1526
  • Mayday
    Nem hiszem, csak az uj Guru meg nem jelent meg, de 23-ara igertek, ebben szinkronos Soldiers of Anarchy lesz, es ebben mar benne lesz, mi a kovetkezo teljes game! Es mivel ennel mar regota lapzarta megvolt, siman tudhatja, ha picit is jok a kapcsolatai! Es miutan a Deus Ex mar EVM-ben is kaphato egy ideje, az a kategoriaju game, amit bedobhatnak teljes jateknak siman sztem!
    Egyhogy en nagyon orulnek neki!
  • hykao #1083
    Egyik haverom mondta edzésen, hozzátéve, hogy először azt akarja végigvinni és aztán a második részt.
    De nem biztos, hogy a PC Guruban, csak annyit mondott, hogy Guruban, így lehet GuruGamer is (aminek egyébként ha jól tudom már csak Gamer a neve).
    Kamuzott volna?
  • Mayday
    Hykao: honnan az info, hogy a kovi PCGuru-ban Deus Ex 1 lesz?
  • hykao #1081
    Nekem az első rész egyből jól futott, mert S3-as kártyám volt, és annak saját - MeTal nevű - API-jával volt a leg gyorsabb, és a leg szebb a játék (S3TC-nek köszönhetően) abban az időben.
    Amúgy akkor egy 2 éves kapcsolatom ment tönkre, a Deus Ex-nek is köszönhetően, mert inkább játszottam...
  • insp
    Anno a Deus Ex1-et is csak a megjelenés után fél évvel játszottam végig, mert akkora sikerült egy DDR Geforce-ot rakni a gépbe.
    A 2 alá is atomerőmű kell, bár közel sem annyira indokoltan, mint az első résznél.
    (Komoly nosztalgia lesz úrrá rajtam, ha arra a játékra gondolok. Egyszer még a barátnőmmel is lemondtam a randit, mert már a végén jártam és nem bírtam letenni
    Hja, az a játék annyira-de annyira magával ragadó volt, és a második résznél nem akar sehogysem elkapni a feeling...
    Bár tutira végigjátszom.
  • hykao #1079
    Hát ahogy már írtam a Bloom effektről: "szerintem olyan mint egy szépségpötty: csak ront a helyzeten".
    Ami jól áll, mondjuk a Prince of Persia-nak, az nem áll jól a Deus Ex-nek...
    Szóval én sem szívelem a Bloom effektet, de nélküle egyes helyeken hihetetlenül belassul, hogy a fene enné meg...
    Azt hiszem megvárom a játékkal az újabb patch-et (vagy az újabb videokártya cserét...)
  • insp
    Nekem nem nagyon tetszik ez a Bloom-effekt, az új texture pack-kal meg sokkal szebb, ha "éles" a kép. (Már majdnem megüti a DX1 színvonalát 4XAA + 16X aniso mellett )
    A sebességről már nem tudok negatívan nyilatkozni, mert időközben 3,5 GHz + 1GB RAM-os lett a gépem.
  • rorr
    próbáld meg az 1.1-es javítást!amúgy meg x-boxon tökéletes csak...
  • Zsoltee_a_bator
    hm..
    lehet hogy rossz az iso fileotok?
  • Augustus Gigo
    Nálam is ugyanez a helyzet, ha van megoldás vki segítsen!
  • Zsoltee_a_bator
    hm. de ha a patch is hozzanyul ahhoz a palyahoz, akkor neked 1.0 -as m4_baseext.ibd kene hogy lefusson a patch...
  • hykao #1069
    Ja!
    Az X-box megette a Deus Ex-et!
    ...és tényleg...
  • Gandibá
    Ez mekkora már :D
  • M.A.D.
    Nálam kicsit lassaban tölt. De, csak ennyi. :)
    Amúgy, tényleg sokkal szebb a game. Még jó, hogy csak 3 órát nyomtam vele (enélkül). :)
  • Mayday
    Es a gyorsasagot befolyasolja valamilyen iranyban?
  • hykao #1065
    tekints az #1040-es hozzászólásra, és egyértelművé válik
  • Zsoltee_a_bator
    nagyfelbontasu texturak.

(az eredeti jatekban az xbox valtozat kis texturai vannak)
  • Zsoltee_a_bator
    koszii
  • Mayday
    De tulajdonkeppen mire jo ez a texture pack?
  • hykao #1061
    ITT VAN parancsolj.
    Ez az autóinstallos 30Mb-os verzió.
  • Zsoltee_a_bator
    hmm. nekem tenyleg a 0.2 -es van meg..
    hardwiredre azt linkeltek ki.

tudnal adni egy linket?
  • hykao #1059
  • hykao #1058
    Én csak letöltöttem a Mappack-et, felinstalláltam - magától megkeresi a célt - és már ment is!!!
    Nem másolgattam semmit sehova!
    A Readme.txt lehet, hogy a korábbi 0.2-es változat csökevénye, ez már a 0.5-ös verzió.

Mayday:
    Az 1.1-es patch, emlékeim szerint:
    -gyorsmentés funkció
    -árnyékrészletesség állító a menüben
    -kisebb méretű betűk
    -közvetlen váltás a fegyver-bio-feladat menük közt
    -semleges szereplők ellenségesre váltanak megtámadásukkor
    -meg ilyesmik...

A Mappack abszolút nem hivatalos, annál nagyobb szégyen ez a fejlesztőknek!!!
  • Evin
    Úgy tudom, hogy ez a texture pack nem hivatalos, és nem is a cég csinálta, hanem elégedetlenkedő felhasználók.
  • M.A.D.
    Azon a konfigon hasítania kéne. Nos, én mindig megvárom az utóbbi 1 évben, hogy kijöjjön legalább 1 patch! mert általában hemzsegnek a BUG-ok. Sajnos. :( Kivétel persze akad....de...Nos. 1.1-es patch fel...én így kezdtem. Esetleg swapfile probléma???
  • Mayday
    Nos, egy kicsit lamer leszek, de azert megkerdezem.
    En meg ott tettem el kesobbre a jatekot, hogy egyszer kiprobaltam, es akadozott.
    Update-eljetek mar, most hogy all? Allitolag kijott egy peccs, ami mar javit rajta? Es most meg itt van ez a texture pack is, ez mit csinal? Gyorsit ez is valamit? Es ez hivatalos cucc?
    Tudnam-e mostmar lvezhetoen, es SZEPEN jatszani az alabbi konfigon:
    XP2500+, 512DDR 400Hz, ABIT NF7S-v2, ATI Radeon 9800Pro.
  • M.A.D.
    Na, tegnap este felrakta a DX2texturepack-ot. Szépen levett a vinyóból. Nos, a töltés lett csak lassab, viszont tényleg szebb, pedig elég közepes gépem van. Igaz a BLOOM be van pipálva, így néha akad. Olvastam több helyen, lehet kiveszem. Amúgy, nálam is full-on megy minden, pedig csak egy XP1800+, 768DDR, ATI9100 128MB, ABIT KG-7-es döcög. Szóval...
  • Zsoltee_a_bator
    nalam nem mukodik.
    pedig bemasoltam a kello konyvtarba a texturakat, helyere az ajanlott ini file-t is.

a readme.txt szerint csak ennyit kell csinalni, ami nem hiszem hogy igaz, mert a zip-ben van egy exe file is ami a .idb fileokat modositja, hogy az alternativ texturakat hasznalja a progi. hiaba masolom jo helyre es hasznalom az exe-t (egyesevel vegig a texturakon), latszolag jol mukodik, de a texturak sehol..
  • hykao #1052
    BLOOM be van pipálva nálad?
    Nálam, ha nincs, akkor katasztrofálisan fut (igaz minden fullon)
  • M.A.D.
    Ok! Akkor szét****fütyülöm ma ezzel a texturapatch-el. :)
  • Zsoltee_a_bator
    bocsi nincs :) a helyen ahonnan toltottem a file-t eliras volt.
  • M.A.D.
    Micsoda??? Van már 1.2-es patch.

Ja, remélem nem szúrja el ez a texturaupgrade (30MB) a dolgot, mert a 2 CD-t tegnap delete-teltem.
  • Zsoltee_a_bator
    az teny hogy lassabb? szerintem egy korszerubb kartyanak tokmindeggy hogy 256 vagy 1024 -es texturat jelenit meg..

1.2-es (tort) patchet tudtok valahol?
  • M.A.D.
    ha jól látom 1.1-es patch alatt nem valami stabil...vagy???
  • insp
    Én nem tapasztaltam semmi változást a sebességben -igaz, előtte is jol ment.
  • hykao #1045
    Hát igen, így már sokkal szebb az egész, kár, hogy egyben lassabb is.
  • hykao #1044
    Mindjárt megkukkolom én is, most húztam le.
  • CarajoEsp
    Így már nagyon komoly csak az a baj ,hogy
    Előtte:5fps
    Utána:4fps
  • Kandurex
    Jah és természetesen mezei userek csinálták...nem a készítő hulladékcég munkája..
  • hykao #1041
    ...és, hogy fut utána???