG 1.2 es patch.. 14% nál megáll(azt irja hogy megatlálta a régi fájlt de nem ua a tartalma..)..pedig nem crackeltem előttte meg semmi -
#1383 Az az első részhez való! Nem ehhez!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1382 Letöltöttem valami magyarosítást, de csak kis .hun fileokból áll. Hova kell őket berakni és mit kell még átírni? -
#1381 dobd el (menubol is lehet) -
#1380 van egy olyan lehetőség, hogy drop és azzal, nézdd meg a billentyűzet kiosztásnál, hogy mire van állítva. Kezedbe veszed az adott tárgyat és drop, ennyi, -
Beer #1379 Sziasztok!
Valaki segítsen,ha egy dologra pl. fegyver nincs szükségem,hogyan szabadulhatok meg tőle???
Pl. pisztolyból van 3 ,de elég lenne egy is.Így nem tudok újabb cuccokat pl. multitool felvenni! -
#1378 Shep adj egy E-mail címes és elküldöm a képet!!! -
#1377 de nem tom mert találtam egy csomót de nem tudtam kifényk.semmit cs a hátteremet megy mindent!!!neked nincs ilyen progid???? -
#1376 Irfanview is lop képet próbálj más képlopó progikat
amúgy meg a print screen gomb is sokszor hatásos, de csak egy képet ment el és azt is a memóriába -
#1375 Na figyi nem tom,de nem tok ki venni belőle képet mert állándóan visszalép a gamesba!!!!És nem akarja lerakni kicsibe!!
-
#1374 Figyi nekem ez Kurvára magas mit keressek és hol mert nekem ez ez nagyon full!!!Mert volt egy progim de letöröltem!!mert jó lenne ha pontosan tudnál egy ildal címet mondani!!!LÉtszi!!
-
#1373 megpróbálom!!
-
#1372 pl frapsal tudsz keress rá -
#1371 Nem honnan lehet olyan progit leszedni amivel képet kitudok fényképezni!!!!Honnan tudog leszedni!!! -
#1370 hú a fene, na tehát [kep] rányomsz, megadod az képek elérési útját és kész is, ja meg persze a mehetre nyomjál rá :) -
#1369 vmi netes tárhelyre felnyomod a képet, aztán ha ez megvan, ahol beírod az üzeneteidet ott van a [kép] c\msy= arra r;nzomsy és megadod a képek helyét, így nincs szükséged html tudásra. -
#1368 Bocsi de hogyan lehet képet beszúrni???Mert nem nagyon tudok ilyesmit esetleg adsze egy címet hogy honnan lehet ilyen prgit leszedni azt max 5ig beszúrok!!Ha tudsz!!De keresek!! -
#1367 hú, tudom hol tartasz, de nem ugrik be, hogy mit is csináltam ott, arra emlékszem, hogy egy helyen ki lehet mászni a medencáből vagy mi az, és hogy a tudósokat kell megmenteni, képet nem tudnál beszúrni kisebbeket vagy 3 at, hátha beugrik.