1526
-
#1125 Nem tudod ki magyarítja? és hogy áll? Mert ha bérdemes várok... -
Rusy #1124 Talán nyárra lesz magyarítása én addig nem is játszok vele, addigra feltuningolják patc-ekkel, meg textura pack-okkal, és elég jól fog menni meg jól fog kinézni -
#1123 Nem rossz játék ez, csak ez a sok szöveg ne lenne. -mire kihámozom a lényeget csekélyke angol tudásommal...A grafika tényleg sokkal jobb kellene legyen, de nagyon sok minden mozgatható, szerintem ez viszi el azt amit a grafikán megspóroltak. -
galocza #1122 ez tényleg marhaság, én is beleszaladtam. dxben is tartalékoltam a dolgokat... -
#1121 Nahh rájöttem, amíg nem installálom a kütyüket, nem enged tovább. És ha én nem akarom elhasználni? -micsoda hülyeség... Amúgy nekem ATI 8500-al simán megy fullon, igaz 2,4-es proci meg 512 Ram van meg XP van mellette. De olvastam, hogy sokkal jobb ketyerékkel is akad, csak azért írom. Na megyek szunyálni...jóccakát.. (a grafika nem baj, ha jó a játék,-úgyhogy meglátom) -
#1120 Neeeeeeeeeem tudok a k*b*sz*tt biológiai labórból kijutni, rögtön az elején. Már mindent végignéztem, de nekem nincs szellőző ahol kijutok. Mondja már meg vki, hogy kell..vagy hol a szellőző (visszaolvastam) mer nekem nincs.. vagy mi a módja mit kell tenni...az uninstallon kívűl :((( -
#1119 Ezt én is olvastam.
Kíváncsi leszek. -
#1118 Állítólag lesz európai deus ex 2, amit tovább políroznak. Mwhaha. -
#1117 Hát én letöröltem.
De azért a cdket nem dobtam ki! Ki tudja? Egyszer talán... ;) -
#1116 bgmindenképpen ajánlott a userek által készített textúra turbózást feltenni! ---> link lejjebb!
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004 -
#1115 magillagorilla: meg lehet szokni. Sőt, mondjuk 3-szori nekiugrással talán szeretni is, de [bgmindenképpen ajánlott a userek által készített textúra turbózást feltenni! ---> link lejjebb!
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004 -
#1114 Hát megnéztem ezt a játékot. Előljáróban elmondom, hogy a DeusEx-et négyszer toltam végig, és a negyediket ugyanúgy élveztem, mint az előző hármat.
Tehát vártam már nagyon a folytatást, de teljesen elfeledkeztem róla... Pár napja megnéztem, mi a helyzet, akkor látom, hogy már rég megvan! Nosza, megszerezni gyorsan! Aztán... a telepítéssel együtt kb. 40 percet foglalkoztam az egésszel! Ez egy nagy rakás sz@r! (saját vélemény)
Mondjátok meg, de őszintén! Nektek ez tetszik??? Mármint ha ismeritek az elsőt.
Ááááááááááááááááááááááááááá!
(bocs, de nagyon felidegesített a dolog!) -
#1113 Válasz egyszerű: sok szöveg van.
Azonban sokan dolgoznak rajta.
>> AMD Athlon 64 FX 6200+ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K8T1600) -|- 8192 MB PC3200 DDR (4*2048 Crucial CT25672Y40B) -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB (1500/3000) -|- Creative Audigy III 7.1 -|- 1406 GB (8x IBM 180GXP SATA) -|- Windows Longhorn 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W) << -
#1112 Technikailag nehez, vagy a szoveg sok benne?
Regebben, a megjelenes utan irta valaki, hogy allitolag nagyon keves szoveg van benne, meg lehet csinalni gyorsan. -
#1111 Nincs még magyarítása.
Előreláthatólag a nyárra lesz egy...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) << -
#1110 Tudna adni nekem valaki egy linket ahol elérhető a játék magyarosítása? Van egyáltalán honosítás hozzá? -
#1109 np -
Demeter #1108 hykao: thx de ezt nem tudtam, különben nem kértem volna ezügyben segítséget.
IMYke2000: sorry, nem gondoltam, hogy sokat kérek de majd utánanézek az általad adott linket. -
#1107 Én anno felraktam azt is, nálam működött, de tudod az önkicsomagolós, öntelepítős változat. -
Zsoltee_a_bator #1106 az meg hagyjan de nem is mukodik -
#1105 Hah, a 33 megásat le ne töltsd bazz.
Az nem más mint az 55 megás Texture Pack korábbi változata!!! -
#1104 Nem kérsz kicsit sokat?
Nézd át ezt a topikot ill. ezt az oldalt: GameCopyWorld
Aki keres, talál...
------------------------------------------ -
Demeter #1103 Nagyon köszönöm a linket amit adtál. Felraktam és láss csodát műkszik rendesen!! :) Na de félre a tréfával ha már itt tartunk, akkor nem tudnál megdobni egy másik linkkel ahonnét azt a 33 megás Packet le tudnám húyni? Továbbá az 1.1-es patch sem ártana (crackelt persze) ha megoldható lenne.
Thx! -
#1102 Beyond GOOD&EVIL. Ez konzol ,de jól fut és a legjobb game:D -
Deajka #1101 Lehet. Akkor viszont nem igen érdekli,hogy jó lesz-e vagy sem. Inkább, hogy lesz money or not. Mindjuk így már érthető miért van kevés igazán jó játék. Oszt néha a money meg a fejlesztés öröme akár (véletlenül) találkozhat is. (beyond b&e). hmm... -
#1100 Ebben az esetben már nem így van: Warren Spectornak "státusza" van! -
Deajka #1099 Szerintem a fejlesztőknek semmi közük ehhez. Azt csinálják amit mondanak nekik. -
Deajka #1098 Hát emberek, kerülöm ezt a topicot, sírhatnékom támad ha erről a ... folytatásról van szó. A demoját már kétszer is elkezdtem, azzal a felkiáltással, hogy biztos csak felületesen néztem, de sajnos nem! Tegnap feltettem a demóját az egynek (megvettem az eredetit ahogy lehetett) csak úgy kíváncsiságból és mellette ragadtam úgy egy órát. Csak a tréning pályán.(már kétszer végigjátszottam)
Ebben az új részben szvsz semmi de semmi olyan nincs amire azt mondhatnánk, hogy az első folytatása. Egy giccsparádé.
Hangulata, hát az nincs neki. A jó...k ...a... t aki úgy döntött, hogy ilyen legyen.
A f..m miért nem tudnak végre egy jó "felnőtt" gamét csinálni. Na, mindegy végigjátszom az egyet megint.
-
#1097 Azért örülnék, ha a fejlesztők is megmozgatnák azt a pénzéhes picsájukat, és kiadnának egy PC optim. patch-et, ami egyben poligonszám növelést is tartalmazna.
Mert örülök, hogy mostmár - fanok munkássága révén - a stoptábla felülnézetű hordó ragyás, de jó lenne, ha nem kocka kerekek, meg quake2 szintű hordók hevernének mindenütt.
(Arról már lemondtam, hogy a Harrier emberi kinézetet kapjon...) -
Rusy #1096 Nem olyan rossz játék mint amilyennek elsőre látszik, adni kell neki egy kis időt, tényleg jobb a texture pack felrakása után -
Gear #1095 Ezt érdemes feltenni...feltettem és olyanná vált a game (a graf)mint amilyet vártam már elsőre is ! ráadásul ezt 1szerű telepíteni is:) -
#1094 Közvetlen link az 55MB-os DX2 Texture Pack Install-hoz...
------------------------------------------ -
Demeter #1093 Hi!
Irod, hogy van már egy újabb pack a gammához. Dobnál egy linket ahonnan lehúzhatnám mindezt?
Thx! -
Rusy #1092 Nekem is kb ez 2.8 xp barton 512ddr 9600pro és 800x600-ban minden max végignyomtam, egy két pályán helyen vettem le a 2pipát asszem bloom vagy valami ilyesmi és úgy jó volt, meg persze fenn volt a patch asszem 1.1 az sokat javít rajta -
#1091 Kinek hogy megy a játék?Milyen gépen?
Nálam 1024x768-ba szaggat mint őrült!(a konfigom az aláírásban) -
Rusy #1090 Na végig vittem én is, nekem tetszett minden negatívuma ellenére szerintem a hangulat közelít, azaz közelít az 1-hez de semmi esélye, hogy elérje, kár hogy nincs fejlődési rendszer... -
#1089 Egyébként letölthető az újabb verzió a Map Pack-ból, ennek a mérete már 55MB. (azért vicces, hogy az eredeti textúrák minősége elmarad az első részben használt textúrák minőségétől) -
#1088 A voodoo-nak alapból az s3-hoz képest homályosabb megjelenítése volt, sokat is kritizálták emiatt!!!
Az ut-hez külön kiadtak egy cd-t s3-as videokártya tulajoknak nagyobb textúrákkal.
A Deus Ex ezután készült, és de bizony, hogy bejátszott az s3tc!!!
A fafelületeknek erezete volt, a vízfelszín iszonyatosan jól nézett ki (mai napig nemigen láttam élethűbbet), a falaknak mintázata volt (közelről is)!!!
Valamelyik akkori guruban ki is tárgyalták a témát képeket egymás mellé rakva, összehasonlítva.
D3d-ben, illetve OpenGl-ben is kurva lassan (és bugosan) futott.
MeTal-lal viszont kiváló sebességgel, és a legjobb képminőséggel futott!!!
Az akkor Gforce kártyás haverjaim, miután megnézték nálam a Deus Ex-et, és meglepettve látták az élethű vízfelszínt, a faerezetet, falmintát, valamint, hogy mennyivel gyorsabban fut, s3 kártya beszerzésén kezdték törni a fejüket. -
Zsoltee_a_bator #1087 voodooval is ugyanugy nezett ki ( ha nem jobban).
dx1-ben nem voltak nagy texturak, s3tc nem nagyon jatszott be, az egyedul az ut-ben volt. -
#1085 Kerdeztem a PCGurut, azt mondjak, sajnos nem lesz a Deus Ex teljes jatekuk, egyenlore. :(((