2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Glpetyus

Abban nem is volt nehézség állítás
    Bár alapból very-hard-on volt :P
  • Zsolo007
    A homeworld2-t nem vitted végig???????? Az a világ legkönnyeb űrstratégiája (najó egy picit túlzok :P ) én simán végigtoltam hardon vagy min
  • Glpetyus
    Mármint idegileg :)
  • Glpetyus
    Én viszonylag jól bírtam...
    Megedződtem a Homeworld 2-őn
    Azt nem nyomtam végig,de ezt már jó lenne :P
  • Zsolo007
    Jah rémlik, az kellemes, az volt az egyetlen küldi a gémben amivel tényleg kurvára szívtam :D, a többi ahhoz képest gyerekjáték. Ha jól emléxem az volt az egyetlen küldi amit több mint 3x próbáltam újra csinálni és iszonyúan felhúzott, meg szidtam meg ütlegeltem gumikalapáccsal, meg minden volt
  • Glpetyus
    Naigen....nekem 5 hónapig tartott,mire levágtam,hogy az Angel bele tud menni a mezőbe
    (csak viccelek,most tettem fel megint :))
  • Glpetyus
    Gyakorlatilag össz-vissz 2 hajóval vettem be azt,végülis.
    "Fáin" volt
  • [NST]Cifu
    Amikor azt a rohadt űrállomást kell bevenni, mikor a társaid nem tudnak beugorni, csak az Angelwing, és az IP blockert ki kell lőni az űrállomáson.
  • Glpetyus
    Hát az volt az a qrva erős gorg bázis,aminek elöször az "I.P." kapcsolóját kellett kilőni,aztán legyakni 4324244 gorg csatahajót,+ szétlőni a szinte sérthetetlen pajzsot. (ami persze az energiát is Lszívta,hát mi a f@szért ne,ugye...)
  • Zsolo007
    MI ez a Titan? Valahogy nem rémlik
  • Glpetyus
    Huhh :D
    Amúgy nem vok egy nagy csíter,de a Titan-nál komolyan fontolóra vettem,hogy nézek egy "godmode-ot" :D
  • Glpetyus
    Azokra nem emléXem
  • Glpetyus
    Ohhh....köszönöm,megpróbálom így.
    Mindenképp "szenvedek" vele,mert nagyon teccik a gém :)
    Bár mire a Titan-t legyaktam,az nem volt pite ("kicsit" hanyagoltam is akkor a gémet)
    Köszi a segitséget ^.^
  • Zsolo007
    Nemjön, nyugi
  • Zsolo007
    Ott nincs még anya rovar csak később lesz mikor ki kell őket irtani :) itt még csak először találkozik velük. Jut eszembe a shadowkkal találkoztál már? Ilyen álcázót használó, taktikai lézerekre szakosodott népség (elvileg kellet volna amikor a gorg flottát robbantottad fel, az az elejéán van nem?
  • Zsolo007
    Ha jól emlékszem scennelni kell... közelmenni scennelni, lemegy a csík és asszem angel átveszi felette az irányítást, de lehet hogy elpusztul, annyira pontosan már nem emléxem. MIndenképen scenneld, fegyverben meg minél több légévdelmit rakj be (értsd anti-fighter) Ha van nagyobb hajód mint a te hiper szuper öngyógyulósod :D akkor nagyon jó mert arra sok légvédelmi fér, valamint használj vadászokat védelemre, ja és mégvalami, asszem úgy csinálják hogy rátapadnak a pajzsra és elszívják az energiáját. Úgy csináld hogy mindegyik hajót állítsd be a másik guardolására így akármelyikre mennek rá a többi le fogja lőni onnan és akkor nem tudják elszívni a pajzsot. Érdemes mondjuk lekapcsolni a hajtóművet és minden energiát pajzs+fegyverek, esetleg próbálj meg taktikai lézereket, bár nem vagyok benne biztos hogy azok jók vadászok ellen (lehet nem, már nem emléxem rá pontosan). Nah remélem segít, sokkal többet nem tudok mondani már nagyon régen volt amikor én ezzel a gémmel nyomultam.

UI.: Ne hallgas tuvokra :) érdemes vele "szenvedni" a végefelé nagyon kira lesz a gém :). Mellesleg te még csak olyan 60% fele járhatsz ha most deríted fel mégcsak a mechákat :) Szal jó szórakozást és ne add fel!

Az erő legyen veled GPetyus! :)
  • Glpetyus

Még anya-rovar is jön???
  • Glpetyus
    Jóétvágyat :D
  • [NST]Cifu
    Igazi multi-taskos üzemmód.

(amúgy én is válaszolni akartam Petyusnak, de már nem emlékszem, hogy pontosan mit kell csinálni... azt hiszem az anya-rovart kell lőni, mint gép...)
  • Zsolo007
    Ittvagyok :) sorry a késésért, már írom is :) csak közben még vacsizok is
  • Glpetyus
    Letelt a 20-30 perc
    :)
  • Glpetyus
    hmm? :D
  • Tuvok #1152
    mi a ..?
  • Glpetyus
    Gyakorlatilag megérkezünk a "helyszinre",ott az a sz@r.
    Feladat : deritsd fel a mechát,+ tudj meg valamit az új fajról,....
    Hát van az Angel,meg egy qrva nagy csatahajóm,+ vagy 2-3 rombolóm (vagy mim).
    Hát ezekből nekem csak az Angel maradt meg a 2. támadás végére (az is fél életerővel,+ semmi pajzsal).
    Erre jön egy mégnagyobb raj ellenem....LOL
    Nyomtam is egy esc-et... :S
    (igen azokkról az "élőlény-ürhajókról" van szó)
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    háttőőő... :P
  • Zsolo007
    LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

UI: megbocsájtok :)
  • Zsolo007
    Visszavontam, csak kiváncsi voltam mi lesz a reakció :)
  • Glpetyus
    Izé...az elöző kommentet ne vedd figyelembe,..asszem félreértettem
  • Zsolo007
    Újreg :D LLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
  • Zsolo007
    Most le kell lépnem egy 20-30 percen belül megint leszek, addigra összeszedem a memóriám, mert már nagyon rég végigtoltam, és leírom hogy hogy kell, addig is világosíts fel pls. Itt találkozol először azokkal a méhszerűségekkel ugye? Ha jól emlékszem addig kell kibírni mígf angel beindítja a mechát, vagy raktárba rakja vagy tudomisén, világosíts fel hátha az előszedi a memóm a mission megoldására vonatkozóan :D
  • Glpetyus
    Anyukád a lámer,újreg buzie!!!3
  • Glpetyus
    :)))
    Ez már vagy a 20. küldetés :)
    Tudom,az elején is volt mechanoid,de most megint van :S
    No,mind1 köszi :)
  • Tuvok #1140
    mazohista ;)
    ha elfogadsz egy tanácsot, még most szabadulj meg a játéktól, sok fejfájástól kíméled meg magad :)

ha mindenképp tolni akarod, én csak annyit mondok, hogy jódarabig (értsd 8-10 év) próbálgasd, tesztelgesd a különböző fegyvereket, pajzsokat, kombinációikat, jó esetben találsz olyat, ami vmeddig kitart, rossz esetben úgy jársz, mint én, a 6. vagy 7. küldetést csináltam, eddig mindet újrakezdtem átlag 10x, az utolsót a 30. próbálkozásnál feladtam ...
  • Glpetyus
  • Glpetyus

Hát nem kapkodom el a végigjátszást....#933....december...
  • Glpetyus
    Hali

Elakadtam ott,hogy megtalálunk egy lerobbant MECHANOID-ot...
    Jön egy csomó "sáska-vadász" (vagy mi,..remélem jól emléxem)....az első hullámot simán kibírják a hajóim,de aztán jön egy nagyobb,és azt csak az Angelwing éli túl :S
    (épphogy)
    De mind1,mert jön mégegy támadó hullám....
    Valaki leírná a jó taktikát?
  • dabro
    nektek eredetiben van meg?
    mert a többjátékos beállitásoknál van olyan hogy egyedi port és egyedi master server port
    oda mit kell beirni, valami számokat kér
  • dabro
    mért csak eredetivel?
    mi kell ahhoz hogy müködjön?
  • LSSAHPAUL
    Egy biztos:csak eredeti game-el lehet.