Deus Ex 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tombi
KÉSZÜLT a játékhoz magyaritás ???

pls, nagyon fontos lenne !!!!

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

hykao
Tûzfal blokkolta??? Ez igazán érdekes...
Amúgy nem vesznek el a beállítások! A kimentésekben tárolódnak! Tehát betöltés után, már a saját beállításaid érvényesülnek.
asysoft
Na, megvan a probléma oka: a tûzfal blokkolta... Most viszont akadt egy újabb: kilépéskor mindig elfelejti az összes beállításomat(v1.1)

/*WTF?!*/

asysoft
Nemrég nyomtam végig a Deus Exet, így nagy hévvel vetettem magam a 2-re, de sajnos nem megy😞 Miután kiválasztottam a karaktert, hallok egy windows-hangot, utána se kép, se hang. Kipróbáltam már simán, 1.1-el, 1.02-vel, textúracsomaggal illetve anélkül, de mindenhol ugyanez az eredmény. R8500LE-m van, Catalyst 4.7-el (4.6-al sem megy) Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?

/*WTF?!*/

Shep
szerintem igen, de mérget nem vennék rá

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor most mûködik a DVD-s verzióval a textúrapack vagy nem? Aki tudja az légyszi írjon már! Köszi!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Shep
hát pedig én úgy tudtam, de mivel mikor én befejeztem a gamét uténna jött ki a patch így már nem próbáltam ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Keversz két dolgot! Az 1.2 peccsben nincs semmiféle textúramódosítás! Hogy is férne bele?!
A DVD-s verzióban valóban jobb minõségû textúrák (és átvezetõvideók) vannak, de korántsem olyan minõségûek, mint a rajongói textúracsomagokban!!!
És az európai változat már tartalmazza az 1.2 peccs módosításait is.
Shep
1.2 es patchel szép textúrákat kapsz és nem kell a textúra pack hozzá, a petch meg ugye felmegy mind a dvd-s mind pedig a cd-s verzióra, de a dvd-s elvileg már alapból tartalmazza a javított grafikát

hykao
Nekem nincs meg egyik sem. Én a CD-s verziót néztem meg annó a textúra pakkal. Akkor még nem volt európai verzió...
Oké! Majd utánna nézek! De én úgy tudom a CD Galaxisban mindkét verzió kapható! Neked a CD-s van meg? Hány CD-s?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

hykao
Amennyiben a "vegyem meg" idézõjelben van...mert itthon úgy tudom csak DVD-s verzió kapható...
De én azt mondtam, tájékozódj elõbb!
Vedd a fáradtságot, és fusd át az oldalakon lévõ infókat.
Lehet, hogy rámegy a DVD-sre is, nem tudom.
Csak azt tudom, hogy úgy rémlik valamelyik oldalon a 2 közül olvastam valamit az európai és amerikai verziók közötti különbségrõl. (mert ugye európában 1/4 évvel késõbb jött ki, és eleve a peccselt verzió...)
Szóval azt mondod hogy ha biztosra akarok menni akkor inkább a CD-s változatot vegyem meg?

hykao
a multiplatform játékfejlesztés gyönyöreinek egyike a kis és rossz minõségû textúrák...

a DVD verzió asszem az európai, ez nem teljesen olyan, mint a CD-s verzió.
nem tudom, hogy erre fel lehet-e rakni a textúra módosításokat.
mintha olvastam volna valamit ezzel kapcsolatban valamelyik textúramódosító oldalon.

azt javaslom olvasd el az oldalakon lévõ információkat, mielõtt cselekszel.
Basszus, de gyönyörûek lettek ezek a textúrák!!! És hibátlanul is mûködik? Miért nem lehetett az ionstormnak rögtön így csinálni? Azt hiszik hogy konzolra többen veszik meg. Én most fogom megvenni a DVD-s DX2-t ha megvan akkor márcsak fel kel tennem ezt a packot és kész? Vagy tegyem fel a patch-t is?

ok.

hykao
Szal elõször érdemes felrakni a nagy 55 megás packot, aztán kedvünkre csemegézhetünk John P. textúrái közül.
hykao
Nem lehet, hogy a thief 3 .ini buherálások valamilyen kavarnak be valamilyen módon?

ha a thief3-at kivégezted, uninstalláltad maradékot kitörölted, majd akkor kéne megnézni, hátha jó lesz.
hykao
pl. ezt érdemes megnézni:
KATT IDE!

és ezt:
KATT IDE IS!
...de miért másznak nekem a szövegek a bal felsõ sahaharokbaaaaaa.....

hykao
INNEN a több mint 320 textúrát lecserélõ nagy csomagot töltheted le.

Itt pedig:
John P. féle módosított textúrák (egyesével kell felrakni, nézd meg elõbb õket, és amelyik tetszik...)

hykao
az elmosott alacsony minõségû textúrákat cserélik le nagyobb, jobb minõségûre.
a különbség igencsak szembeszökõ.
mindjárt adok linkeket.
És ezek a textura packok mire jók???? Az elmosott textúrákat élesítik ki? Jól mûködnek? Honnan lehet õket leszedni?

van 1x az 50 megás, meg a John P-félék...

tud vki uj textura packot a jatekhoz?
elvileg jott ki tavasszal, de sehol nem lelem.
próbáltam, de ez független attól.

hykao
textúra pakkot próbáltad amúgy?
semmi változás!

elindításnál minden ok, de ha beállítom a dolgokat és visszalépek a menübe, minden felirat a sarokba menekül. ha váltok egy felbontást pl., akkor rendezõdik, de legközelebb ugyanez...
a 3.6-os ati drivert meg valahogy nincs kedvem visszatenni...

hykao
próbáld a 3. lépést kihagyni!
Üdv!

A következõt csinálom:
1. Deus Ex 2 telepítése
2. Semmi crack
3. 1. patch telepítése
4. Semmmi crack
5. 2. patch telepítése
6. crack
7. Játék...jönne, de innentõl a játékban az ÖSSZES felirat a képernyõ bal felsõ sarkában jelenik meg, mintha nem lenne az ini-ben pozícionálva. Csakhogy én nem nyúltam még az inikhez...

Most akkó emmegmiaszösz lehet???

Halihó! A Textúra packok mire jók? Élesebbé teszik az így is szar elmosott textúrákat? Mi a francnak kellett konzolra kihegyezni a játékot semmi értelme nem volt, most ezt jól elbasztá Warren Spectorék! Remélem majd a 3. rész sokkal jobb lesz!!!

janos666
Nem igazán egyértelmû nekem ez a játék. Most végigmentem a "Heron's left apartments"-en, a fegyverraktárig, és végül bementem a templomba, kikapcsoltam a szikrázó generátort de semmi. Már mindenhova mentem ahova tudtam, de idegesítõ hogy mindíg tölt 1 percig. Visszafele kéne menni, ki ebbõl az egész elégazó sikátorból??
_Atti_
ha esetleg vki tud linket kitömöritett változatról..az jó lenne de már megint felidegesitett..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
a 2 es patch se birta sokáig.. az a szokásos 14% ál adta fel

_Atti_
m1_hub_penthouse.ibd nél megállt az 1.1 patch:!+!!!!!!

nemtim nekem dvd-s...
de valószínû az

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

_Atti_
DXIW_1.1_Patch
dxiw_12_patch
a két patchnek ez a fájlneve nem?

_Atti_
2 cds verzió...
ok adok neki egy utsó lehetõséget..
most ugyis windowst telepitettem😊
tiszta lappal kezdek

Nem dvd-s verzió? mer az alpból 1.2...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
1. Deus Ex 2 telepítése
2. Semmi crack
3. 1. patch telepítése
4. Semmmi crack
5. 2. patch telepítése
6. crack
7. Játék.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

_Atti_
nem mûködik..lexarom..poedig igy akadozva jáchatatlan..

_Atti_
megpróbálom ugy hogy 1.1 utána 1.2

_Atti_
NEM MEGY FEL FEL EZ A KÖCSÖG 1.2 es patch.. 14% nál megáll(azt irja hogy megatlálta a régi fájlt de nem ua a tartalma..)..pedig nem crackeltem elõttte meg semmi

IMYke2.0.0.0
Az az elsõ részhez való! Nem ehhez!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

janos666
Letöltöttem valami magyarosítást, de csak kis .hun fileokból áll. Hova kell õket berakni és mit kell még átírni?
hiba
dobd el (menubol is lehet)

Shep
van egy olyan lehetõség, hogy drop és azzal, nézdd meg a billentyûzet kiosztásnál, hogy mire van állítva. Kezedbe veszed az adott tárgyat és drop, ennyi,

Sziasztok!
Valaki segítsen,ha egy dologra pl. fegyver nincs szükségem,hogyan szabadulhatok meg tõle???
Pl. pisztolyból van 3 ,de elég lenne egy is.Így nem tudok újabb cuccokat pl. multitool felvenni!
tomasz
Shep adj egy E-mail címes és elküldöm a képet!!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

tomasz
de nem tom mert találtam egy csomót de nem tudtam kifényk.semmit cs a hátteremet megy mindent!!!neked nincs ilyen progid????

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!