Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah nagy nehezen sikerült.elég idegörlõ hogy ha nem csinálsz mindent úgy ahogy a fejlesztõk elképzelték akkor cseszheted,de már megy minden olajozottan😊

Megosztanád velem(másnak is szabad) hogy csináltad meg az Alpha Gatet?😊

Sir Quno Jedi
Én az utsóig, csakis torpedók és hasonlók, csak utána kellett ott a lõszermentesség !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ridley
jah én is fõleg pajzsbontó..deflektor és hajótest pusztító s-g sín ágyú vagy mittudomén 😊fegyverekkel nyomtam torpedó és rakéta elvétve...

AmdPower

Sir Quno Jedi
Áh, én konzolon is nyomulok, szal. hiába is sietnék, reménytelen ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A jó a gammában, hogy szabdon lehet taktikázni benne, a rossz, hogy nem mindig !

Egyik barétom végig lézerekkel tolta, semmi torpedó, meg hasonló okosságok, max sima gun-ok és így is a végére jutott, én meg végig pajzsbontó és destruktív fegyverekkel nyomultam és nekem sem volt problémám. Én device írtásra csakis gunboat-okat használtam, ahonnan már lehet.

Szal. mindenki maga összeállíthatja a taktikájának megfelelõ felszerlést !

Ridley
siess mert a vampire már itt van és a half life2 is lassan meg-érkezik nem beszlve az nfsu2-rõl

AmdPower

Sir Quno Jedi
Nekem meg nem volt vele idõm játszani, de most rászántam pár éjszakai órácskát ! 😄DD

Ridley
hál istennek én már 1 hete túl vagyok rajta 😄

de a rakétás korvettek télleg szivatósak voltak 😊

AmdPower

Sir Quno Jedi
Az elején pedig nem árt szétküldnei a Sparta-t a Brutus-t és az Avalanche-ot a fellelhetõ legjobb drive-okkal és 200% override-dal mind a négy kettes stiletto group-ra, így az összeset kiiktathatjuk és megmaradnak a relay állomások is. A Support hajónkra pedig vigyázzunk, ne harcoljunk vele, ne állítsuk a behaviour-ját, ne csináljunk semmit vele, csak pakoljuk teli elõtte crystal cell-lekkel, aztán védjük meg, ne is engedjük közel hozzá az ellenséget, hanem még az entity gate felõl jövet írtsuk õket ! Ha csak egy pillanatra is kifogy a support energiája, agy lekapcsolja a pajzsát, az összeomló antimecha pajzs lesz a temetõnk...

Sir Quno Jedi
Az utsó nagy földi csatáról meg annyit, hogy ott bár az összes hajóm dugig volt torpedókkal simán elfogyott a felénél (mind a 178 darab !) ! Kissé sokan vannak ott, úgyhogy sajna le kell szerelni a torpikat és mennek fel helyette a jó öreg lõszernemkifogyós durrantós finomságok !

A másik idegesítõ, hogy mikor bejön az 5 darab missile cruiser, akkor azok mindegyike szépen ránklövi az ionscream bombákat és a big bang rakétákat (aztán újra). Na ettõl az összes hajónak elmegy a pajzsa, plussz a kisebbek azonnal likvidálódnak is ! Persze a velünk küzdõ ellenség is elszállhat, de ez a gépet vajmi kevéssé érdekli, a missile cruiser-ek egy mérföldrõl is bedurrantják a nagy területre ható fegyvereiket, nem kímélve magukat sem (végülis mecha irányítás alatt vannak, nem szaróznak)! Ilyenkor maradjunk egy alakzatban, nyomjuk ki a vadászokat mind F8-cal és imádkozzunk, hogy a legjobb flak rendszerek megvédenek tõlük, aztán uzsgyi, ugorjunk rájuk a gyors hajókkal.

Sir Quno Jedi
Jah, az csücskös lesz, fõleg ha be is mész az egyikre "túlélõkért" ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Ami lényeges (lehet már volt, sry), hogy ha csinálunk egy csapatot a hajókból (CTRL) és adunk is nekik egy számot, utána egy alakzatban próbálnak élni és igyekeznek együtt maradni. Ez néha a halál, mert a gyors hajóink is a benga lassulóverseny gyõztesekkel cammognak. Pedig az Angelwing antimatter drive-val és 200% overdrive-val megy úgy 368 körül is akár (hátszéllel), 3 crystal cell-lel ez már döfi. A két destroyerünk meg lightrider engine-nel egyenesen fénysebességgel közelekedik. Tegyük hát inkább, hogy simán 'A'-val kijelöljük õket, vagy CTRL-lal egyenként, aztán így adunk nekik parancsokat, mivel így hatékonyabbak. Persze vigyázni, hogy ne essen szét a csapat túlzottan, ha nem muszáj. A vadászokat meg ne feledjük F8-cal kiküldeni a nagy csatákban, mert akkor az egész flottát védik !

az azt követõ küldetéseken ugyanazokat a vardrag hajókat kell ööö, közelebbrõl megvizsgálni 😉

War. War never changes.

Nah az Alpha Gate után megvan a véleményem a játékról.Lescanneltem az összes hajót,a Serenitynek lelõttem a pajzsát,és továbbra sem tudok semmit csinálni...(Mechákat deaktiváltam).Gondoltam oké,akkor mondjuk szétlövöm a Serenityt.Amikor lelõttem,a másik 2 vardrag hajó bekapcsolta az IP hajtómüveit,Angel kiirta hogy oké,tudja hova mennek,misszió kész.Erre következõ misszióra felszerelkezek,és akárhányszor próbálom nem tölti be,hanem kiakad,és ahogy olvastam a nexus oldalán,ez az miatt van mert az elõzõ küldinél valamit rosszul csináltam.

Szóval kiváló játék,de tesztelés után is ilyen hibákat benthagyni...több mint siralmas.

oki legyen nexus.hu quneten 😊

ugyazeket a hibákat én is észrevettem...

War. War never changes.

Én is ott tartok,ahogy olvasgattam a hivatalos fórumot,ebben a misszióban van 1-2 bug,majd holnap megpróbálom megcsinálni.

Köszi szépen már nem kell segítség megoldottam.
Sziasztok mondjátok meg létszi, hogy a felderítõs küldetésnél milyen fegyverösszeállítást használjak a gorg rombolók ellen. Mert az a legfõbb gondom hogy gyilkolom õket mint állat, és mire eljutok oda hogy a 4-bõl kettõt kinyírjak addigra felfedezem a felderítõt és az egy idõ után eltûnik és nem tudok vel csinálni semmit, és azt mondja hogy vereség meg hogy megsemmisült az a hajó. És már tök tanácstalan vagyok hogy mit kezdjek vele. Plz segítsetek. Köszi elõre is!
ez az alpha kapus küldetés egyszerûen nevetséges. a feladat a hajó szkenneláse, egy kis mecha ellenállással megfûszerezve. na de, hogy lövöm 3 hajómmal az egyik vardragot, és a pajzsa meg se ficcen ez egyenesen röhej. azon meg se lepõdtem, hogy angel parancs ellenére se ment ki, de még csak kifogást sem mondott...

Zsolo007
Mellesleg nem is volt jó, engem iszonyúan zavart hogy angolul mondja magyarul meg olvasom.

Én már csak elvbõl nem raktam magyarra install után... de ahogy elnézem nem is bánom...

War. War never changes.

Zsolo007
Sziasztok! Milyen nehézségi szinten nyomjátok? Én már végigvittem normálon meg hardon is <#hehe>

Kurva jo ez a game!

Csak mindig elakadok most /pill mikor 4hajom van+1 Pajzsgeneratoros hajo es megkell vedenem. De mindig szet lovik <#szomoru1>
Jah neten lehet jatszani vagy csak CDkulcsos?

Irc csati meg legyen pl #nexus.hu \quakenet <#zavart1>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Na kezd izgalmassá válni a történet 😊
Nem akarok spoilerezni mert ha egyszer nekiállok nincs megállás...
Csak az idegesít hogy mindig kivág 15 percenként hibaüzenetekkel... szabálytalan mûvelet, kékhalál, van itt minden...pedig még a ramomat is kicseréltem

War. War never changes.

Kéne valamelyik irc szerveren csinálni nexus csatit vagy esteleg már van?
Bal alsó sarokban van az eneriaszabályozó- engine, shield, weapons és support. Van ott 3 négyzet, alapban az elsõ módban vban mindegyik. Ha átkapcsolsz a másik 2 közül az egyikbe akkor adsz annak a rendszernek plussz energiát, de egy idõ után újra kell töltõdnie a tartalékenergiának is. Traininget megcsináltad amúgy? 😊

War. War never changes.

Hogy kell plusz sebességet adni?
Nah végre nyomom a játékkal,én is bekapcsolódok😊

Az angol szöveg tényleg kidolgozottabb,de nyilván azért,mert mégis nagyobb az angol nyelvû célközönség,mint a magyar.

Elkor Alish:Lehet,hogy bug,de én(kezdõ szinten) a pálya elején megmondtam Angelwingnek hogy menjen a Bázishoz,és amikor letelt az álcázás akkor megálltam pont az egyik aszteroida mögött pihenni,amikor feltöltõdött mentem tovább és odament.Szóval nyílegyenesen bázis,navpontok letojva😊

Játék elején gondoltam,hogy egyszerûen kiadod a parancsot a hajóidnak,de már látom hogy sokkal jobban jársz,ha minden egyes fegyvert/eszközt/dolgot külön-külön irányítasz.

Összességében sztem jó játék,és jó hogy nem IG3 a neve,mert nemsok köze van hozzá😊

Repülj bele elõször a közelebbi majd a 2. piros nav pointba. Ott sugárzás van és feltöltõdik az álcázási idõd, de csa kegy pillanatra menj be ert picit sebez a sugárzás. Ezután adj egy kis kakaót (+energiát) a hajtómûvekre, gyorsan menj el a bázisig, onnét menni fog 😊

War. War never changes.

A lopakodós,amikor angelt be kell juttatni az egyik bázisra hogy az aknamezõt az enemy ellen fordítsa.Hogy el bírjunk jutni a kapuhoz.Amikor nav pontoknál kell menni de egyszerûen nem sikerül.
Titan
Az melyik is?<#confused>

Hehe de nem sikerül
lopóddzá' 😄

War. War never changes.

Hi

Tudna valaki tippet adni a Stealth nevû küldihez?
Ez engem is erdekelne

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Tudott már vki multizni? Mindig csak a connecting to master serverig jut 😞 gondolom cd key

War. War never changes.

Nekem eddig mindig az volt, hogy amint kimondta a tiszt, hogy megfelelõ a távolság már fel is fedeztek, és off...<#conf>
Titán küldihez tipp:

Én kijelöltem célpontnak a bázis mögötti roncsot. Szép nyugiban eljutottam oda. Onnan pedig elindultam az állomás felé. Figyeltem, hogy megfelelõ távolságba maradjak az ellenséges hajóktól miközben közelítettem az állomás felé. Így fel sem fedeztek, míg el nem kezdtem lõni az ip blokkolót.
Egyébként Mediumon nyomom...
tudom csak megerõsítettem az álláspontodat 😄

Helyzet, 2 naszád osztag, és ip blokkoló még mindig ép, pikkpakk leszedték õket pedig lopóztam nagyon, meg se szólaltam, még tesómat is elhajtottam, hogy egy apró zörej se legyen, de semmi haszna...
Hmuda
Közel kell kiengedni õket. Lopózz oda amíg csak tudsz úgy, hogy még ne vegyenek észre, kiengeded a madarakat (ekkor rádlõnek párat de nem vészes) és olyan közelröl már pillanatok latt szétkapják a cuccot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[NST]Cifu
Próbálj két naszád osztagot kiküldeni. BTW milyen nehézségi szinten nyomod, nekem Easy-nél két naszád osztag nemcsak az IP blokkolót, de az erõdpajzsot is kényelmesen lenyomta...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

És mellesleg nem tudok, úgy odalopakodni, hogy ne vegyenek észre...
Hehe, az már megtörtént, de mire odaérnek már mindegyiknek vége...
Van egy cirkáló, az pedig állandóan tõlm 1000m-re van, arrébb megyek 2 perc múlva ott van mellettem. <#zavart2>
[NST]Cifu
Ezt írtam én is. 😊))
Úgy 2-3 hajóig még elmegy, utána viszont már átlátni is egyre nehezebb, nálam megesett, hogy egész egyszerûen "kimaradt" az egyik rombolóm egy csatából, egész egyszerûen nem húztam le teljesen a baloldali menüben a csúszkát, és a harc hevében nem is tünt fel a hiánya... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

jah, ezt montam én is 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nekem az irányitás nem tetszik mikor megkapok egyszerre 4-5 hajót az már katasztrofa szinten megy 😊 többet vagyok pause-ban mint rendes játékmenetben.