2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • LSSAHPAUL
    A legfontosabb szvsz az hogy a hajód tudja is használni a fegyvereket. Mert ha nem istápolod kicsit manuálisan akkor bizony hiába van tökéletes fegyvered. Az energia ellátás, lőtávot mindig figyelni kell.
  • Csacsis
    Na most én is hozzászólok :)
    Jelenleg... (túl drága) Megveszem amint meg tudom fizetni. (és komolyan! Szoktam szoftvert venni! Csak nem a drágákat, mert arra nincs pézem sajna).

Minden esetre A game tényleg jó, csak tudni kell kezelni. Nem véletlen van odairva az egyes fegyverek/felszerelések mellé hogy mire valóak. Egy jó kombinációval a legerősebb hajók is elintézhetők, de ha rossz a taktika, akkor akár egy kissebb vadászraj is lazán elintéz. (szerintem)
  • Falabu #1212
    MIndenkinek köszönöm a választ! Megoldódott a probléma!:)

Zsolo007: Szeretem a magyar játékokat főleg ha űrstratról van szó! Ig1-Ig2-t le nem tettem addig míg végig nem játszottam őket! Ezzel is így lesz! Remélem lesz valami kiegészitője, bár ez csak hiú ábránd....
  • steweee
    kissaki base, ha jól emléxem ahonnan szabadítani kell, és olyan volt a freelancerben vagy az x2-ben is.de nem esküszöm rá.én pl most fogom a LEGUTOLSÓ küldik játszani, megjelenése óta megvan és játszottam is vele, csak azért nem töröltem le mert a fight for earth pályát nem tudtam sehogyan sem megnyerni.és olyan lelkes és szeretetreméltó emberek látogatták a fórumot hogy nem küldtek mentést hiába könyörögtem. de most végre milliomodik próbálkozásra sikerült, már csak a befejező videóra vagyok kíváncsi
  • Zsolo007
    Amikor kiszabadítod angelwuinget valamelyik rivális cég laobrjából, amit egész mellesleg korábban valaki telepakolt egy vírussal :) Emlékeim szerint amikor megérkezel a helyszínen kapsz üzit, hogy van egy segélyhívás vagy egy roncshajó a környéken. El kell menni kommandósokat küldeni egy kis hajó fedélzetére ott lesz talán túlélő? tőle kapsz kódot amivel a nagyhatótávolságú ágyúplatformokta ki lehet kapcsolni, de végül is az is jó ha szétlövöd az összes platformot, de így vagy úgy el kell pusztítani a platformokat mert a ki angyaluznkat kinyírják :)

Igen te játszol ezzel egyedül, mindenki más már rég végigtolta :) Nem egy mai darab..... (bár tény hogy nem is régi)

Sok szerencsét a továbbikahoz, de ha nagyon nehezen haladsz előre (értsd: nem bírsz rájönni hogy mit hogy) akkor jobb ha otthagyod mert nincs hozzá érzéked, az ember vagy ráérez az ilyesmire az elején vagy csak kínlódás lesz.......de remélem hogy csak pillanatnyi bizonytalanság a tied, kár lenne a gémért ha letörölnéd! Jó kis magyar gém, megéri végigtolni!
  • Zsolo007
    Hogy jön ide az x2 meg a freelancer?
  • steweee
    úgy menj oda hogy már megtisztítod a terepet amennyire lehet. azt hiszem ez az a küldi amikor az angelwinget kell kiszabadítani egy aszteroidaállomásról,aminek a neve gyanúsan hasonlóan cseng az x2-ből vagy a freelancerből.előtte lehet kommandósokat is küldeni vhová ha jól emléxem. ez nem nehéz küldi, csak minden mást csinálj meg mielőtt a bázishoz mennél. illetve én easyn játszottam vele, úgy nem volt neház
  • Falabu #1207
    Senki többet harmadszor? Csak én játszom ezzel?
  • Falabu #1206
    csőő!
    Most kezdtem el játszani és rögtön elakdtam az elején! A küldstés neve: A lehetőség. meg kell találni egy űrállonmást egy aszteroidamezőben és onnan ki kell hozni egy idegen űrhajót! namármost mikor az idegen hajó kijön löktön elkezdik valakik lőni és else tudom juttatni a találkozási pontra mert kilövik a hajtóművét! Hogy kell megoldani, mert sehogy sem jövök rá!!

PLS HELP!!!
  • Zsolo007
    WoW :)
  • LSSAHPAUL
    Vigyázzatok mert ha olyan dolgot löttök ki amit a programozók úgy gondolták ezt úgyse fogják tudni kilőni és persze a köv küldiben szerepe van :) pl a város hajó az egyik pályán :D akkor a progi szépen kilép.
  • steweee
    én alap telepítés után 1.0-hoz crackeltem,és arra tettem a 1.01-es peccst.azt hiszem nincs is hozzá másik peccs, vagy legalábbis mikor azt telepítettem nem volt.és nem kellett neki új crack.exe.a hibája a peccsnek hogy nem megy vele a trainer +4 csak a trainer +2, így unlimited shieldset már nem tudsz kapcsolni.nem kell neki egyébként a peccs, jó anélkül is
    nálam sosem fagyott ki egyszer sem.lehet más a probléma nálad
  • darkey
    stewee ha nekem mondtad azt, hogy nem kell hozzá külön crack, akkor nálam nemtom mér kér patch telepítés után cd-t.
    Amúgy senkinél nem volt ilyen probléma, hogy a játék kb 5 percenként gondol egyet é kilép magától?
  • Jazzman32100
    Hi all!
    Nem tudja vki honnan lehet letölteni a full játékot?
    Help pls!!
  • Zsolo007
    Pff akkor rosszul emléxem, de kedvedért körülnézek hátha van *.dat nézegető....
  • steweee
    hol vannak a videók? nincs külön könyvtára, én a nexus.dat-nexus.dat fájlokra gyanakszom, mert abban lehet érdemi tartalom és a méretük is nagy, viszont abban lehet maga a játék is, nem lehet videóként külön megynitni
  • Zsolo007
    ÉN elküldeném szívesen, de már rég nincsenek meg a mentéseim.....Ha senki sem küldi el ha akarod elmondom mi a vége :) a végviedót meg meg tudod nézni a játék könyvtárában szerintem....
  • steweee
    nem kell hozzá külön crack.
    még egyszer kérdezem, tudna vki küldeni nekem az utolsó előtti pályáról olyan mentést ami közvetlenül a megnyerés előtt van vagy az autosavéból az utolsó pálya előttit, mert nem tudom és már nem is akarom megnyerni a számomra kivitelezhetetlen utolsó előtti pályát, de kíváncsi vagyok a befejezésre, nem akarom úgy letörölni hogy nem láttam a végét
  • Zsolo007
    Elég kérdés a következő:
    VAn valami mód arra hogy lehessen multiban nyomulni? Amikor én toltam még nem volt. Azóta van változás?
  • darkey
    Meg azt mér csinálja, hogy néha csak úgy kilép a játékból.....elég idegesítő.
  • darkey
    Leszedtem a 1.01-es patch-t a játékhoz, de nem találok hozzá nocd crack-et. Nem tudjátok véletlenül merre lelek egyet?
  • Thanatos
  • Zsolo007
    Na igen. Gondoltam hogy erre felhozol egy olyan példát aminek semmi köze ehhez. De ez a dolgok nagy részére igaz, hogy ha valamit nem tudsz jobban csinálni akkor ne fikázd, lehet csűrni csavarani értelmetlen, témába nem vágó példákat felhozni, de a lényeg ugyanaz.

"Az uninstall mar megvolt, csak annyira felbosszantott a game, hogy muszaj volt figyelmeztetnem masokat, hogy ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat."

Elvolvastad hozzászólásom utolsó mondtatát? Ezekszerint nem vagy nem tudod hogy mit jelent. Csak azért mert neked rossz tapasztalatod van valamiben az még nem jelenti azt hogy másnak is csak rossz lesz, sőt!

Egyértelműen kiderül hogy neked nem tetszik a gém (velős megállapítás mi?). Nekem nbem ezzel van a boajom az egész üzenetváltás nem emiatt indult el, próbáltam leírni úgytűnik nem sikerült. Csak ennyit szerettem volna elérni nálad hogy rájöjj hogy csak azért mert valami rossz neked nembiztos hogy másnak is az. Hagyd meg mindenkinek a felfedezés örömét, és ha kell a csalódás bánatát, de akkor az a saját tapasztalata! Ha beírod hogy neked mennyire nem tetszik ez és ez miatt rendben korrekt voltál leírtad a tapasztalatod. De nem mondod ezt: "ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat." Mert ebben nem lehetsz biztos hogy így van!

Sajnos sok ember ilyen (néha én is) hogy a saját csalódását általános igazságként adja elő. De ez hazugság.

A példádra mégegyszer hadd reagálja: nevetséges hogy milyen bagatel példát hozol fel, de ezzel pont az ellenkezőjét igazolod annak, mint amit el akarsz érni :)

És ezzel részemről lezártnak tekintem a dolgot (amennyiben válaszolsz is nem kívánok rá reagálni), ha megérted örülök, ha nem nekem 8.

PEACE!
  • JTBM
    Nem tudok autot osszerakni, de azert ha egy audibol hianyozna a kormany es a hatso 2 kerek, akkor azt fikazhatom, nem? ;-)))

En is azt irtam, hogy ezzel a jatekkal szenvedni lehet, csak en nem vagyok mazohista, akinek ez oromet okoz.

Az uninstall mar megvolt, csak annyira felbosszantott a game, hogy muszaj volt figyelmeztetnem masokat, hogy ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat.

A Homeworld sem ment mindig elsore, de arra a jatekra szivesen emlekszem vissza, ezt inkabb elfelejtenem es remelem, hogy a fejlesztok csinalnak egy jo jatekot ezzel az engine-nel, mert tenyleg sokat dolgoztak rajta es fel nem foghatom, hogy megis hogyan lett ez a jatek ilyen???
  • Zsolo007
    Tudod mit mondok én erre? Azt mondom neked hogy akkor van igazán jogod bármit is fikázni ha te annál jobban meg tudod/tudtad volna csinálni. Félreértés ne essék én nem akarok itt semmilyen vitát. Amiket te említesz apró dolgok. Én az ilyenek fölött átsiklok. Hogy miért? Jogos kérdés. Nagyon egyszerű: Örülök neki hogy valaki ilyet csinált, hogy olyan élményben volt részem amiben korábban nem. Leírtad azt ami tetszik, az az igazság hogy ha valóban tetszik a gém az ilyenek fölött átsiklasz. Ez kukacoskodás. Én nem tudom hogy miért van az hogy olyan sokan a hibákat veszik észre először. Lehet hogy a nemzetközi fórumok tele vannak fikázással, legyenek. Emberre válogatja kinek mi jön be! Már bocsáss meg, de "okos" ember ilyen apróságokon nem akad fent. Élvezi azt ami jó benne. Végül is lehet hogy én is találkoztam ilyen "bugokkal", és az is lehet hogy akkoriban fel is húztak, lehet, már nem emléxem. Nem emléxem mert nem fontosak, ami fontos hogy tetszett a gém miután végigvittem és azt mondodm megérte tölteni vele az időt.

Elismerem mikor ordenáré bugokkal találkozom akkor engem is felhúz esetleg beírom fórumba fikázom a gémet hirtelen felindulásból, van ilyen. De utána ha ezen túlteszem magam és meglátom azt ami jó a gémben és azzal foglalkozok, akkor legközelebb mikor találkozok egy problémával csak mosolygok rajta. És miután végigvittem nem a hibákra fogok emlkékezni, sőt ha véleményt írok róla akkor is inkább pozitívan írok róla, és megemlítem a hibákat, de elmondom hogy megéri "szenvedni"!

Ez az én abszolút magánvéleményem. Aki elhiszi annak jó, mert végigtol egy szerintem jól sikerült, ráadásul magyar játékot. Akinke meg nem tetszik az meg uninstallálja, ennyi.

Ez is mutatja hogy mi emberek mennyire különbözőek vagyunk, ez bennünk a szép
  • LSSAHPAUL
    Vannak hibái a játéknak ,de szerintem egy homeworld, startrek: starship command 3 rajongónak kötelező darab. A hibákat lentébb már kiveséztük ,nem mondtál újat :)
  • JTBM
    A 11. kuldetesig, ahol egy Scout ship-t kellett volna megmenteni.

Egyebkent mindket Homeworld-ot vegignyomtam, szoval nem mondanam magam tapasztalatlannak ebben a kategoriaban.

A hajom sokszor egyaltalan nem tuzel az ellenfelre, volt olyan mission, ahol kiadtam a parancsot egy hajo megsemmisitesere, annak semmi baja nem esett, de a fohajot sikerult szetlonie a flottamnak...

A hajok felszerelesenek a kepernyoje bosszanto, oda-vissza kell az osszes felszereles kozott scrollozni, amikor mondjuk hajtomuvet vagy fegyvereket akarok beszerelni.

A fegyverek hatotavolsaga sehol nincsen meg, mikozben a jatekban szerintem komoly szerepe van.

Ha a scannelsz es a shield-et ledobod, nem kapcsol be a scan utan.

A hibakat lehetne meg sorolni, de inkabb nem koptatom a billentyuzetet.

A nemzetkozi forumok is tele vannak a jatek fikazasaval, olvass utana...

A borzaszto az ebben a jatekban, hogy ha a fejlesztes soran valaki _jatszott_ volna vele, akkor tenyleg a legjobb urstrategia lehetett volna.
  • Zsolo007
    Áhh hadd kérdezzem meg meddig toltad, hogy ilyen véleményt alkottál?
  • Zsolo007
    ÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMMMMMMMMMMM alant egy elégedetlen, valószínűleg egy átlag stratégiakedvelő hozzászólásnak nevezett pocskondiázását olvashatják........Sajnos elfelejtette odaírni hogy ez egy abszolút magánvélemény.

Attól hogy neked nem jön be egy gém mert nem vagy taktikai űrstratégiákhoz (hülyén hangzik de hirtelen nem jutott más eszembe) szokva légyszi ne áztasd el mások előtt. Az irányítás nem bonyolult csak szokatlan. A műfaj legjobbja ezt bizton állíthatom (lévén nem sok képviselője van ennek a típusnak).

Büszkék lehetünk rá hogy magyar csapat készítette, nemzetközileg is elismerték a gémet szal mégegyszer megkérlek ne fikázd.

THX!
  • JTBM
    Ez a jatek borzalmasan rossz.

Csak felidegesiti magat vele az ember, aki eddig nem probalta, tartsa tavol magat tole.

Mazohistaknak ajanlott.

Sajnos egy Magyar csapat fejlesztette, ami fajo. Ha egy Orosz / egyeb csapat csinalta volna, akkor nem lenne olyan gaz.

A grafika fantasztikus, a jatek engine remek, a tortenet a legjobb a mufajban, de a kezeles iszonyat, a jatekelmeny kinlodas. Egy tipikus elb*szott game.
  • Glpetyus
    Ehh...megfelelő fegyverekkel persze sikerült elsőre megcsinálnom a pályát
    Köszi a helpet :)
  • Zsolo007
    Hát szerintem annyira nem nehéz, főleg hogy az nem az utolsó, hanem az utolsó előtti map :). Minden hajódat a pajzsgeneráló védelmére rendeled, angelt meg elküldöd satelitet védeni, annyira nem nehéz én 2.x-ra simán megcsináltam, próbálkozz csak van megoldás :)
  • steweee
    légyszi akinek van egy mentést küldjön már amiben nyert állás van az utolsó pályán. egyszerűen nem tudom megnyerni, meg nagyon akad a sok űrhajó miatt nálam, pedig mindent levettem minimumra.kíváncsi vagyok a befejezésre, de szenvedni sincs vele kedvem tovább, már xszer megpróbáltam de végül mindig kilövik a colossust vagy az angelwing az antimechanoid pajzson kívülre kerül. ilyen mentést már kértem hónapokkal korábban is, de akkor nem küldött senki, azóta erre vártam hogy megint fellendüljön a topic, és nem töröltem le, hátha vki megsegít
    [email protected]
  • Zsolo007
    Bizony, ott a pont

és ami hab a tortán hogy magyar a kicsike, Büszkék lehetünk rá
  • LSSAHPAUL
    Toljátok a gamét.. én is megszenvedtem vele, de anno alig vártam hogy haza menjek a melóból és folytassam a nexust. Nem tökéletes játék ez sem, de én még nem találkoztam PC-én tökéletes gaméval. ( commodore-on ott volt a laser squad )
  • Glpetyus

(csak holnap gémelek,ma melózom :S) :)
  • Zsolo007
    Nah nekem dolgom van, hagylak gémelni, majd értesíts hogy bevált e a tippem.
  • Glpetyus
    Tuti
    :)
  • Zsolo007
    NNNNEEEEEEEEEEMMMMMM??? Na felrakom és megnézem.... lehet keverem a scirmish móddal, de tuti nem volt nehézségi fokozat?
  • Zsolo007
    Annak monduuk nagyon király a vége, olyan erős hajónk van a végén hogy azt kár kihagyni