Kinek higyjek? (Autószimek)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Akkor bemásolom az elküldött levelemet:
Kedves Zerocool!
A www.sg.hu és a www.pcdome.hu oldalakon van egy Kinek
higyjek topic, ahol te is szóba kerülsz. Kíváncsian
olvasnánk a véleményedet az ott leírtakról.
Csá
Azthiszem ez elég messze van a trógertõl. És ha erre sem reagálnak akkor mit várjon az ember ezekután?
Wajk! Megfogom nézni az új 576-ot, biztosan szétröhögöm majd az agyamat.
Lacif2
Legyen szép, ne legyen nehéz, ha meg szaggat a gazdag (hozzánk képest) egyének megveszik a jobb vasat hozzá....
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szomorú.
Lacif2
diegho:
"Ízlések és pofonok! Nem kell egymást azér baszogatni, mert valakinek nem jött be egy game a másiknak meg az a király " Ezzel egyetértek, de pont ti kezdtetek el baszogatni: pl: Te is #47. amikor nem is arról akartam beszélni melyik game jobb.
Na, errõl ennyit. Írjunk értelmes ontopicot vagy semmit.
Én kétlem, hogy egy személyautót össze lehet hasonlítani egy F1-es autoval ami kevesebb mint 3mp alatt 100-ra gyorsul. Meg azt is kétlem, hogy a GP3 elött ülve és versenyve hasonlít a nyújtott élmény egy F1-es autó élményével.
Azért az meglep, hogy sokan mennyire véleményezik a különbözõ F1-es fizikákat. Vezettetek már F1-es autot? Nem. Akkor meg honnan tudjátok, hogy melyik közelít legjobban a realitáshoz? Mondjuk nem sokat számít mert tirátok a széketekben semmilyen erõ nem hat csak gravitációs. És az lenne a szimulációs játék ha a székbepréselõdnél kigyorsításkor meg a kanyarban kapaszkodnod kéne a kormányban...
Lacif2
Télleg Te írtál a B&W topic-ba?
Ami Vampire irását illeti a kanyarodássegitõt télleg csak akkor kapcsolhattad ki ha vagy Joyal vagy kormánnyal nyomod...eh élethûség
F12000 vagy f1cs2Kban ez nem volt meg....a grafó meg eggyértelmüen a gp3 hátránya...
A Gp3 majd a kieglemezével lesz élethû mert benne lesz az összes pálya
De fizikába nem kérdés mi a jobb
diegho: te meg csak offtopic hülyeségek böfögsz. A 47-es üzenetedet meg inkább az EA-nek írd le.
"Élethû fizika" mi... utána meg mész darálni az UT-ben 😊) nesze neked élethûség. Nevetséges vagy.
De nem azért említettem, hogy milyen progikkal játszom olykor, hogy aztán arról vitatkozzunk, hogy azok tényleg a legjobbak-e. Csak azt akartam hangsúlyozni, hogy nem vagyunk egyformák.
"Álomvilgban" én? Ehh. Szerintem messze a legjobb játék a SWAT3, ezenkívûl kurva jó a Commandos a küldetés lemezével együtt. Meg imádom a Porsche 2000et. Ti általában UT (or Q3), Diablo II... Most akkor ki él álomvilágban?
Gyepáltam elég sokat az F1 2000-et (cirka 3 hónap, így utólag nem is tudom, hogy bírtam), de mikor kijött a GP3 és játszottam vele egy órát, utána nyomtam egy Uninstallt az EA Sports könyvtárba.
De nem akarok offtopic lenni, a véleményemrõl annyit, hogy a Grand Prix 3-nak csináltam egy web-oldalt, és nem az F1 2000-hez.
, mire végre karcolás nélkül végigmentem azokon a rohadt városi pályákon! - néha a bill. is kapott a fejére.Jó lenne egyszer már egy mindent elsöpõ NFS rész az EA-tõl, amiben minden eddigi részbõl lennének elemek.pl. a 2. és 3. rész mindenhová mehetek pályái nagyon tetszettek, nem voltak láthatatlan falak.Szóval várjunk, hátha rájönnek erre az EA-sek.
A C64 idõkbõl tényleg a Street Rod volt a legjobb autos progi.Kinek sikerült megvernie a The King nevezetû fickót? - nekem igen.Kár, hogy nincs mostanában ilyen kaliberû és stílusu játék Pc-n.
Az hogy elakadsz ilyen mértékben kuttyát nem érdekli ha elakadsz valamiben mert általában ujságban csak annak a gaménak lesz végigjátszása ami vagy fogyócikk vagy olyannehéz...
Másra ott van a fórum.......
ami az autósokat illeti én a RCre és az Insane re esküdök minõségben de a S4x4 is ott van...más izlés
Szal ne várj havonta 1000 oldalas gurut.....
Diegho:jó ötlet már csak meg kellene valósítani
Ja és a játékokról amit írtál, arról annyit, hogy ha engem kérdeznek, egész más 3 programot mondok. Mondjuk a GP3 összeségében sehol nincs a F1 2000-hez, szvsz. A Colin... meg szinten gyenge, szerintem. Akkor inkább RM. TOCA2-õt láttam csak, elõdjét nem, de ez sem fogott meg. Inkább NFS.
Szóval nem vagyunk egyformák. Ha meg neked nem reális a TOCA2-nek 82%, az még nem azt jelenti, hogy a cikkíró nem ért a munkájához.
Még Laa Yosh mondta az elsõ játéktesztjében(Ultima9), hogy nincs tökéletes játék.Ehhez azt hiszem összes szerkesztõ tartja magát, és nem a saját hülyeségüket írják le(mint mások), hanem a tényeket.Ott volt a Battle for Naboo SW játék.Aki tesztelte az SW õrült volt, de le is írta, hogy SW rajongóknak 100% másnak sokkal kevesebb.
Ha tehetem, akkor csak a Gurut veszem meg, itt mindenki a tényeket írja, senki nem elfogúlt(annyira).Ja és mindenrõl esik szó.
Gurusok: ha ezt olvassátok, akkor mondjátok már el a szerkesztõsében a következõ pár sort!
Szerintem sokan örülnének neki, ha a játéktesztek után nem csak egy minimum configot írnátok le, hanem egy kisebb táblázatot, mint a német Gamestarban, akkor mindenki ki tudja választani, a saját configját(csak proci+VGA kelle, hiszen a memórát csak le kell írni, hogy 64 is elég, de 128 ajánlott).Aki még nem látott német GS-t annak itt egy példa.
K62350 Cele300A cele2600 Duron600
TNT1 nem nem igen/nem igen/nem
TNT2 nem nem igen/nem igen/nem
V3 nem nem igen/nem igen/nem
GF1 igen/nem igen/nem igen igen
GF2 igen igen igen igen
ATi Rage i/n i/n i/n i/n
Ati Exp.
Radeon
Na valami ilyesmit.Ez nem foglalna olyan sok helyet és sokkal jobb lenne így.
Köszi.
Engem nem gyõztél meg die_speed.
Nem is értelek, mert full hülyeségeket írtál.
Pl: Elõször az bajod, hogy el van késve az újságban lévõ cikk, aztán meg hogy túl korai (az 500 dolcsis videókártya). Elárulom ha járatod a Gurut és majdan új kártyát akarsz venni, csak elõ kell szedned a régi újságokat és bizton megtalálod amirõl infó kell, és játékteszt.
üdv:
*HSF*Vampire
Az jó hogy te a rippet végignyomod hamar de addig még itthon meg se jelenik.........
eggyik jön a postaládába másikat veszem harmadikat adják.....
De arra nem is gondolsz hogy az akinek nincs nete mit tegyen.....mondhatod neki hogy net de.......semmit se ér vele....
Amúgy mind3 újság másba jó.....
Bár nagyrészük megvan de legalább legális software..
Ha meg valaki újságot akar venni, amiben sok játék teszt van akkor PC Guru.
(Bár azt nem értettem régen (most nem tudom hogy van) miért kellett egy +(ókori)játék CD-t hozzácsatolni az addig viszonylag könnyen megfizethetõ havilaphoz, ami már amúgy is tartalmozott egy jól feltöltött CD-t. Biztos az volt a cél, hogy az is megvegye aki eddig megvette, a legújabb játékok és a grafikai fejlõdés figyelése miatt (a nagy többség ez szerintem), meg az is megvegye akinek nincs kellõ hárdvere a legújabb progikhoz, mert nem áll úgy anyagilag, de akkor meg hogy tudna elõfizetni a megdrágult PC Gurura? Szóval ezt én nem értem(, Dauby.))
tök röhejes hogy milyen cikkeket tudnak irni a szerkesztök
Számomra volt még egy2 érdekes cikk:
Ducati World
576:by GyZ
GameStar:Mr.Chaos(megkapta a megtisztelõ citrom-díjat)
GyZ végig tiszteli isteniti ezt a fost nem ir hibákról a játékmódokat analizálja de ezt beláthatjuk ez 0...
Garfikájáról csak annyit ír hogy körülményes shogy nincs lens-flare(hát ja Q1 engine is jobb ennél)
A hangról nem írt minek csak az értékelõben jelülték 6/10re....
Meg hogy a hangulata isten köszönhetõ a jó játékmódoknak és a tuningolásnak
Mr Chaos:
Jó pont a karrier mód......Ám mindez oly gyerekesen oldották meg hogy még a GameBoyos kiscsávók is kiröhögnék
hangok:A Ducati hangja egy viagráért kiáltó,löttyedt szívócsövü rakéta porszívó porzsákcseréért könyörgõ hörgésre emlékeztet.
De a legszebb GyZ végszója::
A DUCATI WORLD NEM CSAK EGY IGEN JÓL NEVELT ARCADE SZÉGULDÁS,HANEM AZ UTÓBBI-HA NEM MINDEN IDÕK-EGYIK LEGJOBBAN SIKERÜLT SZÁGULDÁSA.
HMMMM ez fincsi!
A Guru le se írta csak a demónál írta rámutatóan hogy hulladék
Mi az a GK?
Elõször is elnézést kérek Agotól, mert a Warm Upos cikket nem õ írta, hanem Adam (újabb jómadár). A többit azonban mind fenntartom.
Akkor folytatom:
NASCAR Racing 4 (Papyrus):
576 kByte: KeFe
PC Guru: Dauby
Gamestar: Zerocool
- KeFe és Zerocool folyamatosan Nascar-t ír, holott helyesen NASCAR-nak kell írni, mert mozaikszó (elmondjam, hogy minek a rövidítése?)
- KeFe: "átlagosnak mondható digitalizált animáció, amely sem túl jó, sem túl rossz". Ezzel szemben mindenki szerint az elmúlt évek egyik legjobb introja. Tökéleseten visszaadja a NASCAR versenyek hangulatát.
- fogalmam sincs, mi az az "SG movie". KeFe erre hivatkozik. Van valakinek ötlete?
- KeFe siránkozik, hogy milyen gyatra a billentyûzetes irányítás. Ezek szerint egy 576-os cikkírónak egy kormány vágyálom? Elég nagy leértékelések vannak a Media Markt-ba, kimehetnétek egyszer a fõszerkesztõvel, és vehetnétek valamit...
- "a négyféle vezetési könnyítés" valójában öt
- KeFe szerint kétféle autó van a játékban: Dodge és Ford Taunus... Valójában 4 van (Dodge Intrepid, Chevrolet Monte Carlo, Pontiac Grand Prix és Ford TauRus). Ebbõl látszik, hogy KeFe meg sem nézte a játékot, így írt róla véleményt
- Kedves KeFe! "Beaktiválni" szó nincsen. Ha valamit aktiválsz, azt nem kell még be is. És egyébként is, nincsenek nálatok korrektorok? Rengeteg helyesírási hiba van az újságban
- KeFe szerint a belsõ nézet használhatatlan. Valójában ugyanilyen egy NASCAR autó belseje
- KeFe szerint a palánkon meglátszik a sérülés. Az igazság viszont az, hogy nem látszik meg, néhány helyen eleve oda vannak rajzolva a csíkok
- KeFe szerint a motorhang monoton. Aki játszott a játékkal az tudja, hogy nem. A hang együtt él a versennnyel
- KeFe szerint NASCAR kategóriában az EA az ellenfél. Ezek szerint nem hallott a NASCAR Heatrõl, ami az utóbbi idõk legjobb NASCAR játéka
- sem az 576-ban sem a Gamestarban nincs megemlítev, hogy mennyire bugos a játék. Egyedül a Guruban van errõl szó. Ez egy kicsit fontos információ nem, fiúk?
- az 576-os képek 2 pályáról készültek (Daytona és Indianapolis), szinte majdnem mindegyik ugyanabból a kamerállásból... A Gamestar meg tele press képekkel. Zerocool még arra sem volt képes, hogy saját képet mentsen. Gáz...
- Zerocool: "sok pálya a megtévesztésig hasonlít egymásra (ugyanis legtöbbjükön csak körbe-körbe kell menni)". Ha ez nem dilettáns szöveg, akkor semmi...
- Zerocool szerint "a Papyrus ugyan nem tud korszakalkotó áttöréseket végezni". Akkor az eddigi NASCAR játékok mik? Hosszú ideig csak a Papyrus csinált normális játékot ebben a kategóriában
- a márciusi bevezteõben megjelent helyreigazítás azt hiszem sokmindent elárul. A Screamer 4x4 készítõi tették helyre, amit KeFe az elõzõ számban hülyeséget összehordott a játékukról.
STCC2 (Digital Illusions):
PC Guru: Tasnádi Zoltán
- KeFe szerint a játékban van Saab is. Sajnos nincs...
- KeFe szerint 300-zal mennek az autók. Kb. 220-at lehet kihozni belõlük
- az 576-ban tökéletes sérülésmodellezésrõl egy szó sem esik
- az 576-ban a képek is érdekesek: a legtöbbjén ott a körszám 1/25. Árulkodó...
Colin McRae Rally 2 (Codemasters):
PC Guru: Dauby
Gamestar: Zerocool
- KeFe szerint a Colin 2 elõtt a Vrally2 volt a király... Elment ennek az esze?
- KeFe szerint a játékban van norvég pálya. Én nem találtam...
- KeFe: "rajtunk kívül 16 versenyzõ száll a ringbe". Az elég érdekes lenne, mert akkor 17-en lennének a rajtlistán. Én meg csak 16-ot találok mindig
- KeFe: "ez a mód játszható két játékos által osztott képernyõn, de 4 játékos is játszhatja, mindig 2-2 felváltva." Hej, szép magyar beszéd... Egy általános iskolai magyar tanár is a haját tépné ha ezt olvasná...
- KeFe meg van elégedve a sérülésekkel. Közben meg a váltón kívül szinte semmilyen hatással sincs az autó viselkedésére
- KeFe, a Ford Focust talán nem kellene Fókuszra fordítani
- az 576 és a Gamestar szerint nem hiba, hogy a leghosszabb szakasz is csupán 3 perces
- KeFe szerint a Colin 2 szimulátor. Aki ért hozzá az tudja, hogy nem az. Kõkemény arcade...
- Gamestar: már megint ezek a press képek... És a cím mellett mit keres egy Playstation-ös TOCA kép? Mi köze még csak a rallyhoz is?
- a Gamestarban Bad Sector benyögései nagyon gyengék. Pl.: "Bármilyen terepet is válasszunk, nyughatatlan utastársunk folyamatosan ontja az információt arról, hogy mi következik. (Egy ilyen jóstehetség ide, a szerkesztõségbe se ártana... Bad Sector)" Ezt az állatot... Miért szerinted a navigátor kártyából jósolja, hogy mi jön?
F1 World Grand Prix 2000 (Eidos):
576 kByte: Shebhesshég Dhémonha (ki ez a hülye? csak nem KeFe álnéven?)
Gamestar: Del
A PC Guruban nem volt, valószínûleg azért, mert egy bizonyos szint alatt nem kerülnek be játékok az újságba...
- csak a demóját néztem meg, de az elég is volt nekem
- mindent elmond, hogy az 576-ban 93 pontot adtak rá. Azt hiszem, ezt nem lehet felülmúlni
- Del írásában alapvetõen nincs hiba, csak az nem tetszett, hogy egy ilyen szar játék esetén jobban ki kellett volna hangsúlyozni a negatívumokat
Az 576 április számában megjelent Screamer 4x4 interjú viszont tetszett. A kérdezõn érzõdik, hogy ért hozzá, tudja mit kell kérdezni. Ki ez a Bazska? Biztos, hogy nem tartozik az 576-hoz, mert a cikk színvonala sokkal magasabb. És ráadásul õszinte.
Várom a véleményeket a fentiekre.
Lacif2
S GyZ nyomorék névkitalálásai....
Ha már így benne vagy nézd meg a hármasságot a Colin2 esetében is!
Az Insaneel meg........
A Colin2 jobban fog tecceni 10000sort fox itt összehozni...
Jha hozzárakahatod esetleg a formula1.jatekok.hus cikket...
meg ott van a Nascar4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Attól szétesel ezt garantálom!
Lacif2
F1 Racing Championship (Ubi Soft, április):
576 kByte - Ago
PC Guru - Tasnádi Zoltán
Gamestar - Mr. Chaos
- az 576 féle cikk bevezetõjében utalás sem történik az Ubi Soft korábbi F1-es játékaira, úgy írja, mintha ez lenne az elsõ ilyen játékuk
- Ago az EA féle F1 2000-et tartja "a stílus elsõ számú uralkodójának", "az Electronic Arts féle verseny egy reális szimulátor". Aki szokott autós játékkal játszani, az pontosan tudja, hogy az etalonnak említett játék egy nagy sz*r, köze nincs a szimulátorhoz, csak a teljesen kezdõk nézik meg, de õk is hamar észreveszik, hogy mennyire gagyi. Konkurenciaként meg sincs említve az F1GP3, tehát a cikkíró nem ismeri ezt a játékot (akkor hogyan mer írni??????)
- Ago szerint "nincsen nagy gépigénye és egy átlagos gépen is elfogadható sebességet produkál". Szinkronban olvasom a Gamestar-t, ott Mr. Chaos szó szerint ezt írja: "erõs gépen is akadozó grafika". Na most akkor ki hazudik? A Guru-ban nem esik szó a gépigényrõl. Egyébként az igazság ott van, hogy átlagos gépigénye van, ha viszont bekapcsoljuk az Environment Mappingot, akkor szaggat. Szomorú, hogy ezt nekem, egy felhasználónak kell megállapítanom, a tisztelt cikkírók össze-vissza halandzsáznak
- Ago újabb remekmûve: "A rombolókkal sajnálatosan közlöm, hogy nem vállnak le elemek a karosszériáról és nincsenek látható nyomai az amoertizációnak". Ezzel szemben a Guru-ban látok egy megtört autót, aminek a hátsó kereke és az elsõ szárnya, ami ott hever a kerítés mellett. Most akkor ki a hülye? Agonak még annyi esze sincs, hogy a törést bekapcsolja a menüben
- Ago: "A bokszutcában sem kell szerencsétlenkednünk, mert itt a gép veszi át az irányítást." Ez részben így van, de ezt ki lehet kapcsolni, hogy a versenyzõ saját maga vezessen a bokszban. Megint nem tudja, hogy ezt is meg lehet határozni. Kérdem én: milyen alapossággal írta ez a gyerek ezt a cikket, ha ilyen marhaságokat hord össze?
- Ago: "egy versenyen 4 vetélytárs." Igen, alapból 4, de ezt is meg lehet határozni. Nem tûnt fel, kedves Ago?
- Ago szerint Zanardi visszavonult... Kíváncsi lennék, mi errõl a véleménye Zanardinak...
- Ago szerint újdonság, hogy be lehet állítani, hogy mennyi benzin legyen a kocsiban. Ilyen hülyeséget hogy írhat valaki? Mi ebben az újdonság? Minden játék tudja!
- nem a féket lehet elosztani, hanem a fékerõt, kedves Ago
- az újságban nyíltan leírja, hogy gamepaddal játszik. Komoly játékos az ilyen? Nem tud a szerkesztõségbõl egy nyomorult kormányt hazavinni?
- Ago szerint négyféle nehézségi szint van. Elárulnám, hogy az a négy valójában öt!
- Ago: "nem annyira élethû és részletes, mint az EA játéka." Ezt nem kellett volna, ez fájt!
- Ago sajnálja, hogy nem tudott aktualitásokkal készülni a játék, ezt tartja az egyetlen hibájának! Miért a GP3-ban 98-as adatok vannak, és ettõl függetlenül kitûnõ játék! Mit számít, hogy milyen festések vannak benne? Úgyis rögtön mindenki 2001-esre javítja a játékot (már az F1 Racing Championship-et is).
- az 576-ban és a Gamestarban szó sem esik a teljesen idétlen AI-rõl. Amitõl néha játszhatatlan a játék. Ez nem fontos információ, kedves cikkírók?
- a Gamestarban Mr. Chaos bevallja, hogy egész végig megmaradt a Beginner nehézségi szintnél. Ez a Mr. Chaos régen (még a PC-X idejében) tûrhetõ volt, de azóta nagyot esett a színvonala
- még talán a legaprólékosabb leírás a Guruban van (egy csomó mindenrõl szó esik, ami a másik két újságban meg sincs említve, na persze azok nem három perc alatt derülnek ki, de mindegyik tényleg úgy van, megnéztem). A Gurus cikkben viszont a dizájn nem tetszik, az a négy kép egymás alatt kicsit gáz. És még annyi, hogy úgy vettem ki, alapjában véve tetszik a Gurus srácnak a játék, a sok negatívum mellett ezt egy kicsit jobban ki kellett volna fejteni. Mind a három újság 78-at adott rá, de micsoda különbség van a három értékelés között...
Hát ennyi lett volna egyetlen játék. Bocs mindenkitõl a sok szövegért, de hirtelen ennyi hibát találtam. Legközelebb folytatom egy másik játékról, de addig is várom a véleményeiteket a fentiekrõl.
Lacif2