Kinek higyjek? (Autószimek)
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látszik Ago csuma EA buzi mert ahoz a kotuhoz hasonlítani a játékot hááááááááááááááát.....annak szar a grafikája kazán a kódja...meg a fizika is 8/10es szinten van....
Meg a játékról kb 2 hasábot ír a többi fírgelés😊)))))
Köszi hogy figyelmeztettél mert csak átfutottam
Meg a játékról kb 2 hasábot ír a többi fírgelés😊)))))
Köszi hogy figyelmeztettél mert csak átfutottam
GURU egyértelmüen!
zeroCool zoci KeFe hááááááááát minden game nálla minimum 80% Ago viszont korrekt bár õ alulértékel...Mr Chaos meg hihetõket is csak nagyon ritkán...
Autósimekben guru vsiszi a pálmát ezerrel s a cdre feltett anyagok tovább szinesitik ezt s emelik a mércét mégnagyobbra!
Amit sajnos nem tudnak követni...
a Sebesség démona fedõnevü ember felejthetõ 1000rel mert a képaláírásokban jó de másba nem.....
576ot ne az autóscikke miatt szerezd mert azok nemvalósak...
PL:a Colin2nek akkor isten a grafikája meg a menüje mikor én 99éves vagyok..(van egy cikk róla a formula1.jatekok.hun az már korrektebb de...az tõlem van😊
Másikpélda:a Ducati World 92%a amit a TOP2 magazin(GS GURU)szidott mint az atom bár olyan is....
Ellenben a guru gs cikkeirõl lerííííí hogy sokáíg próbálták megtalálni összes hibáit s kitapasztalták az egészet de ez mintha nem lenne meg az 576nál....
meg a tesztgépeikkel is vannak bajaik😊
PL az Insane nem hiszem el hogy PIII 1Ghzen 256Mb RAmmal GF2 GTSsel külsõ nézetbõl csak 20fps-t mennyen mert 1280*1024*32ben nállam ment 22t....s annál fentebb nincs.....
Szal guru gyõz egy sikánnal második a GS harmadik lekörözve az 576
Az a másik gyerek csinálja a gurucdjén a rovatot s elég korrekt s szerintem nem gyerek....
Anee
zeroCool zoci KeFe hááááááááát minden game nálla minimum 80% Ago viszont korrekt bár õ alulértékel...Mr Chaos meg hihetõket is csak nagyon ritkán...
Autósimekben guru vsiszi a pálmát ezerrel s a cdre feltett anyagok tovább szinesitik ezt s emelik a mércét mégnagyobbra!
Amit sajnos nem tudnak követni...
a Sebesség démona fedõnevü ember felejthetõ 1000rel mert a képaláírásokban jó de másba nem.....
576ot ne az autóscikke miatt szerezd mert azok nemvalósak...
PL:a Colin2nek akkor isten a grafikája meg a menüje mikor én 99éves vagyok..(van egy cikk róla a formula1.jatekok.hun az már korrektebb de...az tõlem van😊
Másikpélda:a Ducati World 92%a amit a TOP2 magazin(GS GURU)szidott mint az atom bár olyan is....
Ellenben a guru gs cikkeirõl lerííííí hogy sokáíg próbálták megtalálni összes hibáit s kitapasztalták az egészet de ez mintha nem lenne meg az 576nál....
meg a tesztgépeikkel is vannak bajaik😊
PL az Insane nem hiszem el hogy PIII 1Ghzen 256Mb RAmmal GF2 GTSsel külsõ nézetbõl csak 20fps-t mennyen mert 1280*1024*32ben nállam ment 22t....s annál fentebb nincs.....
Szal guru gyõz egy sikánnal második a GS harmadik lekörözve az 576
Az a másik gyerek csinálja a gurucdjén a rovatot s elég korrekt s szerintem nem gyerek....
Anee
Igazán örülök, hogy az egyik "elkövetõ" már meg is találta a topicot, szeretném, ha a többi újság érintettje is venné majd a fáradtságot a hozzászólások elolvasásához, illetve reagálna azokra. (576 kB: KeFe, Ago, Gamestar: Mr. Chaos, Zerocool, PC Guru: Dauby itt van, meg van egy másik gyerek is).
A konrétumok készülnek, kis türelmet kérek, néhány cikk alaposan megizzaszt. De hamarosan összegyûjtöm. Addig is várom a többi játékos véleményét is a címben feltett kérdésre: Kinek higyjek?
Lacif2
A konkrétumok
A konrétumok készülnek, kis türelmet kérek, néhány cikk alaposan megizzaszt. De hamarosan összegyûjtöm. Addig is várom a többi játékos véleményét is a címben feltett kérdésre: Kinek higyjek?
Lacif2
A konkrétumok
Rendszeresen olvasom ezt a három lapot, és azt kell megállapítanom, hogy egyik hülyébb, mint a másik (ezt kizárólag csak az autós játékok leírásaira értem)! Nektek mi a véleményetek?
Hamarosan konkrétumokat is felsorolok, kis idõ míg összegyûjtöm.
Szóval Ti melyiket tartjátok hitelesnek? (Meggyõzõ érveket várok.)
Az egyik újság ezt írja, a másik pont az ellentettét; ergo valaki nem mond igazat. Az én pénzemen!
Lacif2
Hamarosan konkrétumokat is felsorolok, kis idõ míg összegyûjtöm.
Szóval Ti melyiket tartjátok hitelesnek? (Meggyõzõ érveket várok.)
Az egyik újság ezt írja, a másik pont az ellentettét; ergo valaki nem mond igazat. Az én pénzemen!
Lacif2
← ElőzőOldal 2 / 2